F NOVINKY: Bell kozmetika (produkty na oči a laky na nechty) - Aďulik Sun

NOVINKY: Bell kozmetika (produkty na oči a laky na nechty)

Ahojte :)


Pred nedávnom mi prišiel nečakaný balíček od Bell kozmetiky. Kto ma sleduje na sociálnych sieťach, tak to už dávno vie. Prišiel mi naozaj veľký balík - o niečo ste si už aj zahrali na mojej FB stránke, niečo som dala sestre a niečo som aj testovala. Tieto novinky sú novinky hlavne pre mňa, keďže som o značke Bell iba počula, no nejako som ju neskúšala. Jedná sa o poľskú značku, no vôbec sa nemusíte báť, že by bola nejako nekvalitná. Celý balíček som v podstate vyskúšala a ani pri jednom produkte sa mi nestalo, že by som sa vyhádzala alebo niečo podobné. Chápem, máme predsudky, ale aj tak treba skúsiť. Tu je aj stránke - Bell cosmetics . A čo mi teda prišlo? Prišlo mi toho veľmi veľa, no rozhodla som sa, že vám to rozdelím do niekoľkých článok, no nepôjdu ani za sebou, keďže niektoré chcem skúšať dlhšie, aby som vám mohla aspoň niečo k tomu povedať. Ak ma niečo veľmi sklame alebo naopak veľmi poteší, tak možno o tom uvidíte aj zvlášť recenziu - sama ešte neviem ako to presne bude :) Teraz poďme na prvú várku produktov! 


Ako prvými dvomi produktami sú produkty na nechty. Konkrétne sa jedná o laky na nechty. Červený lak drží oveľa lepšie ako ten druhý. Obidva laky netreba naniesť viac ako jedenkrát - chytajú v prvej vrstve. Rýchlo schnú a tiež nesmrdia po nanesení. Mne sa viac páči červený lak, keďže aj dlhšie vydrží - svetlo fialový lak mi vydržal dva dni. Červený lak dal týždeň bez problémov. Ja som veľmi spokojná s lakmi.


Ďalšími produktami sú produkty na oči.  Tu som zahrnula všetko, čo je na oči ako také. To znamená od tieňov, liniek až po maskary. Maskary tu máme dve. Sú vedľa ružovej ceruzky. Jedná sa o maskaru 4D riasy a o klasickú maskaru. Tieto maskary som skúšala iba raz, no musím povedať, že každá spraví niečo iné. Prvá 4D maskara riasy krásne zhustí a druhá maskara ich predĺži. Doplňujú sú dokonale, no samotné si ich predstaviť neviem. Ak patríte k ľuďom, ktorí používajú viac maskár, tak toto bude presne pre vás. Ja to tak robím vždy. Zatiaľ som nenašla maskaru, ktorá by sedela tak dobre, že by mi stačila iba jedna.


 Ďalším produktom sú klasické očné tiene, ktoré poznáme napríklad od Rimmel, ktoré majú veľmi podobné balenie. Mňa pri týchto tieňoch viac zaujalo trio tieňov, ktoré môžete vidieť v pravo. Tiene mi neopadávajú, neprášia nejako veľa a pigmentácia je taká stredná - treba vrstviť. S bázou krásne chytia a zatiaľ som nezbadala, že by sa zlievali, no to musím ešte viac preskúmať. Tiene v ľavo som vám dala aj do súťaže (nové balenie) a tieto tiene tiež nie sú nejaké zlé. Mám pocit, že trošku viac prášia, no to kvôli tomu, že v týchto tieňoch je viac trblietok.


 Očne tiene v ceruzke. Človek si povie - nič špeciálne. V drogérii ich nájdeme niekoľko a za veľmi výhodné ceny. Ja som dostala túto ružovú, perleťovú ceruzku. Vidíte ten lesk? Krásna. Jediná nevýhoda je tá, že sa nedá vrstviť, keďže obsahuje veľké množstvo trblietok a tie pri vrstvení stierate a vlastne to kazíte. Na oku vyzerajú tiež veľmi dobre a krásne zvýraznia napríklad vnútorný kútik. Ja mám doma zelené svetlé, no aj tmavé a tieto tmavé majú takýto istý efekt a sú oveľa drahšie ako tieto od značky Bell.


Máme tu klasickú ceruzku na oči - čierna klasika. Čo k tomu povedať? Je vhodná na obočie, no nie ako kajal, keďže sa roztiera aj na ruke. Keď zaschne, tak aj tak sa zotrie, takže nie je vhodná naozaj na dolný kanálik oka. Viem si ju predstaviť aj na linku ku riasam.

Ďalší produktom sú linky. Toto je jediný produkt, ktorý mi nesadol z týchto produktov. Očné linky sú dobré, keď zaschnú. LENŽE... dlho schnú, takže sa vám môžu ľahko odtlačiť. Druhý problém je ten, že nie sú dobre pigmentované. Musíte prechádzať viackrát po jednom páse a to by ste nemali, keďže na kúpu sú tu oveľa lepšie tekuté linky, napríklad Estyle. Ak prechádzate po tom istom páse, tak stierate vrstvu predtým. Samý problém, no len pri tomto produkte. aplikátor je v poriadku, mäkký, takže sa s ním dobre kreslia.


Pri tomto produkte nemám slov. Tieto očné tiene v ceruzke?  Samy to môžete vidieť. Wau... To bolo moje prvé slovo. Pigmentácia skvelá - rovnako ako na ruke, aj na oku. Trblietky držia, textúra je krémová a krásne sa s nimi pracuje. Nádherný produkt a teraz na jeseň a zimu to bude určite moje must haves! Krása naozaj... Toto vám môžem odporučiť.


Posledným produktom v tomto článku sú tiež očné tiene, ktoré majú rovnakú farbu ako tie vyššie, no dopadli horšie. Sú matné a tvrdé - ťažko sa aplikuje tento tieň a musíte naozaj tlačiť. Budem skúšať ďalej, no nevidím to v dobrom svetle. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude ohľadne produktov na vlasy a ďalšiu časť článku o značke Bell si pozrieme až v Novembri, čo je za chvíľočku. Do komentára mi napíšte či ste počuli už o tejto značke, prípadne či máte nejaké produkty, ktoré máte doma a používate? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Očné tiene sú pekné ale rúž sa mi nepáči, takéto lesklé farby veľmi nemusím. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, lesklé farby sú nie sú dobré, no niekto má rád tento štýl :)

      Odstrániť
  2. Wow, ty oční stíny v tužce jsou dokonalé, ty bych taky brala. V balíčku jsi měla teda nádherné výrobky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť