F RECENZIA: Bionatural.sk - Čo mi sadlo a čo nie? - Aďulik Sun

RECENZIA: Bionatural.sk - Čo mi sadlo a čo nie?

Ahojte :)

Tak recenzia tu fakt dlho nebola, ani neviem prečo. Ono, trošku sa mi nakopila škola, tiež produkty, ktoré som skúšala. A tiež som si chcela byť istá u niektorých produktoch. Dnes vám prinášam článok, recenziu na produkty zo stránky bionatural.sk. Už som dávnejšie s nimi spolupracovala a rozhodli sme sa, že spoluprácu obnovíme. A vďaka tomu vám dnes môžem porozprávať o produktoch, ktoré mi poslali približne pred mesiacom. Mesiac som skúšala tieto produkty, dokonca som si ich vzala aj do Nitry, takže som skúšala skutočne stále. A aké produkty boli? Čo mi z nich sadlo a čo naopak nie? Tak to sa dozviete už nižšie v článku... 




Začala by som asi s produktami na vlasy. Tu som najviac očakávala, keďže ja na tieto produkty dávam veľké nároky, keďže moje vlasy sú nepoučiteľné. A to si ich nefarbím. Vydržia mi dobré, pekné s rovnakým šampónom možno mesiac. Ak vôbec a teda veľa striedam. A to viete, ešte nie vždy natrafíte na produkt, ktorý vám sadne. Moje vlasy sú suché, ale nie úplne ako seno. Fakt tak stredne suché a teda sa dosť lámu. Takže som si povedala, že skúsim Šampón na lámavé vlasy od Officina naturae a zoberiem k tomu aj Kondicionér na lámavé vlasy od rovnakej značky. Veď vždy je dobré, keď kondicionér je spolu so šampónom od rovnakej značky alebo rady. Takže jasná voľba. Takže som išla skúšať. Tu sa musím priznať, že som neskúšala tento produkt vkuse. Možno to bola chyba, ale to sa nedalo. Teda, keď sa rozprávame o šampóne. Ale najskôr pozitíva týchto produktov. Aplikácia. Tak tam je jedno slovo. Jednoduchosť. Tým, že majú otvory aké môžete vidieť na fotke nižšie, tak je jasné, že aplikácia je jednoduchá. Navyše, keď sa pridá fakt,  že balenie je z mäkkého plastu. Balenie je 200 ml veľké a stojí niečo cez 10 euro. Neobsahuje nikel a mal by byť prírodný. Obsahuje aktívne látky, ktoré by mali pomáhať pri raste vlasov. Tiež by mal byť na mastné vlasy. Tu mi niečo nesedí, keďže mne tento šampón tak mastil vlasy. Teda. Vysvetlenie. moje vlasy boli bez objemu, boli také pričapnuté na hlave a asi do dvoch dní boli opäť mastné, resp. tak pôsobili. Boli také ťažké a fakt bez objemu. Neviem, čo robím zle. Ale dávala som mu šancu viackrát. Práve preto vzniká recenzia až teraz, keďže som si vždy musela za dva dni znovu umývať vlasy. Ale s iným šampónom. A takto som to robila stále. A bolo jedno či som si ho dala viac alebo menej, či som si umyla s ním vlasy dvakrát za sebou alebo iba raz. Možno to iba nie je pre moje vlasy, takže to neznamená, že vám sadnúť nemôže a budem určite rada, keď mi dáte vedieť vaše skúsenosti! Ono ja mám vlasy samy o sebe dosť husté, objemné, takže toto mi extrémne zaťažilo vlasy... Používala som to ďalej, keďže som si myslela, že si moje vlasy musia zvyknúť na niečo, čo je prírodné, keďže pred tým som mala iba sem tam podobné šampóny - ale nie. Nešlo to ani po mesiaci. A mňa to veľmi mrzí. Chcela som tak veľmi, aby mi toto sedelo, keďže sa snažím prejsť na prírodnú kozmetiku v starostlivosti aj o vlasy... Ale tak nevadí, skúsime iné! Ale čo sa týka ešte textúry, tak tá je taká stredne hustá, priezračná tekutina. 

A čo kondicionér? Kondicionér bol super. Skúšala som ho aj s iným šampónom a vôbec mi vlasy nezaťažoval. Skôr som ich mala také jemné. Neznižoval mi ani objem. Tiež má veľkosť 200 ml a stojí tiež niečo cez 10 euro. Tento kondicionér vám ale môžem odporučiť. Stačí ho máličko a ja osobne som si ho dávala iba na končeky - nie do celých dĺžok, keďže inak sa mi mastia vlasy, keď dám hocijaký kondicionér do celých dĺžok. Hovorím! Neviem čo mám za vlasy, ale jednoducho to tak je. Inak, aby som nezabudla. Obidva produkty krásne voňajú. A aj kondicionér má obal z mäkkého plastu so super aplikátorom - dávkovačom. A nezabudnite! Stačí skutočne málo. 



Tak tieto dva produkty. Milujem! Prvým produktom je Harmačenková voda, ktorá je výborná. Veľkosť balenia je 100 ml. Aplikátor je teda striekačka, pričom je to dosť prudký prúd, resp. vypúšťa dosť vody, ale mne to osobne pri tomto produkte nevadí. Neviem či ste aj vy prišli na chuť skúšania rôznych vôd na pleť, ale ja áno. Vyskúšala som už kadečo, hoci nie všetko sa sem dostáva. Ale o tomto vám povedať musím. Krásne vonia! Brutálny pocit necháva na pleti. Ja si ju dávam teda vždy ráno na vyčistenú pleť a večer po mojej rutine pred krémom. A som spokojná. V podstate mi nahrádza toner. Viem, že asi to nie je správne, ale mne to takto vyhovuje. Pleť je vždy po nej taká svieža, príjemná na dotyk. A značka Akamuti má skvelé vody. Môžem vám odporučiť od nich aj ružovú vodu, ktorá je výborná. Stojí takmer 10 euro. Harmanček ako taký má vlastne aj upokojujúce účinky, takže pomáha nie len vašej pleti ale aj psychike. Zaujalo ma, že stačí ju nastriekať aj na vankúš a malo by sa vám lepšie spať! to ešte otestujem. Ale je pravda, že je veľmi príjemná a osviežujúca. Toto je proste produkt, ktorý vám posuniem aj desiatimi prstami... 


A druhým skvelým produktom a aj posledným z mojej najnovšej objednávky je olej na zjemnenie vrások. toto je taký drahší produkt. Stojí takmer 20 euro, pričom veľkosť je 10 ml. Je roll - on. S tým, že ten aplikátor je "kovový", tak aj príjemne chladí a keď si toto dáte ráno, tak vám prejdu aj opuchnuté oči. Ja som si zvykla to dávať aj večer po sprche a som tiež spokojná. Nijako nevysušuje okolie očí. Ja to teda používam prevažne okolo očí. Malo by to zjemňovať vrásky. či to robí je otázne. Ja mám už nejaké vrásky v okolí očí, také prirodzené, ale to je veľmi krátka doba (1 mesiac) na recenziu takéhoto produktu. Ale ja som zatiaľ spokojná. Určite mi to zjemnilo tie opuchy v okolí očí. A navyše, fakt je to príjemné. Vychádza z toho taký fakt hustý olej. Dobre to vonia a mne osobne to nerobí nič zlé. Určite o tomto produkte budete počuť neskôr na mojich sociálnych sieťach, kde vám poviem či áno alebo nie. Ale to až keď to dopoužívam. A naozaj, nedráždi, nevysušuje, takže za mňa zatiaľ áno! Obsahuje kombináciu arganového oleja, oleja z uhorkových semien a opunciového oleja, ktoré spolu vyživujú, revitalizujú, upokojujú a jemne vypínajú pokožku v okolí očí. Takže je to podľa mňa fakt super. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či používate prírodnú kozmetiku? Ak áno, tak akú? Kde kupujete? Kupujete aj na tomto eshope? Teším sa na vaše komentáre. Takže keby vám mám odporučiť jeden produkt z celého článku, tak je to harmančeková voda, ktorá je brutálna a si ma získala. A čo zaujalo vás? 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára