F Hand and shoulders, She a Aknelot - Aďulik Sun

Hand and shoulders, She a Aknelot

Ahojte :)

Dlho som premýšľala či mám spojiť tieto dva produkty, no hovorila som si, že aspoň bude dlhší článok a nebude to nič krátke (na moje pomery). Spojila som dva produkty, ktoré spolu nijako nesúvisia, no hádam vám  to nebude vadiť. Dnes vám poviem o jednom šampóne a o gély na obočie :) Pridala som sem aj jednu drobnosť. Šampón, ktorý tu budem spomínať je šampón, ktorý mi nikdy nesedel, resp. nesedela mi tá značka. A gél na obočie bola u mňa novinky - od tejto značky. Ak sa chcete dozvedieť viac, tak čítajte ďalej... 




Kto ma sleduje dlhšie, tak vie, že ja som milovala vodu aknelot. Mne to veľmi pomáhalo a bola som za ňu rada. Vadilo mi na nej to, že som ju nemohla naniesť iba na niektoré miesto na tvári, ale musela som to dať všade, prípadne to aj tak tam stieklo. Teraz som nedávno objavila u nás v drogérii, že už robia aj takéto balenie. Je to vlastne tyčinka, resp. niečo ako guličkový dezodorant. Je to na používanie a samotnú manipuláciu veľmi dobré. Samozrejme, produkt vo vnútri sa nezmenil. Ten je rovnako skvelý. Slúži to ako tonikum. Ja som s týmto produktom spokojná a úplne nadšená. Cena tiež nebola veľká. Tento zázrak stál okolo 3 euro, čo nie je veľa. Ja to používam už asi mesiac a stále tam toho je dosť. Ani sa nemíňa. Produkt je na problematickú pleť, sťahuje póry.


Ako druhý produkt tu máme šampón. Podľa fotky už vidíte o akú značku sa jedná. Mne tento šampón nikdy nesedel, resp. nesedela mi tá značka. Nikdy mi nespravil dobrú službu. Ani mne, ani mojej sestre. Ja som nejako nesledovala novinky od tejto značky až kým som nevidela video od Niki . Ona ho vždy chválila a videla som tam (aspoň sa mi zdá, že som to videla tam), že táto značka má novinky a keďže mám rada zmeny a rada skúšam, tak som si povedala, že to skúsim. Áno, mala som svoje predsudky stále pred sebou. Možno práve preto som musela celý produkt minúť, aby som si bola istá. A výsledok? Moje vlasy boli v norme. To znamená, že nespravil nič zlé. V minulosti ma vôbec nezbavil lupín. Dnes ma celkom prekvapil. Vlasy nezaťažoval a bola som s ním celkovo spokojná. Možno ho budem ešte používať, aby som stále nemala rovnaký šampón :) Ale tento môžem odporučiť. 


Posledným tretím produktom je gél na obočie od značky She. Ja som používala gél na obočie od Astoru, ktorý bol skvelý. Chcela som skúsiť niečo nové a stalo sa. Ja som si tento gél obľúbila. Je transparentný, takže sa nedá s ním nič pokaziť. Stojí okolo 3 euro, čo je dobrá cena. Po nanesení gél zaschne a obočie sa už nepohne. Naozaj stvrdne. Nie je to nič nepríjemné. Jediné mínus, ktoré som tam videla bol aplikátor, ktorý je prehnane veľký a tým pádom sa s ním zle manipuluje. Čo je chybička, keďže produkt je skvelý a len takáto maličká chyba môže odradiť človeka. Dnes hľadajú ľudia pohodlie. Výdrž je tiež dobrá. Mne vydrží v pohode celý deň, takže jedine môžem odporučiť. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok! Určite mi napíšte do komentára či si upravujete obočie a aké produkty na ne používate? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Já už cca 2 týdny testuji podobné sérum jako je tohle, akorát od značky Cannaderm. Což je na přírodní bázi a zatím mám smíšené pocity :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som skúšala jedno prírodné a ako .. tak ma to vysušilo, že som sa dávala dokopy ešte dlho :D

      Odstrániť