F Ktoré laky na nechty odporúčam od značky Avon? - Aďulik Sun

Ktoré laky na nechty odporúčam od značky Avon?

Ahojte :) 

Premýšľala som ako zobrať tento článok do rúk. Ono, chcela som najskôr to dať čisto ako recenziu. Potom mi napadlo, že pridám fotky aj na nechtoch a krátky popis k tomu. Nakoniec som sa rozhodla to spraviť ako recenziu a skôr zopár slov okolo toho. Nebudú tu fotky na nechtoch, ale všetky laky vyzerajú presne rovnako ako v nádobe, takže si to môžem dovoliť. A poviem vám skôr také krátke recenzie ku každému z nich a podobne. Takže poďme na to! 



Ako som spomínala vyššie, tak všetky laky sú od značky Avon. Zoženiete ich na Avon stránke. Ja mám doma od nich lakov hneď niekoľko - niekoľko druhov, niekoľko odtieňov, niekoľko typov. Mám podľa mňa asi 20 ich doma.

Nikdy som nemala takú veľkú zbierku. Vždy som patrila k tým, ktorí mali zopár lakov na nechty, ktoré používali všetky! Mala som také klasiky - biely, priesvitný, čierny a jeden farebný, väčšinou červený. A stačilo mi to. Nesťažovala som sa, veď som viac nepotrebovala. Ani teraz ich vo finále nepotrebujem - ono mám len viac na výber a už to kombinujem, ktorý lak dám ku ktorému oblečeniu a podobne. Áno, má to výhody, ale nepotrpím si na tom. 

A prečo teda tento článok vzniká? Rozhodla som sa, že vám chcem ukázať moje "sväté grály", ktoré striedam pravidelne. Aj tie ďalšie sú fajn, no tieto sú TOPKY. A to je dôvod, prečo vám ich chcem ukázať. Tak poďme na to! 



Začala by som postupne, podľa fotky nižšie a pôjdeme z ľavej strany do pravej strany. Ako keď čítate. Takže prvý lak na nechty je: 

  1. krásny, zemitej farby - finiš je gélový. Kryje krásne v prvej vrstve. Na nechtoch vydrží približne týždeň. Dôležité je povedať, že mne na nechtoch vydržia klasické laky tak pár dní, max. 5 dní. Takže toto bol pokrok. Veľmi rýchlo zaschne. Potom sa dobre odlakuje - jedným ťahom. 
  2. krásny, ružovej farby - finiš opäť gélový. Je to dosť výrazná farba, tmavo ružová. Kryje v prvej vrstve. Mne vydrží na nechtoch viac ako 8 dní, potom sa začne odlupovať. Odlakuje sa tiež veľmi pekne, nepraská. Kryje v prvej vrstve. Tento ani tak veľmi nesmrdí. 
  3. klasická čierna farba -  tu nemám asi čo viac povedať. Kryje krásne v jednej vrstve, má gélový efekt. Odlakuje sa trošku ťažšie, zanecháva také čierne nechty. Mne vydrží aj relatívne krátko, neviem čím to je. Vydrží tak približne 4 dni. 
  4. krásna, tyrkysová farba s trblietkami - tento lak obsahuje trblietky, takže odlakovanie je trošku komplikovanejšie, i keď nie ej to nemožné. Na to sú tu iný experti (o tých trošku neskôr). Kryje tak jemne, treba min. dve vrstvy, ale to je taká klasika pri tomto type laku na nechty. Vydrží približne 9 dní, čo je fakt dosť. Tie trblietky sa neodlupujú a lak nepraská. Má gélový finiš. 
  5. Avon True zlatá farba - toto je klasika na Vianoce. Mohli ste si všimnúť, že toto je jediný lak na nechty, ktorý nemá gélový finiš. A je to aj vidieť. Finiš je lesklý. Vydrží mi v celku na nechtoch približne 3 dni, potom sa postupne ošuchuje a lúpe. Je to fakt lak na nechty na nejakú akciu. to je aj dôvod, prečo takýto typ laku na nechty v zbierke mám iba pár kúskov - asi 3. Kryje vo viacerých vrstvách. 

Mám vyskúšané naozaj rôzne varianty lakov na nechty od tejto značky. Najlepšie mi prídu tie z rady MARK GEL SHINE. Dobre sa odlakujú a majú krásny finiš. Potom na nižšom rebríčku sú AVON true a to len preto, že nekryjú dobre a je potrebné viac vrstiev. A asi najviac posledné sú tie s trblietkami. Ale to tak býva vždy. Naniesť je ich ľahké, približne aspoň v dvoch vrstvách, dlhšie schnú a navyše sa extra ťažko odlakujú. Ale to je asi také bežné pri tomto type lakov. 

A aby som teda odpovedala na otázku v nadpise, tak odporúčam jednoznačne radu MARK GEL! :) A je jedno aký odtieň, nemala som zlú skúsenosť zatiaľ a to ich mám doma niekoľko (nie iba tie na fotke, to sú iba také úplne topy podľa mňa). 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či poznáte tieto laky na nechty od značky Avon a ak áno, tak ktorý je pre vás taký best? Alebo aspoň, ktorá rada je pre vás najlepšia? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: