F NOVINKA: Parfums.sk MENÍ názov NA NOTINO.sk - Aďulik Sun

NOVINKA: Parfums.sk MENÍ názov NA NOTINO.sk

Ahojte :)

Kto ma sleduje veľmi dlho, resp. od mojich začiatkov, tak vie, že som začala spolupracovať už dávnejšie s parfums.sk. Tento eshop som milovala a milujem ho stále. Mám veľmi rada, že tie produkty prídu naozaj nepoškodené a zatiaľ som mala oba dobrú skúsenosť. Nehovorím to len preto, že s nimi spolupracujem. Raz sa mi stalo, že mi prišiel štetec, z ktorého vypadávali štetiny, ale ot sa rýchlo vybavilo a vyriešilo. Prečo píšem dnešný článok? Dnes píšem tento článok preto, aby som vám povedala, resp. upozornila na to, že parfums.sk zmenil názov na www.notino.sk. A nižšie v článku vám poviem trošku viac o tejto zmene. Mne za dvojročnú spoluprácu poslali tento balíček (mne ja iným blogerkám) a spolu sa pozrieme aj dovnútra tohto balíčka. :) Ak som vám trošku zaujala, tak čítajte určite ďalej... 


Čo si budeme klamať. To balenie sa im podarilo. Spojenie ružovej krabice a čiernej stuhy je veľmi štýlové a krásne. Musím sa priznať, že mi tento balíček veľmi pripomína ladybox či iné kozmetické boxíky, ktoré tu boli dávnejšie. Krabica sa takto rozkladala, čo sa mi veľmi páčilo a už som si ju aj odložila. Pravdepodobne ju niektorá z vás získa v giveaway, ktorú pre vás chystám, no ešte uvidíme. Ako môžete vidieť, krabica bola skutočne plná a nie iba vzoriek. Čo tam bolo konkrétne? Pozrite sa spolu so mnou vo videu. Natočila som aj menšie takéto video, ktoré je iba doplnkom, keďže som sa nechcela veľmi rozpisovať tu v článku o tom, čo to je, ale skôr sa zamerať na to, či mi dané produkty sadli alebo nie! Určite sa nestávam youtuberkou, ja zostanem pri článkoch, no niekedy je dobré a pohodlnejšie natočiť takto video ako doplnok ku článku. Dosť okecávania a ideme na to! 




Všetky tieto produkty sa dajú zohnať na ich eshope. Keď sme už pri tom eshop, tak môžeme sa pozrieť spolu na spomínanú zmenu názvu. Ak ste si rozklikli eshop, ktorý som linkovala aj vyššie, tak ste si všimli, že sa takmer nič na stránke nezmenilo. Dobrý postreh! Nezmenilo sa ani logo, ani stránka ako taká. Zmenila sa iba webová adresa a teda názov eshopu. Ja sa skôr pripájam k tomuto názvu, keďže názov pre tým bol už tuctový. Skoro každý eshop sa volal podobne a mal v názve niečo s parfumami. Už len ja som na blogu hovorila práve o dvoch podobných eshopoch s podobnými názvami. ale späť k téme. Ak máte doma ešte kupóny, tak tie platia stále, resp. do dátumy, ktorý je na nich. Čo sa teda zmenilo? Zmenila sa webová adresa a kontakt. Inak všetko zostáva rovnaké. Dúfam, že si aj vy zvyknete, i keď to bude asi trošku ťažšie. Chápete, moja ruka automaticky už stláčala na klávesnici "p" a automaticky mi to tam svietilo :)


Ja som vyskúšala iba pár vecí o tých vám dnes poviem. Ako prvý spomeniem krém od značky Nivea. Tento krém mám veľmi rada a Nivea opäť nesklamala. Je mastnejší, takže na mastnú pleť asi veľmi nebude. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film. Nivea a je asi lacná značka, takže si myslím, že sa veľmi oplatí. 

Druhým produktom je odličovač očí od Vichy.  Tento produkt je 3v1 a to u mňa evokuje hlavne nestabilnosť vo všetkých smeroch. Je to vlastne odličovacie mlieko, odličovač očí a tiež tonikum. vôňa tam nie je žiadna. Som v štádiu skúšanie a určite o týchto produktoch ešte budete počuť na mojom blogu. 

A tretím posledným produktom je maska na vlasy od značky KLORANE. Je to konkrétne balzám s výťažkom z magnólie. Vôňa je veľmi pekná a vlasy sa veľmi dobre rozčesávajú. To či pridáva lesk je ešte ťažko povedať, ale určite bude ešte recenzia :)


O niektoré veci si budete môcť aj zasúťažiť, keďže niečo ja osobne nepotrebujem. Tiež budú vychádzať ešte recenzie, keď produkty poriadne vyskúšam. Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalšie stretnutie s vami. Do komentára mi napíšte či máte radi tento eshop, prípadne nejaké produkty z tohto balíka? Teším sa na vaše komentáre.

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára