F Schwarzkopf: TAFT, Schauma, GOT2B. - Aďulik Sun

Schwarzkopf: TAFT, Schauma, GOT2B.

Ahojte :)

Konečne tu máme posledný článok do série Schwarzopf, ktorá začala, keď mi prišiel veľký balíček plný produktov od tejto značky. Dnes tu máme posledné vydanie, asi po dvoch mesiacoch. Musím povedať, že sa celkom teším. Toľko produktov som na vlasy asi ani neskúšala - hlavne za tak krátku dobu. Musím povedať, že ma to veľmi bavilo a nesťažujem si. Mala som možnosť vyskúšať niekoľko produktov a dnes sa pozrieme spolu na posledné produkty v tomto balíčku. Tak poďme na to! 





Popravde, tento článok bude asi kratší ako si myslíte. Začala by som preto práve s produktom od značky Schauma. Táto značka má aj svoju FB stránku, kde o značke nájdete určite viac informácii. Tento šampón som milovala, teda až na jednu vec, no k tej sa dostaneme plynule neskôr. Už len to balenie je veľmi krásne, jednoducho ružová. Čo viac si človek môže priať? Viem, že to nie je farba pre každého. Nezdá sa vám, že takéto balenie bývajú väčšinou pre šampóny, ktoré sú pre deti? Mne sa to zdá úplne. Tento produkt obsahuje v sebe 7 olejov, čo mne osobne spôsobovalo to, že sa mi vlasy rýchlo mastili. Zvyčajne si umyjem vlasy a mám ich dobré veľmi dlho - umývam si ich tak na 4. až 5. deň. A teraz? Musela som asi po 3 dňoch. Myslím si, že tento šampón bude skôr pre ľudí so suchými vlasmi a končekmi. Ja netrpím nejako na mastné vlasy, no napriek tomu sa to dialo. Vlasy inak dobre šampón umyl, nemala som s ním žiadny iný problém. Vôňa bola veľmi príjemná, no trošku výraznejšia. Stačilo skutočne málo šampónu a krásne penil. Textúra je skôr hustejšia. Dobre sa pena zmýval z vlasov. Po usušení boli vlasy pevnejšie, no ťažšie sa mi rozčesávali. Ja mám celkovo veľmi husté vlasy, takže to bolo na dlhšie, ale neberiem to ako chybu. Dnes sú rôzne spreje, ktoré si striekame do vlasov práve pre lepšie rozčesávanie. Balenie vydržalo dosť dlho. Ja som ho mala 2,5 mesiaca, čo beriem za veľmi dobrú výdrž. 

Pri ďalších produktoch som si zobrala na pomoc list, ktorý mi prišiel práve s nimi. Opäť máte k dispozícii stránku, kde o značke TAFT získate viac informácii.  Ja som z rady Taft fullness dostala dva produkty a konkrétne lak na vlasy a sprej pre objem. Lak na vlasy je číslo 4, čo by malo zaručovať dobrú fixáciu. Píšu, že je ultra silný. Mne ako ultra silný vôbec neprišiel. Je to taký priemer. Vlasy mi nezlepoval. Vôňa je veľmi príjemná, čo sa mi pri lakoch málokedy stáva. Píšu, že vydrží 48 hodín. Mne osobne vydržal celý večer bez pohnutia, no na druhý deň to už tak dobre nebolo. Vlasy sa dali dobre rozčesať aj bez umytia. Ak si tento lak nastriekate cez deň, že chcete objem, tak áno. Dostanete objem, ktorý aj niečo vydrží, no nečakajte od toho nejaké zázraky. Sprej pre objem vlasov. Tento sprej krásne vonia, no mne osobne nesadol. Veľmi zle sa mi rozčesávali moje husté vlasy. Ťažko povedať či to robí aj iným, keďže som toto skúšala iba ja. Určite sa pozrite aj na iné recenzie, keďže ja mám veľmi zvláštne vlasy. 

Posledným produktom v dnešnej recenzii je produkt GOT2B. Táto značka má aj svoju FB stránku. V liste, ktorý som dostala sa píše, že tento primer dodáva vlasom pevnosť, jemnosť na dotyk. Má skrotiť neposlušné kučery a má ich pripraviť na účesy. Ja som tento produkt nepoužila a išiel vám do súťaže. Pýtala som sa mojej kaderníčky či ho ona používa a povedala mi, že ho pozná, že ho aj používa, keď má niekto jemné vlasy a potrebuje dostaviť výsledok, ktorý je vhodný na účesy. Pamätám si, že aj na stužkovú mi ho dávala na vlasy a môj účes vtedy vydržal veľmi dlho! 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude čoskoro. Mne už začína škola, tak snáď to všetko pôjde podľa plánov a budem stíhať aj blog! Do komentára mi môžete napísať či používate nejaký produkt z hore uvedených a ako ste s ním spokojné? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Ja som používala šampón GlisKur s 8 olejmi a tiež sa mi začali dosť mastiť vlasy a tak som sa ho zbavila, ale dobrý bol z tej rady olej na vlasy ten je veľmi dobrý. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten poslední primer od Got2b vypadá zajímavě a ráda bych ho vyzkoušela. Šampony od Schaumy mám docela ráda, ale tuhle se 7 oleji jsem ještě neměla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť