F Dermacol 16H Lip Colour dlhotrvajúca farba a lesk na pery (odtiene 01 a 06) - Aďulik Sun

Dermacol 16H Lip Colour dlhotrvajúca farba a lesk na pery (odtiene 01 a 06)

Ahojte :)

Kto sleduje nejako podrobne blogy a YT, tak vie, že tieto tekuté rúže zažili naozaj veľký BUM. Ja som im verila... Verila som, že vydržia dlho. Väčšinou tekuté rúže vydržia dlho, resp. dlhšie ako nejaké krémové rúže. Dlho som odolávala, no nakoniec som podľahla. Kúpila som ich v rôznych predajniach - jednu v predajni Dermacol v Auparku a jednu na eshope notino.sk. Neskôr sme si kúpili spolu so sestrou ďalšie odtiene a to tiež v predajniach Dermacolu. Ja vám dnes ukážem dva odtiene, ktoré sú moje najobľúbenejšie! 





Dermacol 16H Lip Colour dlhotrvajúca dvojfázová farba a lesk na pery  - na eshope nájdete obidva odtiene a tiež aj množstvo ďalších odtieňov, ktoré vyzerajú naozaj dobre! Dajte si pozor na "perleťový" odtieň, ktorý má v sebe iba trblietky, takže vlastne nefarbi a je to naozaj iba lesk. Čo sa týka sumy, tak tá je na eshope necelých 8 euro, čo mi príde super cena. Prečo? Lebo u nás sa v predajniach pochybujú okolo osem euro a viac. Záleží od predajne. Ja mám doma odtiene 01 a 06, keďže sú to odtiene, ktoré sa podľa mňa hodia každému, keďže vyzerajú veľmi prirodzene, no stále je to niečo viac ako bežná nude farba. Poznáte to... Máte jemné líčenie a chcete to ukončiť s niečim výnimočným, no nie ste ten typ, že si dáte červenú alebo fialovú farbu na pery, tak siahnete po tomto produkte a máte vybavené. 


Na prvej fotke (vyššie) je odtieň 06. Na spodnej fotke je odtieň 01. 


Určite viete od iných blogeriek ako tento produkt funguje. Nanesiete farbu, ktorá sa nachádza na jednej strane rúžu a po cca 1 minúte (podľa návodu) nanesiete lesk, bázu, ktorá sa nachádza na druhej strane rúžu. Priesvitnú bázu nemusíte nanášať ak nemáte radi lesklý finiš, produkt vydrží aj tak veľmi dlho, len skôr začnete mať pocit suchých pier. Ja som jeden z týchto rúžov vyskúšala na koncerte Iné Kafé a musím sa priznať, že tento rúž som vôbec nešetrila. Pila som, jedla som a rúž vydržal bez pohnutia - dokonca som ho mala problém odlíčiť ráno o 4-tej hodine. Je pravda, že po nejakých 5 hodinách som mala pocit suchých pier, no rúž sa nijako nepohol, ani sa nezačal žmoliť. A to, že vydrží aj bozkávanie bude asi tiež pravda. Neskúšala som, no verím tomu po tejto mojej skúsenosti. Na výber je naozaj veľmi veľa odtieňov, čo je super. Ja sa už teraz teším, keď si kúpim nové odtiene. Máte nejaký vy obľúbený? Určite mi dajte vedieť! 



Dúfam, že sa vám dnešný krátky článok páčil. Do komentára mi určite napíšte či máte radi tieto tekuté rúže alebo ste im nepodľahli? Teším sa na vaše komentáre... Za mňa je úplný TOP odtieň 06 a úplne som si ho zamilovala.

xoxo
Aďka

CONVERSATION

12 Comments:

  1. Zbožňujem hociaký odtieň ružovej na perách a tebe veľmi svedčia :)

    www.simonazacko.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Po této rtěnce pokukuju už dlouho. Moc ti sluší:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zní to dobře! :) Rtěnka Ti každopádně fakt sluší! :)
    Mr. Kev

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tieto sú úplne skvelé! :) ja tieto Dermacol Lip colour milujem :) i keď teraz mám premiéru s Revlon matnými leskami a neviem neviem, či ich nepredbehnú :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda :) Ja mám tiež skúšať Revlon, tak som zvedavá :)

      Odstrániť
  5. Ahoj. Mas pravdu. Drzi to jak beton, ale fakt to strasne vysusuje a po pouziti a odliceni mam fakt hrozne suche rty, az se mi odlupuji :( takze za me lepsi podobna verze ze Sephory a ne o moc drazsi. Jinak odstin pekny :) mam stejny! Odlicuji to kokosovym olejem a jde to super.
    theMarketa
    www.fywonline.com.

    OdpovedaťOdstrániť