F Ako kreatívne využiť magnety? - Aďulik Sun

Ako kreatívne využiť magnety?


Ahojte : )

Dnes som si pre vás pripravila niečo iné. Toto z vás ani nikto nečakal. Dnes sa totiž nebudeme baviť ani o kozmetike, ani o móde a ani o výletoch. Pripravila som si pre vás niečo nové, iné. Čo? Tak dnes vám ukážem niekoľko tipov na využitie magnetov v domácnosti, na intráku. Dobre, prevažne na intráku, pričom je tu aj zopár tipov na doplnky. Veď samy uvidíte, tak poďme na na tie tip spolu pozrieť...



1.    Tipy na doplnky, bižutériu


Určite sa vám niekoľkokrát stalo, že ste boli niekde mimo domu, no chýbali vám doplnky. Ja milujem strieborné doplnky. Aj náušnice mám práve v tejto farbe. A ako to vyriešiť? Uznávam, nie každý bude mať so sebou magnety. I keď, tieto magnety sú také malé, že by ste aj mohli. Veď vám môžu zachrániť krk, keď to budete najmenej čakať.

My sme si vyrobili niekoľko typov náramkov, náhrdelníkov či náušníc. Dokonca, sme skúsili aj piercing. A vyzeralo to fakt dobre a realisticky! Magnetky sú totiž maličké, no extra silné a pôsobia aj cez kožu. A to je výborné! Prikladáme aj zopár fotiek.






2.    Držiak na chladničku


Toto ocenia asi hlavne študenti na tom spomínanom internáte. Poznáte to! Musíte šetriť priestor, lebo v ej izbe pre oficiálne dvoch, vás býva viac a tá izba je skutočne malá. Takže šetriť miesto je vaša prvá priorita Number 1! Nás napadla jedna vec. Aj my ju využívame.

Možno sme to videli aj niekde na internete, no s magnetkami si dokážete prichytiť nádobu o chladničku, dvere, skrinky... čokoľvek z kovu. Stačia vám na to aj malé magnetky, ktoré dáte vedľa seba a určite sa nepohnú.

My sme tam zavesili spoločné papieriky a veci okolo papiernictva. Aspoň to nikto nemá na stole, no môže si to každý zobrať. A naozaj to tam drží. A my sme radi. Magnety sme použili úplne tie maličké, takže skutočne stačí čokoľvek. Nádoba je tiež z kovu, no môže to byť aj plastová nádoba, ktorú zachytíte iba o magnety. Skúste!




3.    Chcete byť cool?


Ešte sme zaradili okrem bižutérie aj doplnky na oblečenie. Môžete si vyrobiť svoje vlastné dekorácie na oblečenie, no aj na stoly. My sme vám nafotili tie na oblečenie, no môžete tento istý nápad využiť aj na dekorácie na stôl či poličku. A tu sa medze vôbec nekladú. Takže zapnite kreativitu a tvorte!

My sme teda vybrali reťaze na tričko. To isté sa dá spraviť aj na nohavice. Vyzerá to cool a neokukane. Stačí vám niekoľko guľatých magnetov, pričom ich pospájate iba s magnetickou silou. Ak si chcete byť istý, môžete použiť taviacu pištoľ. A z druhej strany trička iba priložíte jeden magnet, ktorý cez tričko bude pôsobiť. Hotovo!



4.    Zatváranie balení z jedla


Toto sa vám hodí aj na doma. Je to taký lifehack by som povedala. Zatvárať balenia. Tak ako toto mne robilo problém. Uznávam. Priznávam. Vždy sa to potom vysypalo, keď bral to musli na poličke niekto iný ako ja. Lebo tak ja som vedela, ako som ho tam dala. A toto zistenie mi zmenilo život.

Keď som hľadala na internete ako zatvoriť balenie, ktoré sa samé nezatvorí znovu, tak som našla okrem klasických pripínačiek aj magnety. A tak som vám to sem zaradila. Stačia vám dva malé magnety, ktoré spojíte v bode, kde chcete balenie zavrieť. Funguje to aj na väčšie balenia. My sme mali akurát to musli.




5.    Držiak na uterák či bižutériu v kúpeľni


Tento bod sme využili na internáte, kde chýbajú nejaké držiaky na hocičo. Napríklad aj na ten uterák, keďže sme na izbe tri a vešiakov tu nebolo veľa – pričom každá má toho dosť. Okrem plastových využívame aj tie magnetické.

Tie magnetické sú totiž extrémne praktické. A to teda z jedného dôvodu. Nemusíte ich lepiť a dajú sa premiestniť ako potrebujete. Každý máte trubku v kúpeľni či na zrkadle nejaký kov. Možno ani o tom neviete. A tak sme to využili. Kým sme na to prišli sme sa celkom dosť nasmiali, ale je to praktické a šikovné. Veď to je hlavné...

Rovnako tak ako aj držiak na uterák, osušku, tak aj držiak na bižutériu pri zrkadlo. Úplne ten istý princíp. Stačí vám malý magnet, ideálne nejaký háčik. A máte vyriešené za dve minúty.






6.    Držiak na toaletný papier


Keď mi zahlásila kamarátka, čo chce spraviť, tak som skoro odpadla. Držiak na toaletný papier. Dobre, chýbalo nám to tu a bolo to nutné nejako riešiť, ale toto som nečakala. A tak sme sa pustili do tvorby. My sme mali magnety rôzneho druhu, takže sme išli na vec!

Potrebovali sme iba magnety, ktoré mali guličkový tvar, ktoré vytvorili „reťaz“ a potom už iba dva háčiky, ktoré fungovali aj držiaky na reťaz. A hotovo. Opäť nič zložité. A ešte sme si to vyzdobili. Pripli sme si to o vaňu, ktorá má kovové časti. Určite sa to dá spraviť s viacerými druhmi magnetov, takže sa pokojne vyhrajte...




7.    Prsteň pre svoju lásku či zabaviť deti


Toto je bod asi pre mladšie ročníky, ale aj tak. Videla som zopár videí, keď si chcel chlap spraviť prank na jeho frajerku. Tak tu máte tip. Nemusíte kupovať ani nič plastové. A určite sa pri tom zabavíte a zapnete svoju kreativitu.

Alebo to môžete dať vyrobiť deťom, keď ich máte už plnú hlavu. Určite sa pri tom zabavia, no pozor na to, aby ich neprehltli. Ale tak to je už na vašom uvážení. My sme použili maličké magnety, ktoré sme pospájali. Čím menšie magnety, tým lepšie, lebo viete spraviť presnejší tvar.



Dúfam, že sa vám moje tipy na využite magnetov páčili. Určite by ste sa pýtali na to, z kade tieto magnety mám. Ja som si ich vybrala na stránke silnemagnety.sk, kde môžete teda zakúpiť práve tieto neodymové magnety. Existuje veľa stránok, no ja som s touto mala dobrú skúsenosť. Všetko prišlo veľmi rýchlo. Do komentára mi môžete napísať či ste skúšali niečo takto kreatívne vymyslieť a ak áno, tak čo o bolo? Teším sa na vaše komentáre...

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára