F RECENZIA: PEO krém na nohy - Aďulik Sun

RECENZIA: PEO krém na nohy

Ahojte :)

Zas sa vraciam k recenziám. Už to začína byť taká klasika, nie? Dnes vám porozprávam o kréme, ktorý som používala na nohy. Veľa ľudí teraz začalo riešiť starostlivosť o chodidlá a ja sa ani nečudujem, keďže leto je za nami a chodidlá dostali riadne zabrať. Všetci chcú mať krásne nohy v sandáloch a podobne, no nie? Aj keď vonku je sem tam zima, no teplo ešte býva. Dosť slov takto mimo a ideme rovno na článok. 


Ja mám túto značku celkom rada. Poznám od nich ešte jeden druh a to s mentolom. Ten je úplne skvelý (má modré balenie). Tento krém je skutočne dobrý. Na začiatok chcem ešte povedať, že nevyskúšala som ešte veľa krémov, takže pripúšťam možnosť, že iné produkty môžu byť aj lepšie. Ja mám vždy šťastie, že tento krém je v akcii. Takže ho kupujem vždy do dvoch euro. Normálne stojí okolo 3 eur. Krém sa špecializuje na popraskané päty. Ja netrpím nejako veľmi na popraskané päty, no vždy ma dokáže zachrániť, keď nastane problém suchej pokožky na chodidlách. Aj na obale sa dočítate, že krém je určený na stvrdnutú , drsnú a popraskanú kožu na pätách. Krém upokojí pokožku, zamedzuje tomu, aby vznikali nové popraskané miesta a tým znižuje možnosť infekcie. Odporúča sa použivať dvakrát denne alebo podľa potreby. 

Ja som s krémom spokojná. Moja pokožka na päte je jemnejšia. Verím tomu, že by pomohol aj človeku, ktorý má veľmi suchú pokožku. Krém nemá nejakú výraznú vôňu ani farbu. má redšiu konzistenciu, takže keď si ho nanesiete, tak je dosť mastný. Musíte chvíľu iba ležať. Najlepšie sa to nanáša večer, keď už ste v pyžame a idete spať. Na moje pomery je to dosť mastné, takže neodporúčam niekomu, kto to chce, len pre prevenciu. Ja som s ním spokojná.





Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil, i keď to bola iba kratučká recenzia a teším sa na ďalší článok. Poznáte túto značku? Určite mi napíšte do komentára. Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára