F 3 šampóny pre rôzne druhy vlasov part.1 + 1 darčeková kazeta - Aďulik Sun

3 šampóny pre rôzne druhy vlasov part.1 + 1 darčeková kazeta

 Ahojte :) 


Tak sa hlásim po celkom dlhej dobe a to hneď aj s recenziou. V tomto článku vám nebudem hovoriť o tom, čo sa dialo a prečo nevychádzali články. To si necháme na iný článok. Dnes sa pozrieme na šampóny, ktoré som dostala ešte začiatkom roku a skúšala som ich až doteraz. Článok bude mať dva diely, časti, takže sa poďme vrhnúť na prvú časť. Všetky šampóny nájdete na elnino.sk. Ideme na to! 



Šampón - produkt, ktorý mne osobne vždy vydrží veľmi krátko, ak mám používať iba jeden. Pri dlhodobom používaní, vždy jedného dňa prestane fungovať. A tak sa stalo, že mám za sebou už niekoľko šampónov. Sem-tam sa vraciam, sem-tam sa už nejakým vyhýbam. Každopádne, šampóny sú produkty, ktoré striedam najčastejšie z kozmetiky. Nie zas extrémne, ale tak častejšie ako napríklad krémy, dekorativku a pod.. Vrhla som sa na veľkú skúšku šampónov a od začiatku roku som pre vás testovala hneď niekoľko... V tomto článku sa teda pozrieme na niektoré, tak poďme na to! 
 



HEAD&SHOULDERS ŠAMPÓN PRE VLASY S LUPINAMI 


Musím uznať, že táto značka mi dlho nesedela. Pamätám si, že keď som bola malá a sestra ho kúpila, tak moje vlasy kričali - keby mohli, tak by isto kričali. Svrbela ma vždy po ňom hlava, veľmi mi pokožku vlasy vysušoval (to viem dnes) a tvoril mi ešte väčšie lupiny. A to teda ja som mala vždy problém s lupinami. A takto na jar- už úplne! 


Dnes tento šampón nebol až tak veľmi zlý. Má veľmi peknú, jemnú a sviežu vôňu. Je veľmi hustý a stačí ho skutočne málo. Balenie je veľké 400 ml. Tento konkrétne neobsahuje žiadne parabeni, fosfati. Pri skúšaní som bola veľmi skeptická a radšej som ho skúšala cez víkend (aby som nemusela ísť so zlými vlasmi do roboty, keby to nevyšlo). Napísala som si pri tento šampón, že nenadchol, nesklamal

Bol dobrý. Spravil to, čo mal spraviť. Uznávam, že nemala som pocit vysušených vlasov, ale mala som ich veľmi rýchlo zas mastné a také padnuté. Nedržali mi tvar. V obsahu má parfum aj medzi prvými priečkami, čo mi začalo časom vadiť a pri pravidelnom používaní som mala pocit, že tú vôňu neznášam. Doslova. Sprotivila sa mi. Ale samotný šampón bol dobrý. Aj pri pravidelnom používaní robil to, čo sľuboval (aj keď som bola potom už za polkou balenia). Ale efekt spadnutých vlasov mi zostal, nemali objem a boli dosť ťažké. Lupiny mi teda tiež neodstránil - nie že by som to čakala ako finálny efekt, ale nemám ani pocit, že by sa ich množstvo znížilo. Určite to nie je zlý šampón a za tú cenu sa oplatí (stojí do 4 euro). Ale verím, že nájdete aj oveľa lepšie... 


REVLON FLEX ŠAMPÓN S KERATÍNOM 


Ja som si vybrala šampón pre všetky tipy vlasov. Zaujalo ma to práve z toho dôvodu, že to má byť šampón pre všetky tipy. A teda aj pre moje. Ja mám vždy problém sa trafiť do správneho tipu vlasov a tak som si povedala, že okey, idem do toho! Išla som. Úprimne, nečakala som zázraky. Šampón stojí takmer 2 eurá. Nehovorím, že je kvôli tomu zlý, ale nebudeme si klamať, zas zázraky sa diať asi nebudú. A mala som pravdu. 

Keď som sa pozrela bližšie na obsah, tak šampón obsahuje parabeni a to sadne málokomu. Hlavne teda z dlhodobého hľadiska. Moje vlasy boli veľmi zaťažené, padnuté a veľmi lesklé, ale až tak nepekne lesklé, že to skôr vyzeralo, že ich mám mastné. Balenie je veľké 400 ml. Šampón má šialenú vôňu - veľmi výraznú. Podľa mňa to chcelo voňať ako keratín, ktorý to má obsahovať (je až na 5 mieste). Textúra je skôr redšia a má žltú, takú medenú farbu. 

Nebudem klamať, tento produkt má vôbec nezaujal. Robil mi na vlasoch skôr šarapatu ako sa hovorí. Ale tak verím, že niekomu to môže sadnúť a môže to byť jeho fav. Ja ho tiež asi radšej posuniem ďalej a nedostala som sa v ňom ani za polovicu. 


SYOSS VOLUME ŠAMPÓN 


Syoss volume šampón je produkt, s ktorým som sa vrátila späť v čase. Šampóny od Syossu si môžete u mňa pamätať už z minulosti, keď som začínala s blogom. Všade som to dávala, že ho milujem. Bez reklamy. Naozaj som si ho obľúbila a vždy mi to sadol. A aj tento mi sadol. Ja neviem ako to táto značka robí, ale vždy mi sadne presne na moje vlasy. 

Šampón má veľkosť 500 ml a dokážete ho zohnať v častých zľavách. Na eshope ho nájdete do 3 euro. Vôňa je taká typická pre tento šampón, ale taká nie prehnaná. Jediné, čo sa mi celkom nepáči, že obsahuje aj alkohol, ale na posledných priečkach v zložení. Tiež má v zložení rôzne dobré látky ako keratín, kolagén a podobne. 

Moje vlasy sú po ňom ako vymenené. Naozaj. Pri tomto šampóne som si napísala, že WAU. Vlasy boli lesklé, ale tak prirodzene. Tiež boli na dotyk veľmi jemné, dobre sa rozčesávali a hlavne! Držali objem a tvar niekoľko dní. Nemám pocit, že by sa mi predĺžila doba umývania vlasov, ale aj tak. Vyzerali veľmi dlho dobre a to chce podľa mňa každý. 


DARČEKOVÁ KAZETA XPEL GINGER 


Darčeková kazeta xPel zázvorová je podľa mňa niečo, čo milujete alebo neznášate. Kazeta obsahuje tri produkty, ktoré majú 100 ml. Nájdete tam teda šampón, kondicionér a sprchový gél. Všetko zo zázvorovej rady. Kazeta stojí 3 eurá, čo je geniálna cena. 

Čo si budeme hovoriť, krásne oranžové balenie zaujme každého. Aj mňa. Ja som od tejto značky mala ešte nejaké produkty a mám pocit, že vám o jednom budem ešte rozprávať v ďalšom článku a teda som mohla porovnať. Táto značka má lepšie, aj horšie produkty. Tieto sú podľa mňa taký priemer

Ako darček, táto kazeta určite poteší a je hlavne veľmi efektná a praktická. Šampón je taký vhodný na cestovanie - nepokazí, nenadchne, ale mám po ňom tvrdšie vlasy a sú také rozlietané. Kondicionér je klasický kondicionér, tam nič extra som nezbadala. A sprchový gél by som si hneď zobrala na dovolenku, keby sa mohlo cestovať. Nevysušuje, je veľmi príjemný a jemne pení. Jediné čo je také iné, tak je vôňa, ktorá je veľmi silná a veľmi svieža. Nie každému táto vôňa môže byť príjemná - mojej sestre z toho slzili oči. 






To je z mojej strany všetko. Mali sme tu aj dobré produkty, aj také čo u mňa neobstáli. A čo u vás? Zaujalo vás niečo? Používate nejaké zo spomínaných šampónov? Ako to vidíte vy? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Ahoj, z tebou zkoušených šamponů mám zkušenosti s Head & Shoulders a Syossem. Te´d už se musím přiznat, že ani jednu z těchto značek nevyhledávám. Nicméně jako menší, když jsem si ještě nebarvila vlasy jsem milovala jablečnej Head & Shoulders, ty vlasy po něm byly hrozně takové nadýchané a svěží. Později jsem zkoušela nějakou jejich řadu na barvený vlasy a to bylo šílený. Syoss jsem milovala pánskej na mastný vlasy, ale vždycky ke konci balení už mi neseděl. Určitě jsem měla i nějaké věci z řady Salonplex. No a pak z té nové řady Micelar Volume nebo tak s tou jsem byla taky spokojená. Občas po nich kouknu, ale zase teď už je to prostě...Prostě mi jiné takto levnější značky sedí víc a´t už Elseve nebo Garnier Fructis.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ďakujem za tvoj prínosný komentár :) Súhlasím hlavne s tým, že ku koncu balenia Syoss už není ono... :) aj ja mám takú skúsenosť, vôbec neviem čím to je, ale vždy to tak bolo...

      Odstrániť
  2. Mě vyhovují šampony právě od Syoss nebo L'oreal - nedám na ně dopustit. :)

    OdpovedaťOdstrániť