F Novinky od značky Nivea - Aďulik Sun

Novinky od značky Nivea

 Ahojte :) 

Môj príbeh s touto značkou poznáte, ak ma čítate dlhšie. Vždy sa poteším, keď majú prísť nejaké novinky, lebo sú to väčšinou praktické veci a teda vždy to využijem alebo niekomu inému darujem. Moja sestra už večne berie telové mlieka. Áno, má už svoju zbierku, no stíha to míňať. Nechápem ju niekedy, ale som rada. Rovnako tak párkrát robím radosť aj vám na mojom instagrame. A čo mi prišlo teraz? Teda, keď mám byť úprimná, tak ja mám balík už dlhšie doma. Ale škola, potom práca, nestíhala som. Ale hlavne, že teda som tu aj s článkom... Poďme sa teda pozrieť, čo mi prišlo! 




Takýto balíček mi teda prišiel. V balíku sa nachádzali dva sprchové gély a rovnako tak dve telové mlieka. Ale neboli to len tak obyčajné produkty. Jedná sa o produkty až z 98% časti z prírodných surovín a to aj mlieka, aj gély. Navyše telové mlieka majú o 50% viac recyklovateľné balenie, takže lepšie aj pre planétu. Fľaška sa dokáže celá pokrčiť, lebo je veľmi mäkká. 



SPRCHOVÉ GÉLY 


Sprchové gély sú v dvoch variantoch a to v modrej a ružovej. Modrý je s vôňou bavlníku a ružový je s vôňou divokej ruže. Až 98% sú na prírodnej báze. Obidva obsahujú arganový olej, čo pomáha s vyživením pokožky. Samozrejme, aj tu je balenie z recyklovateľného plastu. 

Ja som ich teda už aj vyskúšala. Obidva krásne voňajú. Ružový je taký viac sladší, ale stále na veľmi príjemnej úrovni. Obidva sú tiež také redšie, priesvitné. Veľmi dobre penia. Stačí ich fakt málo. Nevysušujú pokožku a krásne voňajú. Ja som s nimi veľmi spokojná. A to, že na telo si človek dáva väčšinou prírodné zložky - tak to je taký plus. Palec hore! 


TELOVÉ MLIEKÁ 


Teda aj telové mlieka obsahujú 98% ingredencií prírodného charakteru. Tentokrát prichádzajú s vôňou Aloe vera a avokádo. Obidve balenia sú z 50% recyklovateľného materiálu, pričom je to mäkký plast a dokáže sa celý zohnúť, pokrčiť. Manipulácia s nimi je oveľa jednoduchšia, keďže sa dokáže ľahšie a lepšie stlačiť a teda aj samotný produkt sa nanáša ľahšie. 

Telové mlieka voňajú veľmi jemne. Ja som jedno dala sestre, lebo ona je stroj na telové mlieka. A veľmi si chváli. Ja som si všimla, že toto telové mlieko je ľahšie, redšie. Nemusí sedieť asi priamo suchej pokožke, ktorá referuje hutnejšie produkty. Ja mám normálnu pokožku a mne bohato stačí. Veľmi príjemne vonia a rýchlo sa vstrebe, pričom mne nezanecháva ani mastný finiš. Vôňu je cítiť iba chvíľu po nanesení. Na moju pokožku je to ideál, keďže ju zbytočne nezanechá mastnú, no mám pocit hydratovania... Ja som si teda nechala s Aloe vera a som s ním spokojná. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či ste tieto produkty už skúšali, mali? Zaujali vás? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka  

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Ahoj, super článek. Niveu mám všeobecně ráda, jediné co mi nesedí je jejich vlasovka. Nicméně tělová mléka jsou legendární, zrovna mám v koupelně klasické modré s pumpičkou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ďakujem ti :) To klasické je tiež super! Áno, a tak vlasová kozmetika je veľmi individuálna, takže to je asi tým - nie každému sadne všetko, ale som rada, že si si našla svojich obľúbencov :)

      Odstrániť
  2. Nivea nikdy nezklame, jejich produkty moc ráda používám. :)

    OdpovedaťOdstrániť