F Nemusíš byť hviezda, aby si bola na plátne! - Aďulik Sun

Nemusíš byť hviezda, aby si bola na plátne!



Ahojte :) 

Pred pár dňami mi prišla ponuka vyskúšať tlač fotiek, posterov a podobne. Kto ma sleduje dlhšie, tak vie, že ja takéto maličkosti milujem. Sú to osobné veci, no vyzerajú štýlovo a môžete si ich vystaviť niekde na stenu. Ideálna dvojka. Je jasné, že som túto jednorazovú spoluprácu prijala so stránkou www.imageposter.eu. Mohla som si vybrať tlač za určitú sumu. A ako som dopadla? To sa dozviete nižšie...





Hneď na začiatok by som rada povedala, že ja som zvolila formát 60x40 cm a jedná sa o „Plátno poster“. Mne sa najviac páčila táto možnosť, keďže sa jedná o plátno, no má taký lesklý nádych. Veľmi sa mi páčilo to, že si môžete vybrať veľkosť, aká vyhovuje vám. To považujem za veľké plus. Ak sa bojíte, že im pošlete nekvalitnú fotku a pokazia vám darček, tak sa báť nemusíte. Na stránke nájdete aj „skušobňu“ fotiek, kde si nahráte fotku a ukáže vám či je vhodná na daný formát, prípadne ak nie, tak vám dá možnosti, kde by sa vaša fotka hodila. Takže sa nemôžete zmýliť. 




Ako môžete vidieť aj na fotke, tak ja som využila túto spoluprácu na to, aby som mohla dať spraviť darček niekomu inému. Konkrétne mojim rodičom. Moji rodičia mali veľkú radosť. Veľmi sa nám to páči. Majú zvečnenú fotku z Tatier, kde boli na dovolenke. Čo sa týka materiálu, tak ten vyzerá veľmi kvalitne a nemyslím si, že sa nejako zničí. Fotka je spravené do detailov. Nie sú tam žiadne tiene, ani nie je natiahnutá. Dokonalosť! Zabalené to prišlo tiež poriadne, takže som spokojná a vy sa nemusíte báť, že by sa vám tento produkt poškodil. Prišlo to veľkej škatuli a tiež v bublinkovej fólii. Naozaj nie je šanca, aby sa tomu niečo stalo. Eshop hodnotím veľmi kladne, keďže mi to prišlo do troch dní domov. 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Určite mi do komentára napíšte či máte radi takéto darčeky a produkty? Teším sa na vaše komentáre.



xoxo

Aďka

CONVERSATION

8 Comments: