F DENNÉ LÍČENIE SO ZNAČKOU ESSENCE PODĽA AĎULIK SUN - Aďulik Sun

DENNÉ LÍČENIE SO ZNAČKOU ESSENCE PODĽA AĎULIK SUN

Ahojte :) 


Konečne tu mám aj nejaký ten líčiaci článok. Dalo by sa povedať, že také GRWM článok. Chcela by som vám v tomto líčení ukázať moje klasické líčenie - také dennodenné líčenie, ktoré nosím prakticky každý deň (okrem pár dní v týždni, kedy idem do terénu - o mojej práci som vám už raz hovorila a tam sa to nehodí). Ale keď môžem, tak sa líčim takto. A teda vám idem popísať trošku aj moje obľúbené produkty a jednu novinku, ktorú som dostala na testovanie od značky, resp. eshopu elnino.sk. Tak poďme postupne na to... 




AKÉ PRODUKTY SOM POUŽILA NA MOJE DENNÉ LÍČENIE? 



Ako som spomnula v nadpise, tak celé toto líčenie bude so značkou Essence. Na dni v práci si nepotrpím na najviac kvalitné produkty, ani nežiadám veľkú výdrž (stačí len aby to vydržalo niekoľko hodín) a teda sa rada líčim s dostupnými značkami. Dnes tu mám preto značku Essence. Tak poďme sa pozrieť na samotné produkty... 


Tónovací, hydratačný denný krem s SPF 10 je tá novinka, ktorú vám tu chcem ukázať. Na začiatok vám hneď pripomínam, že SPF 10 je veľmi málo pre denné nosenie, aj keď je teraz už zima. Mali by ste pridávať klasické SPF alebo teda nejaký produkt, ktorý má ešte pridané SPF aspoň 30 počas zamračených dní. Ja v zime (hlavne na lyžovačku) idem stále v režíme SPF 50, lebo to slnko na horách je veľmi silné. 

Ale teda späť k tomuto produktu. Tento produkt má iba pridané SPF, jeho hlavná úloha je hydratovať a tónovať pleť. Tento krém obsahuje farebné kapsuly, ktoré sa na vašej pleti aktivujú a prispôsobia sa tónu vašej pleti. To znamená, že vám stiahne prípadné čevené miesta, vaša pleť bude zjednotená. Okrem toho teda aj rozjasnená, nakoľko je naozaj mastný tento krém a dodáva pleti taký lasklý efekt. Na pleti nesedí, ale pekne sa siakne po niekoľkých minútach, no ja mám potrebu to hneď púdrovať. Podľa mňa to nie je asi produkt na mastnú pleť - tam som si není istá s tým mastný afektom a podľa mňa by to bolo viac škody ako úžitku. Krém by mal zakrývať nedostatky - ono, je to krém, netreba od toho čakať efekt mejkapu. Každopádne, zjednotil pleť a nedostatky síce nezakryl, ale neboli až tak viditeľné, tým, že tá pleť bola zjednotená. 

Ja vidím hlavné plus v tom, že je to krém a aplikácia je veľmi jednoduchá. Pokiaľ vyslovene netrpíte na akné, tak podľa mňa je to pre vás super produkt. Ale teda treba rátať s tým, že iba tónuje. ale keď pridáte korektor, budete spokojní. Inak, tento krém nájdete za necelé 4 eurá vo veľkosti 30 ml. Ja som ho používala ako bázu pod mejkap a bol super, takže tento produkt odporúčam. 




No a keď sme pri tom korektore, tak ja som v tomto líčení použila teda od tejto značky v odtieni 30 neutral Beige, ktorý je s zmatňujúcim efektom. Tento korektor teda používam na nedostaky pleti, ktoré krásne zakryje, sadol mi aj odtieňovo. A teda je extra lacný, nájdete ho za necelé 3 eurá a pritom krásne spraví svoju prácu, plus nemám pocit, že by bol nejaký ťažký na pleti. Sem-tam ho dám na očné okolie a tam tiež mi nerobil šarapatu. Takže ja tento korektor určite rada používam a celkovo od značky Essence - má tam zopár korektorov, ktoré mi nesadli, ale tu to nie je tento prípad a máte aj dobrý výber odtieňov.  


                   


Ako ďalšie produkty tu máte matný púder a lícenku. Púder Essence- tak tu nemám čo viac povedať. Zoženiete ho za necelé 3 eurá a teda je to klasický púder. Mne pleť zmatní, trošku viac práši, ale labutienkou je to nanášanie praktickejšie ako so štetcom. Ja ho mám v svetlom odtieni, ale príde mi dosť tmavý, avšak na pleti to nie je vidieť. Ja som spokojná. Táto lícenka je taká zvlásťna - tu som si není istá ani názorom, nakoľko nie je silno pigmentovaná, avšak dá sa vrstviť. Je to taká krásna jemná farba, avšak potom keď to s ňou preženiete, tak sú to silné červené líca. Ale ako spokojná som, len problém vnímam v tom nanášaní, že treba vrstviť, nie je to také jednoduché, resp. rýchle, teraz v porovnaní vo svete krémových kontur, ktoré hneď máte a vidíte efekt. Ale teda produkt je to dobrý, no myslím si, že na trhu nájdete aj iné a kvalitnejšie lícenky. Avšak, za tú cenu 2,60e - stojí za vyskúšanie, ak máte chuť testovať. Ja ju mám v odtieni 40 Beloved. 


                  


Ceruzka na obočie je super pigmentovaná, krémová - stačia dva kroky a už to máte hotovo, veľmi dobre sa s ňou manipuluje a má aj teda štetec na druhom konci v prípade potreby prečesania. Za mňa robí super efekt. Kajálová ceruzka v bielom odtieni je podľa mňa tiež super, taká krémová, ale nie je až tak viditeľná - treba ju obťahovať, ale efekt spraví dobrý, len to trošku dlhšie s ňou trvá. Skúšala som a ani jedna ceruzka sa mi nezmyla počas dňa, čo im tlieskam. 

Ďalším produktom je linka na oči. Táto linka je teda vodeodolná, čo je naozaj pravda. Vydržala so mnou celý deň absolútne bez problémov. Nájdete ju na eshope za necelé 3 eurá a teda službu vám spraví super. Aplikátor je tenký, dobré sa s ním kreslí a nevynecháva ani na tieňoch. Za mňa super produkt za málo peňazí. 

Ako posledný produkt tu máme maskaru Maximum Dedinition, ktorá má silikónový aplikátor, ale teda s krátkymi štetinami. Reklamy kládu dôraz na možnosti aplikátora, ktorý je najviac flexibilný a zachytí aj krátke mihalnice. Ja som s objemovými maskarami málokedy spokojná, ale táto maska krásne riasy prečesala, pridala farbu a aj objem. Mala som pri viacerých vrstvách pocit, že aj dĺžku, ale to môže klamať ten dobrý objem a to ja mám krátke mihalnice, veď posúďte samy takto na fotke. Ja som pri tomto produkte nadšená... Maskara stojí tiež okolo 3 eur. 




AKO VYZERAL FINÁLNY LOOK? 


Je to trošku výraznejšie, no ja som extrém - buď sa líčim alebo nie. A teda tu je to tak, ako keď sa líčím. Každopádne, tá lícenka naživo nebola taká výrazná, ale foťák ju nejako vytiahol. Mne sa to líčenie páči - je aj výrazné, no aj nie. Ako pre koho. Nie je to nič zložité, ale to pred prácou o 6 ráno ani nestíham a ani nemám chuť. Tak a ako sa líčite vy? 

                    


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či sa každý den líčite a ak áno, tak ako? Pokojne pošlite aj link na váš IG, kde ukáže fotku vášho líčenia. Teším sa na vaše komentáre... 


xoxo

Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Korektor od Essence také používám a nemůžu si ho vynachválit. :))

    OdpovedaťOdstrániť