F BIO balíček z www.krasnakazdyden.cz - Aďulik Sun

BIO balíček z www.krasnakazdyden.cz

Ahojte :)

Opäť  mi prišiel balíček zo stránky www.krasnakazdyden.cz. Tentokrát som si vybrala pár vecí, ktoré som chcela už dlhšie skúsiť. Musím sa priznať, že veľmi rada skúšam niečo nové a v tomto znení som si vyberala aj veci, ktoré v dnešnom článku uvidíte. Táto stránka predáva BIO kozmetiku, ktorá je zatiaľ úplne super. Určite ste si všimli, že veľa blogeriek sa prikláňa k tejto stránke a objednávajú si stále viac a viac. Všetci to chvália... 


Tieto tri bomby do kúpeľa sú absolútne skvelé. Ja mám konkrétne Romantickú ružu, Babičkinu záhradu a Citrusovú bombu. Jedna takáto guľa stojí necelé dve eurá. Okrem toho, že sú veľmi pekne zabalené, tak robia aj skvelý efekt. Krásne voňajú a vodu zafarbia. Ja mám rada takéto bomby, no milujem aj penu vo vani. A tu nastáva diskutovaný problém. Keď si dám bombu, ktorá krásne vonia a chcem penu, tak nemôžem. Keďže vôňa peny by prevoňala krásnu bombu. Tak je to také na vážkach. Ja sa vždy nakoniec rozhodnem pre jednu z tých vecí, keďže si chcem užiť aspoň niečo. Tieto tri bomby strašne pekne voňajú a nemala som s nimi žiadny problém. Môžem iba odporučiť. Vôňa krásne omámi vaše zmysli a úplne zrelaxujete.



Ďalším produktom je BIO ružová voda. Kto ma sleduje dlhšie, tak vie, že ja mám rada ružovú farbu ako jemné tonikum. Tiež ju používam ako fixáciu make upu. Ja mám doma drahšiu, ktorá stojí cez 10 euro to malé balenie a toto sa mi zdala ako dobrá alternatíva. Je to lacnejšie (stojí necelých 8 euro) a predsa už niečo ušetríte. Ružová voda je veľmi dobrá pre telo a najlepšia je práve vtedy, keď je BIO. Na rôznych eshopoch nájdete ružovú vodu, ktorá ale nie je BIO, tak bacha na to. A moja spokojnosť? Ja som naučená na inú úroveň. Nemôžem povedať, že by tento produkt bol zlý. To nie. Pleť je po ňom v dobrom stave, nič nedráždi. Mne trošku vadí tá vôňa, ktorá je veľmi silná. Niekedy aj taký detail pomôže k tomu, že si ho nekúpite, hlavne vtedy, keď ste citlivé na vône. Ja som nikdy nemala rada veci, ktoré dávam na pleť s veľkou parfúrmaciou. Produkt určite miniem.


Posledným produktom v tejto recenzii je soľ do kúpeľa. Cena soli je necelých 5 euro. Tentokrát som si vybrala levanduľové pole. V minulom článku som práve recenzovala soľ do kúpeľa s názvom Babičkina záhrada a tá bola skvelá. To bol impulz, ktorý ma presvedčil, aby som si objednala aj druhýkrát a vyskúšala niečo iné. O vôni snáď nemusím ani hovoriť. Tá bola geniálna. Voda bola krásne fialová a ja fialovú milujem. Tiež sa veľmi dobre rozpúšťala. Trošku zanechávala jemný "mastný" finiš, teda vodu, no nebolo to nič, čo by vás znovu zašpinilo, že by ste sa museli znova umývať. Ja soľ do kúpeľa jednoducho milujem a je asi jedno aká to je vôňa (okrem vanilky, tu nemám rada). :)


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude už čoskoro. Tiež by som bola rada, keby ste mi napísali do komentára čo máte radšej vy: Penu alebo bomby do kúpeľa? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments:

  1. tie bomby do kúpeľa som ešte nikdy neskúšala :) môže to byť zaujímavé :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Růžovou vodu teď používám delší dobu, akorát od jiné značky a moc mi vyhovuje.. Od značky Soaphoria jsem zkoušela jen vzorečky :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť