F HAUL: Čo som si objednala z eshopu notino.sk a 6 + 2 tipy na produkty! - Aďulik Sun

HAUL: Čo som si objednala z eshopu notino.sk a 6 + 2 tipy na produkty!

 Ahojte :)


Tak teda článok s nákupmi, to tu už nebolo dosť dlho. Teraz som to pozerala a naozaj samotný haul tu nebol viac ako rok. Páni. Vždy som vám priniesla rovno recenzie na produkty a nie také moje prvé dojmy. Chýbalo mi to a teda chcem to zmeniť. Aspoň sem-tam, keď budem stíhať. Ak vás ale bavia moje hauly, tak určite ma sledujte na mojom instagrame, kde ma nájdete ako @aduliksun, kde pravidelne robím unboxing. A poďme sa teraz pozrieť, čo som si kúpila na eshope notino.sk pred pár dňami, resp. keď toto čítate, tak je to už 2 týždne, čo to testujem. Poďme na to! 




Dnes vám vlastne ukážem na konci článku aj taký finálny look, ktorý som vytvorila. Ale poďme pekne postupne. Ja si myslím, že tento produkt nemusím ani predstavovať. Zoženiete ho aj v drogériách a je to TINTED SÉRUM OD ZNAČKY CATRICE. Toto sérum je veľmi ľahké na pleti, nevysušuje a teda na pleti sa takmer nehýbe počas dňa. Ja som z neho milo prekvapená - stálo ma asi 8 euro. Pokiaľ nevyžadujete vysokú kryciu schopnosť, tak je to niečo pre vás. Mne veľmi pripomína BB krémy, len teda toto sérum je tekutejšie - mám na mysli, že mi to pripomína s tým krytím a podobne. V tomto prípade mi nevadí ani pipeta, ktorá je podľa mňa teraz vhodná vzhľadom na tekutú konzistenciu. Ja som z neho naozaj milo prekvapená, pôsobí veľmi prirodzene, avšak pleť je zjednotená. Mne osobne zaschne do matná, že sa nemusím ani púdrovať. 


Ako druhé tu máme čelenku, ktorú môžete vidieť na mojej hlave, okrem toho aj hubku na mejkap. Obidve od značky Brushart. Hubku na mejkap tam nájdete za 3 eurá, pričom vám ju môžem fakt odporučiť. Toto je moja už asi tretia v poradí a som stále nadšená a zostávam verná. Hubka je jemná, keď je mokrá je dvakrát väčšia a dobre sa aj umýva. Veľmi dobre sa s ňou pracuje aj v okolí očí a tým, že má aj dosť veľké "telo", tak aplikácia mejkapu je jednoduchá a rýchla. A tá čelenka... tak na tu ma namotal tiktok, kde som to videla asi 5krát denne. A tak som aj ja musela mať doma. Ja ju mám za 6,50e, pričom boli v ponuke rôzne. Čelenka je veľmi jemná, taká plyšová a dobre drží na hlave, no nikde netlačí. 


TIP: Inak, táto značka má aj super kozmetické štetce a sponky, tak pozrite aj na tie! 


                  


MICELÁRNA VODA OD ZNAČKY GARNIER je pre mňa niečo, čo u mňa nesmie chýbať. Milujem od nich ich dvojfázové micelárne vody. Táto ma zaujala hlavne tým, že obsahuje vitamín C a ja mám doma z tejto rady už čistiaci gél, tak to chcem skúšať ako kombo. Inak micelárna voda krásne odličuje, nedráždi pleť a mne nerobí ani červené miesta v okolí očí. V očiach tiež neštípe. Dokonca mám pocit, že sa dobre vyhrá aj s maskarou, takže možno nahradí moje stálice, ale to chce ešte čas. Stojí tento produkt v množstve 400ml cca 9 euro. Tiež som to videla na tiktoku všade, tak som zvedavá či dlhodobo obstojí. 


No a ako posledný produkt tu mám produkty na konturovanie - jednu lícenku od NXY za 13 euro v dvoch odtieňoch Light Peach a Baby Pink - je to konturovacia obojsmerná tyčinka. Táto lícenka je dobre pigmentovaná. Ja osobne dávam dve vrstvy. Podľa mňa je dobre aj na pleti vidieť, môj požadovaný efekt spraví. To či vydrží vám poviem neskôr, lebo to nemám tak odskúšané. 


A potom tu mám od Revolution, ktorá by mala konturovať a mala by mať v sebe rozjasňovač. Stojí cca 6,80e. Krásne splynie s pleťou a vytvorí dobrý tieň v prirodzenom odtieni. Môžete si vybrať z dvoch druhov. Ja mám odtieň Dark a úplne v pohode. opäť, dlhotrvajúci efekt vám neviem povedať, keďže toto sú moje prvé dojmy. Aplikácia bola jednoduchá a stačila jedna vrstva. Dobre sa to aj blendilo. 




AKO DOPADOL FINÁLNY LOOK S PRODUKTAMI? 


Presne takto. Samozrejme som pridala aj iné produkty, ale chcem vám ukázať ako vyzerajú produkty priamo v líčení. Podľa mňa je to také prirodzené - aj tvár aj konturovanie. Čo myslíte? 


K finálnemu looku pre mňa patrí aj parfém a čo by to bolo, keby nemal jasnú vôňu. Jar sa blíži (resp. už tu aj je, aj keď vonku to tak nevyzerá) a v tom momente začínam siahať po jarných vôňach. Jarné vône nájdete aj na spomínanom eshope, kde som kúpila všetky tieto produkty. Ktorá je vaša obľúbená jarná vôňa? Dajte mi vedieť! 


Keď som bola mladšia, tak pre mňa jar začala v čase, keby som začala používať Victoria´s Secret telové spreje, ktoré boli extrémne sladké, no u mňa to vyvolávalo pocit jari a sviežosti. Vône sa mi celkom od tej doby zmenili, no stále v ponuke dostanete rôzne príjemné vône, ktoré nie sú extra sladké. Ja som milovala takú fialovú a ružovú - extrém, ešte teraz to cítim. Samozrejme v ponuke majú rôzne produkty, tak pozrite ja na tie. 


               

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať aké produkty zaujali v poslednej dobe vás? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Ahoj Aďko, zaujala mě konturovací tyčinka. Po novém Catrice makeupu jsem sice koupila, ale já preferuju spíš více krycí věci, když už tak už a tady mi to všechno tak nějak nelícuje. Proto jsem si koupila další balení True Skin makeupu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Sabina, teraz je to taký trend - ale táto vyzerá fakt super :) to áno, toto je tak ľahšie, možno stredné krytie pri vrstvení, záleží veľa od preferencii. A ten mejkap ťa nedráždil? Mne po dlhšom čase vysušoval pleť a mala som ju podráždenú.

      Odstrániť