F Zbohom prázdniny - Ahoj škola! - Aďulik Sun

Zbohom prázdniny - Ahoj škola!

Ahojte :)

A je to tu. Koniec prázdnin. Koniec letných prázdnin. Mne sa zdá, že veľmi rýchlo ušli. Pamätám si ako som spravila skúšku z Psychológie a vykríkla som: "Hurá, prázdniny môžu začať". Áno, to som naozaj spravila. A dnes? Dnes pomaly kupujem veci na ďalší školský rok. Napriek tomu, že sa mi zdá, že veľmi rýchlo ušli, tak som prežila prázdniny, ktoré boli plné zážitkov, šťastných momentov a tiež plné oddychu. Ako to máte vy? Čo ste stihli? Určite mi napíšte do komentára. Teším sa na vaše miesta. :) Rozhodla som sa, že vám dnes ukážem fotky, resp. spravím taký fotoreport z týchto krásnych prázdnin. Verím, že nebude pesimistický a užijeme si aj začiatok roka. Ja sa veľmi teším do školy. Nie, že by som sa tešila na učenie, no na niektorých spolužiakov sa teším veľmi! Pokračujem na VŠ sv. Alžbety, keby to niekoho zaujímalo. A tu sú už  fotky :) 



 Keby mám pridať všetky fotky, ktoré som spravila, resp. keby mám pridať jednu fotku zo všetkých výletov, kde som cez tieto prázdniny bola, tak by tu bolo 61 fotiek, keďže som každý deň niekde bola a všade som všetko fotila. Z toho dôvodu som sa rozhodla, že vyberiem len pár výletov a fotiek. Musím sa priznať, že som cez všetky fotky behala asi hodinu, kým som vybrala práve tieto fotografie. Prvé dve fotky sú z Bratislavy, kde som cez prázdniny bola každý týždeň (dobre, takmer každý týždeň), no mala som tam aj povinnosti a tak som sa nestíhala venovať ľuďom, ktorí sú z BA a dlho som ich nevidela. Napriek tomu som sa vždy snažila navštíviť aspoň nejaký nový kúsok v BA, inokedy som tam bola s celou rodinou, blízkou aj s zďalenejšou rodinou. Bratislava je veľmi veľké mesto, no napriek tomu tam stretávam čoraz viac známych tvári.



Ďalší výlet do Bratislavy sa konal, keď som tam bola s krstnou a jej vnúčatami. Vtedy sme skočili aj do Pivovaru na Dunaji, ktorý je skutočne krásny a ten výhľad - to je zážitok. Skoro by som zabudla. O niektorých výletov u aj články, tak môžete pozrieť na blogu pre bližšie info a fotky!


Asi najväčší výlet sa konal do Tatier. V Tatrách som už bola, no tá krása je vždy krajšia a krajšia. Alebo si to viac uvedomujem čím som staršia. Tatry ma vždy bavili a vždy ma baviť budú. Môžete si rovnako pozrieť články na blogu, kde som sa rozpísala aj o konkrétnych aktivitách. Chodíte radi do Tatier? Napíšte mi do komentára.


Keby mám povedať najkúzelnejší zážitok, tak by to bola rozlúčka Ľubomíra Višňovského. Toľko emócii a zážitkov na jednom mieste. A to nepreháňam. Bolo to krásne a na ten moment nikdy nezabudnem. Keby som na mieste Ľubomíra, tak by som sa tam triasla od radosti. Plný štadión prišiel len kvôli nemu, hromadne mu blahoželali a ďakovali mu. Musel to byť pre neho veľmi ale veľmi príjemný moment, keď ja som bola z toho mimo. Tam si človek uvedomí, že čo vlastne dosiahol vo svojom živote, keď vám zdáva hold celý štadión. Nechcem povedať, že inokedy ste nič nedosiahli, to nie. Ale tu je ten pocit úplne umocnený.


Okrem výletov som sa venovala aj svojím kamarátom. Toto je jeden z nich a odchádza do ČR. Tak mu držím palce. Tato fotka bola fotená na "rozlúčke" s ním. Nech sa mu darí. Tu si uvedomíte, že ako vám na kamarátoch záleží. :)


Cez tieto prázdniny som sa pozrela aj na železnú studienku, Sanberg a na podobné krásne miesta. 


Leto som zakončila v Trenčianskych Tepliciach, kde som sa naposledy vykúpala, vymasírovala a tiež poriadne oddýchla. Nabila som sa energiou do ďalšieho roka a verím tomu, že mi tento relax pomôže. Odporúčam tieto bazény, kde idete na hodinu. Táto hodina vám bohato stačí. Ja som tam bola hodinu a tá liečivá voda má dosť vysušila, napriek tomu som si vymasírovala nohu, konkrétne členok, ktorý ma bolieva. Môžem iba odporučiť! 


Cez prázdniny som nevynechala ani nejaké festivaly. Najlepší festival bol CityFest, kde som stretla Celestu. :) Krásne spievala, plno energie. Určite sa zastavím na jej nejaký koncert. 



A tu je ešte posledná fotka s kamarátkou. S ňou som zas začínala prázdniny. 

Dúfam, že sa vám dnešný fotoreport páčil a teším sa na ďalšie články a snáď sa vidíme pri ďalšom článku. Nezabudnite mi napísať odpovede na otázky z článku. Teším sa na vaše komentáre. Tiež vám držím palce, nech úspešne začnete školský rok a tiež nech sa vám darí aj počas neho. VY do dáte! 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára