F Séra a kondicionéry pre rast a hustotu mihalníc nie sú asi pre mňa - Aďulik Sun

Séra a kondicionéry pre rast a hustotu mihalníc nie sú asi pre mňa

 Ahojte :)


Ja a moje mihalnice máme za sebou nekonečný príbeh. Moje riasy sú krátke, nerastú moc do dĺžky, skôr majú krátku veľkosť a teda rastú smerom dole. No hlavný problém je to, že sú rovné a nedajú sa natočiť (čo by vydržalo viac ako 2 hodinky). Skúšala som veľa sér na riasy, no žiadne mi nesadlo. Tak keď som mala možnosť vyskúšať ďalšie, tak som do toho išla. Stále som bojovníčka. Ale teda neviem už dokedy, lebo prezradím vám na úvod, že ani tu som nebola na 100% spokojná... ale povieme si všetko nižšie v článku, tak poďme na to! 



Ja mám kondicionér na rast a hustotu mihalníc z eshopu elnino.sk


MOJE MIHALNICE SÚ SAMOSTATNÁ KAPITOLA 



Cítim povinnosť vám dať do pozornosti, že moje mihalnice sú samostatná kapitola. Ako som písala vyššie, tak rastú smerom dole, do kratších dĺžok a nie sú ani moc husté. Také mám prirodzené riasy, čo nezmenia ani maskary. Jednoducho, žiadna nespraví taký ten wau efekt, lebo na to potrebujete dlhé riasy. A tie ja nemám. 

Vyskúšala som niekoľko sér na mihalnice, kondicionérov na rast a podobne. Skúšala som, skúšam a asi aj stále budem. Žiadne mi nepomohlo a teda riasy si žijú stále svoj svet. Ono tieto produkty treba skúšať minimálne 3 týždne, lebo toľko presne cca trvá, kým sa obnoví proces rastu mihalníc. Ja som toto skúšala vyššie mesiaca, keďže som tam mala krátku pauzu kvôli tomu, že mi toto sérum vysušovalo očné okolie, ale o tom vám poviem priamo v recenzií nižšie. 

S týmto celým chcem iba povedať to, že pokiaľ to mne nesadlo, neznamená, že to nemôže sadnúť vám. Kozmetika a tieto séra sú jedinečné a každému sadne niečo iné. Takže vy môžete zažiť ten wau efekt. A ja vám to zo srdca aj želám... 





REVITALASH ADVENCED - KONDICIONÉR NA PREHUSTOTU A RAST MIHALNÍC 



Na začiatok si povieme pár slov o tomto produkte a potom prejdeme na môj názor. Tento kondicionér obsahuje prírodné peptidy a rastlinné extrakty, ktoré pomáhajú dosahovať hustotu rias a celkovo ich rast, nakoľko dostávajú hĺbkovú starostlivosť. Taktiež píšu, že je vhodný aj pre ženy či mužov s citlivými očami. Okrem toho obsahuje antibakteriálnu úpravu, ktorá bráni práve množeniu baktérii. Aplikátor je jemný štetec, ktorý zaručí rýchlu a jednoduchú aplikáciu. Výsledky sľubujú po 3 až 5 týždňov. 

Pri pravidelnom používaní sľubujú: 

  • obnovenie rastu rias 
  • zahustenie rias 
  • výživa a regenerácia 
  • antibakteriálna úprava

Aplikovať sa má počas dňa raz a teda je možné na horné, aj dolné riasy. Aplikuje sa samozrejme na čisté a suché riasy ako tekutá linka. 




MAJTE NA MYSLI, ŽE ČO SADNE MNE, NEMUSÍ VÁM A OPAČNE



Vkladala som veľké nádeje, nakoľko toto sérum nepatrí k lacným produktom. Ja mám veľkosť 2ml za cca 77 euro, čo mi príde naozaj dosť a teda očakávam v tejto súvislosti aj kvalitu. Na eshope nájdete rôzne variácie kondicionéra Revitalash Advanced. Majú naozaj rôzne veľkosti za rôzne sumy. Dokonca aj darčekové balenie či tester. 


Aplikácia séra je jednoduchá. Ja som ho používala vo večernej rutine, kedy som produkt aplikovala na vyčistené mihalnice. Ja som ich dávala na horné, aj dolné. Aplikácia bola skutočne jednoduchá, rýchla. Produkt neštípal v očiach a nedráždil mi ani blízke okolie mihalníc. Ale nastal jeden problém a to ten, že po cca 2 týždňoch každodenného používania som si všimla pri nanášaní iných produktov na tvár, že mám podráždené očné okolie a teda ma zrazu štípali. Narušila sa mi pravdepodobne kožná bariéra. Okamžite som vysadila toto sérum, nakoľko tie produkty na tvár používam dlhodobo a nikdy mi nič takéto nerobili. A spravila som dobre. Po vysadení sa mi pleť opäť dala dokopy - chvíľku to trvalo (niekoľko dní), ale dala sa. Od produktu som si dala krátku pauzu, no začala som opäť. 

Po niekoľkých dňoch som videla aj mierne zmeny na mihalniciach, že sú trošku dlhšie a zdali sa mi hustejšie od korienkov, ale teda keďže ma produkt štípal vždy po niekoľkých týždňoch, tak som vždy prestala. Skúšala som aj tak, že som si produkt nanášala ráno (myslela som si, že v noci sa mi o pleť ošuchne a to môže dráždiť), ale teda výsledok bol rovnaký. Vyššie píšem, že neštípal produkt v očiach a nedráždil očné okolie - to je pravda. Mne toto podráždil nižšie od očí, v miestach, kde sa nanáša očný krém pod očami (nad lícami). 

Podľa mňa tento produkt samotný nie je zlý, lebo po nejakom čase som zaznamenala mierne zmeny, ale vždy po prerušení sa mi mihalnice vrátili do pôvodného stavu. Takže ak je tu niekto, komu nebude dráždiť po dlhšom čase očné okolie, tak určite bude produkt fungovať. Dodnes neviem čím to je, že po nejakom dlhšom čase a teda práve v týchto miestach. Neprišla som na to - či je to nejakou látkou v obsahu alebo čím, lebo nie som priamo na nič alergická. 


Ja si určite nechám tento produkt, keďže na dolné mihalnice fungoval a tam som videla aj väčšie zmeny ako na horných. Tie dolné boli krajšie na pohľad. 


                           
Fotka pred používaním... 

Nepoviem vám jednoznačné áno, ale ani nie. Lebo samotný produkt môže byť dobrý, ale teda mne po čase začal dráždiť očné okolie - ani nie okolie mihalníc, ale prostred nad lícami, kde sa mi pravdepodobne v noci obtrel. Ja s tým skúsim ešte bojovať, keďže produkt mi zostal a teda tie 2ml je naozaj dosť pre denné použitie a vydrží dlho. Idem bojovať ďalej... 

Na fotke nižšie môžete vidieť mňa teraz - fotené včera, kedy som sa vám odfotila bez maskary. Môžete vidieť, že riasy sú stále mierne neviditeľné, no ja tam vnímam mierne vyššiu hustotu, ale to môže byť placebo. Posúďte samy. Mňa na začiatku kúry môžete nájsť na fotke vyššie so sérom v ruke. Z bližšia fotky nemám, keďže  nemám kvalitný foťák, ktorý by to dobre nasnímal. Ale takto to vyzerá z diaľky, ak tak sa vám nikto nikdy nepozerá do očí z blízka... 

Nevedela som, že či mám písať článok, keď nemám jednoznačnú recenziu, ale povedala som si, že ho napíšem, nech viete, prečo to tak dlho trvalo a vlastne testovanie aj trvá. Nie som asi typ na testovanie týchto sér či kondicionérov, ale teda možno raz narazím na niečo výborné! Nedám sa odradiť. 


Fotka po používaní - aktuálna... 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či ste niekedy používali sérum alebo kondicionér na riasy zameraný na rast či hustotu mihalníc. Ak áno, boli ste spokojní? Dajte tip na dobré sérum do komentára, pokojne aj link. Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. K sérům na řasy jsem byla vždycky dost skeptická. Asi i proto, že jsem se zatím nesetkala s žádnými opravdu pozitivními ohlasy. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je ťažké nájsť to super sérum :) Ja vidím stále nejaké na IG, ale neviem neviem...

      Odstrániť