F 1 TIP NA JESENNÉ LÍČENIE A 5 + 5 KRÁTKYCH RECENZIÍ NA PRODUKTY Z ESHOPU ELNINO.SK - Aďulik Sun

1 TIP NA JESENNÉ LÍČENIE A 5 + 5 KRÁTKYCH RECENZIÍ NA PRODUKTY Z ESHOPU ELNINO.SK

 Ahojte :) 


Na blogu sme dávno nemali líčenie. Tak ta-dá! Tu ho máme. Rozhodla som sa tak, keďže na svoje sociálne siete dávam stále nejaké líčenie, ale tu na webe som sa tomu vyhýbala. Nikdy som nevedela ako presne to mám uchopiť, keďže ja videá nerobím. Tak dnes vám líčenie prinášam ako súhrn krátkych recenzií na produkty, ktoré som použila. Výsledok môžete vidieť na fotkách. Podľa mňa je to celkom zmena. A poďme teda teraz už na to... 




Všetky produkty mám z eshopu elnino.sk v rámci spolupráce (aj som označila článok ako spoluprácu), to však nemení nič na mojom subjektívnom názore na produkty. Dokonca tu máme aj produkty, ktoré mi veľmi nesadli, tak sa poďme na to pozrieť... 



CERUZKA NA OBOČIE OD ZNAČKY BOURJOIS A ZNÁMY PÚDER FIT ME OD ZNAČKY MAYBELLINE 




Ceruzka na obočie od značky Bourjois v odtieni medium brown. Cena je necelé 3 eurá. Daná ceruzka nemá strúhadlo. Odtieň mi perfektne sadol. Je to stredne hnedá farba. Dá sa dobre vrstviť, takže ak potrebujem výraznejšie obočie, tak nie je problém. Aplikácia nebolí, no je to tvrdšia ceruzka. Nemíňa sa rýchlo a na jedno zastrúhanie si spravím obočie cca 3krát. Ale teda ja mám jemné obočie. 


Púder fit me mám odtieň Natural Ivory, čo by mal byť najsvetlejší odtieň. Cena je niečo málo cez 4 eurá. okrem toho v balení máte labutienku, zrkadlo. Púder je dvojposchodový. Svoju prácu si za mňa spraví super. Vhodný je aj na celú tvár, no ja ho mám najradšej pod oči. Pleť je krásne matná. 


               


MASKARA OD ZNAČKY MAYBELLINE A PALETKA OČNÝCH TIEŇOV OD ZNAČKY GABRIELLA SALVETEV ODTIENI NUDE HEELS V SPOLUPRÁCI S PETROU LOVELY HAIR 




Paletka očných tieňov od značky Gabriella Salvete by Petra je paletka tieňov, ktorá vznikla ako jedna z troch možností v kolaborácii so známou blogerkou Petrou Lovely Hair. Táto paletka stojí 6 euro a je super praktická. Veľkosť je vhodná na cestovanie a naozaj v nej nájdete všetko, čo potrebujete. Máte tam aj svetlý odtieň na celé viečko, aj čosi farebné trblietavé a aj tmavšiu do záhybu oka. Pre mňa ideálna paletka na cestovanie či do kabelky do práce - ak ste ako ja, že sa maľujem v buse či v práci. Jediné mínus je to, že tam nie je zrkadielko, ale to mám napríklad ja pri púdri, takže dá sa nahradiť. Pigmentácia je parádna, akurát sýte farby. Teraz na jeseň sú tie odtiene ako stvorené. 


Maskara od značky Maybelline je maskara, ktorú som videla na tiktoku ako ju všetci chvália. A poviem vám... mňa sklamala na plnej čiare. Aplikátor je umelý, ohybný a má krátke štetiny. Stojí cez 12 euro a mala by byť vodeodolná. Ja mám odtieň Very Black. Jediné čo, tak nevytvára žmolky. Ale s mojimi mihalnicami absolútne nič nerobí. Iba ich nafarbí a to je všetko. nič viac. Ani nepredĺži, ani nespraví objem. Som naozaj z nej sklamaná. 


                 


MAKE UP OD ZNAČKY CATRICE A OBJEMOVÝ LESK NA PERY OD ZNAČKY MAKE UP REVOLUTION, KTORÝ NEŠTÍPE 




Make up od značky Catrice mám v odtieni Neutral Ivory. A musím povedať, že to spĺňa. Je vo veľkosti 30ml a má aplikátor formou pumpičky. Ja takéto aplikátory preferujem. Mejkap spravil pri prvej vrstve prirodzený vzhľad, jemne lesklý. Dá sa dobre vrstviť pre lepšie krytie, ale kryje aj pri prvej vrstve na dobrej úrovni. Nerobí masku na tvári a je veľmi ľahký. Mne pri pravidelnom používaní (rozumej každý deň, celý deň) robil upchaté póry a časom sa objavili vyrážky či podráždené, červené miesta pod očami. Ale to som ho dávala naozaj vo viacerých vrstvách (moje zlé obdobie). Stojí necelých 7 euro. Mne viac vyhovoval ten klasický s pipetou. 


Objemový lesk od značky Make up revolution mám v odtieni Doll. Stojí necelých 5 euro a je vo veľkosti 4,6ml. Aplikátor je pomerne dosť veľký, mäkký - je to taká hubka. Pery sú krásne lesklé. Má jemní mintovú chuť, neštípe na perách a nie je nepríjemný. Pery jemne zväčší, no nie je to žiadny veľký efekt. Ale pery majú prirodzený vzhľad. 


               



KOREKTOR OD ZNAČKY MAYBELLINE, FIXAČNÝ SPREJ OD ZNAČKY MAKE UP REVOLUTION, LINKY NA OČI VO FIXE A HUBKY NA MEJKAP OD ZNAČKY GABRIELLA SALVETE, KTORÉ MUSÍTE MAŤ DOMA 




Korektor od značky Maybelline mám v odtieni Fair, čo som usúdila, že je na mňa moc žltý. Ale určite ho využijem na nedokonalosti na pleti. Zas taký problém to nie je. Tento korektor podľa mňa každý z vás pozná, veď bol snáď na každom profile, vyskúšala ho každá žena či muž. Mal ho každý. a ja som dlho odolávala, ale nie navždy. Našiel si ku mne cestu a musela som to skúsiť. Korektor má aplikátor hubku, čo je veľmi príjemné na pleti. Okrem toho pekne kryje, dá sa vrstviť a mne osobne nezalieza ani do vrások v oblasti očí. Počas dňa v práci mi vydrží. Stojí necelých 6 euro a podľa mňa sa oplatí. Je krásne ľahký a kryje na mojej požadovanej úrovni. 


Fixačný sprej od značky Make up revolution som si vybrala na istotu. Už som mala od nich zelený čaj a bol výborný. Tak som išla aj do tohto, čo je vôňa Peaches & Cream vo veľkosti 100ml. Mne vyhovuje aplikátor, ktorý je sprejový a naozaj vypúšťa jemne silnú hmlu a nie tonu vody. Ja som toho názoru, že aj funguje a predĺži výdrž mejkapu. 


                

Posledné dva produkty, ktoré som si vybrala boli linky na oči vo fixe a hubky na mejkap. 


Hubky na mejkap od značky Gabriella salvete sú podľa mňa výborné. V balení nájdete 3kusy, ktoré sú menšie. Ak ich namočíte, tak zväčšia svoj objem a tiež jemne zmäknú. Patria určite medzi tvrdšie hubky. Aplikácia nie je nepríjemná, no treba rátať s tým, že to nie sú žiadne obrie hubky, takže chvíľku to trvá, ale výborné sú na korektor - v oblasti očí je s nimi lepšia manipulácia. Stoja niečo málo cez 8 euro. Mňa zaujalo aj to, že je to vegansky produkt. 


Čo vám ale neodporúčam sú určite linky na oči vo fixe od rovnakej značky. Tieto linky nájdete na eshope za necelých 6 euro. Jedná sa o linky na oči vo fixe. Ja používam rada tekuté linky, no mám v obľube aj tieto fixové, keďže nie je s nimi lepšia a rýchlejšia manipulácia. Ale iba niekedy. Tieto linky mi naozaj nesadli. Ja denne používam očné tiene, jemne trblietavé a spolu s linkami. Keď som chcela naniesť tieto linky, tak prvá aplikácia na jednom oku bola dobrá, potom ale prestali farbiť. Musela som ich často umývať, prevrátiť a to sú činnosti, ktoré nechceš robiť ráno, keď sa ponáhľaš do školy či práce. Jednoducho som sklamaná. Vyzerali nádejne, lebo hrot majú pekný, ale to je jediné pozitívne na nich, čo som našla... Určite je na eshope mnoho lepších liniek ako sú tieto linky. 



AKO DOPADOL VÝSLEDKY LOOK SO SPOMÍNANÝMI PRODUKTAMI? 



Použila som iba produkty, ktoré vám tu spomínam. Konturovala som s paletkou od Make up revolution - paletka priamo na konturovanie. Môžete vidieť, že tie linky sú naozaj priemerné, keďže fakt to nešlo lepšie. Maskaru som potom nahradila inými stálicami, ktoré odo mňa už poznáte. 


Mne sa výsledok páči, len teda som sklamaná z niektorých produktov. Ale samotný look má u mňa taký jesenný "vibe". Ale tak aj na denné nosenie nemám s tým problém.... 


                 


             


Dúfam, že sa vám dnešný článok s krátkymi recenziami páčil. Do komentára mi môžete napísať či sa vám páči výsledný look a či vás nejaký produkt zaujal? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: