F HAUL: Astor, Ziaja a Bruno Banani - Aďulik Sun

HAUL: Astor, Ziaja a Bruno Banani

Ahojte :)

Dlho tu nebol haul, čo myslíte. Viem, že v poslednej dobe veľa ľuďom (nie na mojom blogu, ale všeobecne) vadia anglické názvy. Ako nazvať tento článok? Nakupovací článok? Nakupovanie? Nákup? Myslím si, že haul je každému jasný a dobre to znie. Je iná vec, keď sú celé nadpisy v angličtine. To áno. Každý by mal písať asi vo svojom jazyku, hlavne keď celý článok je v slovenčine alebo češtine. Myslím si, že použiť takto výstižné slovo nie je žiadna zlá vec. Aký máte názor na to vy? To by bolo na taký úvod všetko a poďme späť k článku. Dnes som si pre vás pripravila haul z eshopu www.notino.sk. Tento eshop mám veľmi rada a tentokrát som tam nakúpila iba pár drobností, no aj tak by som sa chcela s vami o ne podeliť. Čo som si kúpila? 


Bruno Banani Pure Woman toaletná voda pre ženy - na fotke môžete vidieť tú najdrahšiu a najväčšiu veľkosť. Táto konkrétne stoji niečo málo cez 15 euro, čo je za takúto voňavku akurát. V obchodoch nájdete aj oveľa drahšie voňavky tiež so známymi menami. Ja mám najväčšiu veľkosť a to 40ml, no môžete si objednať aj menšie balenia. Táto vôňa je naozaj krásna. Mne sa nezdá nejako výrazná, no môže to byť spôsobené aj tým, že toto je moje asi tretie balenie. Táto vôňa sa mi veľmi páči. Veľa ľudí, keď ma stretlo a ja som ju mala, mi povedalo, resp. si hneď všimlo, že som zmenila parfém a pýtali sa aký to - veľmi ich zaujal. Flakón je veľmi pekný, ženský a ružový. Má netypický tvar - nahnutý obdĺžnik alebo ako to nazvať. Môžete to vidieť na eshope. Fotky zodpovedajú skutočnosti. Tento parfém vám môžem odporučiť... 

Ziaja Marigold jemný pleťový krém s vitamínom E - Cena tohto krému je necelé tri eurá, čo je veľmi dobrá cena. Čo si budeme hovoriť. Dnes si za kvalitu dobre priplatíme a každý krém alebo produkt, ktorý je o niečo lacnejší sme veľmi radi. V tom lepšom prípade tento lacný produkt je aj kvalitný. Toto je prípad presne tohto produktu. Značka Ziaja je poľská značka a vo všeobecnosti poľské produkty nemajú veľmi dobre referencie. Videli sme už množstvo káuz. Bála som sa, keď som túto značku prvýkrát testovala. Dnes je to moja obľúbená značka, ktorá je veľmi dostupná cenovo, no aj na internete ju zoženiete takmer všade. Tento krém je konkrétne s vitamínom E, ktorý je veľmi dobrý pre našu pleť a ak máte problém s pleťou, tak to môže byť aj tým, že vám tento vitamín chýba. Aspoň tak som sa dopočula. Jeho textúra je veľmi dobrá - nie je ani riedka, no nie je to ani husté maslo. Je to niečo medzi týmito dvoma formami a práve to je dôvod, prečo sa tak dobre aplikuje. Moja pleť je po ňom vyživená. Myslím si, že bude aj pre suchú pleť a citlivú pleť. Ja osobne mám zmiešanú pleť a vyhovuje mi veľmi. 

Astor Khol Kajal & Contour ceruzka na oči - každá žena raz potrebuje kajalovú ceruzku na oči. Hoci je pravda, že čierna oko zmenšuje. Ja som túto objednávala pre moju sestru, ktorá si túto ceruzku chváli. Nemá tvrdý a tučný hrot, takže sa s ňou manipuluje veľmi dobre. Vraj sa ani nerozpíja, čo je skvelé. Pigmentácia je veľmi dobrá. Nemusíte sa dlho s tým hrať - kreslí na prvýkrát, dá sa vrstviť a nie je to bolestivé nanášanie. Moja sestra vám ju môže iba odporučiť. :) 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či máte nejaký produkt z článku doma a ako ste s ním spokojné? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Pekný článok, moja známa mi hovorila,že má najradšej kozmetiku od Ziaji a že je veľmi dobrá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež mám tú toaletnú vodu, akurat som o nej nedávno písala, tak ak chceš prídi si na moj blog prečítať. :) je super :) a tiež mám v pláne vyskúšať od bruno banani ešte jednu, má taký fialový flakon a skúšala som si k nej privoňať v drogerii a vonia úžasne, povedala by som že ešte lepšie ako táto. :) A od ziaji som sa rozhodla, že vyskušam práve očné krémy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak teraz si mi dala myšlienku do hlavy, že vyskúšam aj ja :D

      Odstrániť
  3. Presne túto vôňu mám strašne rada :) Bruno banáni je môj favorit

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Myslím, že si blogerka svůj článek může pojmenovat jak chce. Takové věci já vůbec neřeším. :-) Tvé výrobky doma nemám, ale krém od Ziaji může být fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som to v poslednej dobe videla vŠade riešené, tak mi to nedalo nespomenúť :D Ziaja je super značka na krémy...

      Odstrániť
  5. Ziaju som vôbec ešte nskúšala, ale tento krém sa mi páči už som ich produkty veľa krát obzerala ale vždy sa mi objaví doma nejaký iný ktorý používam. Dokonca som ich obzerala už aj v Kauflande tak hádam už nejaký potom vyskúšam keď je na ne taká dobrá odozva:)

    OdpovedaťOdstrániť