F NOVINKY: Čo si pre nás pripravila značka Ziaja? - Aďulik Sun

NOVINKY: Čo si pre nás pripravila značka Ziaja?

Ahojte :) 


Dobre, tento článok mohol vyjsť aj trošku skôr, keď boli tieto produkty od Ziaji skutočne novinkami. ALE, lepšie neskoro ako nikdy, nie? Dobre, asi sa tu utešujem týmito slovami iba ja sama. Ale skutočne som chcela vám dať o nich vedieť skôr (dala som aspoň na instagrame), ale nedalo sa. Nebudem sa tu vyhovárať na to, že nebol čas, že som cestovala a že sa mi nechcelo. Mne sa aj chcelo, ale chýbala mi nálada k tomu písaniu a nechcela som sa do toho tlačiť. Viem, že to nie je ospravedlnenie, no chcela som vám vysvetliť to, prečo až teraz sú tieto slová na mojom blogu publikované a na moje životné príbehy sa možno pozrieme neskôr v inom článku... Teraz poďme na produkty! 


Tieto produkty som si vybrala ešte pred letom... aby sme všetci boli v obraze a fotky sú tiež robené v lete, keď bolo fakt teplo, nie ako teraz, keď tento článok píšem (prší a je asi 14 stupňov). Našla som tieto produkty v sekcii s novinkami na ich stránke, takže som neodolala a musela som ich mať doma. Viete, že ja túto značku mám veľmi rada a skutočne rada po nej siaham. Takže poďme na to, aké tieto produkty boli... 


ĽAHKÁ PENA NA TELO OD ZNAČKY ZIAJA - ANANÁS A KOFEÍN


Ja som si túto peni objednala celkom náhodou. V ten deň som čítala na jednom blogu o krémoch na celulitídu a podobne. Každá žena ju podľa mňa má - aj ja ju mám. Ale prezradím vám jednu vec - neznášam krém na telo - mlieko zvládnem, ale krém nie. A to mi robieva veľký problém. Chcela som teda penu, keďže s penou mám dobré skúsenosti a pomaly si svoj vzťah budujeme. Vždy je tá aplikácia ľahšia. Ja som čakala klasickú penu - jednoducho streknem, vytlačím a bude tam pena. Ale tu nebola... tu bolo klasické mlieko, ktoré bolo trošku viac nadýchané, ale určite to nebola pena. Navyše, pri vmasírovaní do pokožky sa akoby rozteká, takže to ešte viac pôsobí ako mlieko. 

To či funguje vám nepoviem, keďže nie som ani v polovici balenia. To vám prezradím možno až na instagrame, keď sa dopracujem až na koniec balenia. Balenie je veľké 160 ml, čo nie je vôbec veľa. Stojí niečo cez 5 euro. Vonia brutálne po ananáse, a tú vôňu ja milujem. Takže áno! Konzistencia produktu je skôr mlieko, ako pena. Čo ma celkom sklamalo, ale asi som mala teda zlé očakávania... 

Ak to zoberieme ako mlieko, tak vonia krásne. Pokožka je po ňom dosť vyživená a na dotyk veľmi jemná. Nejako nepáli, nedráždi pleť. Vôňa pretrváva aj po vstrebaní produktu. Môže sa používať pravidelne, často, dokonca aj pri opaľovaní či po opaľovaní. Z dlhodobého hľadiska by mala zlepšovať kondíciu pokožky a spevňovať ju. 



SPRCHOVÝ GÉL NA TELO A VLASY S ANANÁSOM


Sprchový gél na telo a vlasy je produkt, ktorý si vždy zoberiem ak je v ponuke. Sprchové gély od značky Ziaja mám celkom rada. Vždy veľmi dobre voňajú, robia svoju prácu dobre a vyčistia telo. A robí to aj tento produkt. Telo vyčistí, pritom ho nevysuší a krásne vonia. Konzistencia je viac ľahká a redšia. Pení veľmi dobre a stačí ho málo. 

Balenie je veľké 160 ml a stojí niečo cez 4 eurá. Ako je trošku drahší. Nebudeme si klamať, na internete sa dajú zohnať aj lacnejšie a dobré sprchové gély, no aj drahšie. Tu sa opäť dostávame k tomu, že je to otázka toho, čo preferujete... Za mňa vám tento môžem odporučiť. 



ŠAMPÓN PRE SUCHÉ A ŤAŽKÉ VLASY 


Balenie je veľké 300 ml, stojí okolo 3 euro. Dá sa zohnať aj v drogériách (ja už mám z DM drogérie ďalšie balenie). Vonia stredne silno, je tam cítiť akoby mlieko. Konzistencia je stredne hustá. Stačí ho málo a pení veľmi dobre. 

Ja som mu nedávala veľmi veľkú šancu, keďže mám od Ziaji obľúbený šampón z rady Kozie mlieko. Neverila som, že nejaký iný dokáže s mojimi vlasmi ešte väčšie zázraky. Ale stalo sa. Tento šampón nejako nemastní vlasy - ja si umývam dvakrát za týždeň a stačí mi to. Rovnako tak moje vlasy sú po použití extra ľahké, ani o nich neviem. Na dotyk sú veľmi jemné a nejako neelektrizujú. Skutočne som nadšená a hovorím, so sestrou sme si ho hneď obľúbili a tento vám môžem odporučiť so všetkými desiatimi prstami.... 



VYHLADZUJÚCI KONDICIONÉR V SPREJI 


Ja bez kondicionéra v spreji nedám ani jedno umytie vlasov. Vždy musím nejaký mať. Vždy mi sadol lepšie ako klasický kondicionér. A tak nejako som si na to navykla, že už iný ani nevyhľadávam. A tak som siahla po tomto novom, ktorý je v rade spolu s predchádzajúcim šampónom. 

Balenie je veľké 125 ml a stojí okolo 5 euro. Je určený pre suché vlasy, poškodené vlasy. Obsahuje dva oleje, známejší je argánový olej. Jedná sa o dvojfázový kondicionér, takže treba silno pretrepať pred použitím. 

Nedráždi vlasy, nemastní ich. Vlasy sú po ňom veľmi príjemné na dotyk a mne osobne pomáha aj s rozčesávaním (aj keď to nemá ako úlohu). Ja som ho použila už niekoľkokrát a moje vlasy sú po ňom oveľa lepšie a dotyk, no aj zrak. Vyzerajú skutočne zdravo a veľmi im pomáha aj držať svoj tvar. Nemusím vôbec používať extra nejaké oleje, ako doteraz. Za mňa veľmi dobrý produkt a odporúčam... 



VATOVÉ TAMPÓNY OD ZNAČKY ZIAJA 


Tento produkt som sem zaradila iba z jedného dôvodu. Vy ste o tom vedeli? Buď ja žijem niekde v kanály alebo som zaspala dobu. doteraz som si vôbec neuvedomila, že aj Ziaja má svoje vatové tampóny a je to zvláštne. Ale sú dobré! Nestoja veľa. Je tam 120 kusov a netrhajú sa. To je asi všetko, čo vám viem k tomu povedať. Ani sa nedá asi viac k tomu čo povedať. Jednoducho sú dobré a asi ako všetky ostatné. Tu sa nedá moc čo pokaziť, keďže sa netrhajú.Takže palce hore!  


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či používate značku Ziaja a či sa vám tieto novinky páčia? Zaujali vas? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments: