F Bloger roka 2015 - Aďulik Sun

Bloger roka 2015

Ahojte :)

Dnešný článok bude snáď o najväčšej blogerskej udalosti na Slovensku. Keď táto súťaž bola v ČR, tak som si hovorila, prečo tu nie je niečo podobné. To som ani nemala blog. Jednoducho som sledovala niekoľko blogov a prišlo mi zvláštne, že v ČR sa oceňujú aj blogerky a u nás na SR na to kašleme. Veľmi ma potešilo, keď minulý rok táto súťaž začala aj u nás na Slovensku. Kto ma sleduje aspoň rok, tak vie, že ja som bola minulý rok na súťaži Junior Internet, kde ma vôbec nenapadlo, že o rok budem na Blogerke roka. Chcela by som vám v skratke popísať tento večer, čo pre mňa znamenal a ako som sa cítila. Ak vás to zaujíma, tak určite pokračujte v článku. 


Tak takto nejako som vyzerala na galavečere, ktorý sa konal tento Piatok, 13.5. 2016. Áno, Piatok trinásteho, no pre mňa to nebol deň smoly. V tento deň som zažila ten najlepší večer v mojom živote a doživotne si to budem pamätať. A to všetko vďaka vašim hlasom. ĎAKUJEM! 



Osobne som tam bola spolu so sestrou. Išli sme tam okolo 18:10, pričom o 18:20 mala byť registrácia, ktorá prebiehala na prízemí hotela River Park, kde sa aj konal galavečer. My sme tam prišli v predstihu a tak sme si všetko stihli pozrieť. Hneď pri príchode nám dali welcome drink, ktorý bol skvelý. Bolo to nejaké víno, aspoň podľa mňa. Zotrvali sme tu niekoľko minút. Pozreli sme stôl s časopismi ako sú Diéta, Forbes či Psychológia. Tiež sme stihli trošku omrknúť jedlo, ktoré tam už bolo nachystané. Pozreli sme, kde sa nachádza stánok s Bubblelogy, ktorý tam robil svoje nápoje, ktoré boli skvelé a to som ich ochutnala už niekoľko. Po tomto momente sme sa presunuli do haly, kde prebiehal samotný program. 
Trošku sme meškali, no začali sme. Ako prvé nasledovali príhovory, ktoré boli krátke, čo ja mám celkom rada. Moderovala to celé Kristína, ktorá mala túto úlohu aj v minulom ročníku. Bola veľmi vtipná a mňa to veľmi bavilo. Tiež sa nedali zahanbiť ani ľudia, ktorí odovzdávali, resp. vyhlasovali výsledky. Po nejakej hodinke tam začalo byť skutočne dusno, čo nebolo veľmi príjemné. Kompletný zoznam víťazov nájdete TU. Mňa niektoré výsledky prekvapili. Nečakala som také poradie alebo som bola fakt šokovaná, kto vyhral. 


Ja som skončila na 7. mieste. Kto ma sleduje dlhšie, tak vie, že ja som sa veľmi chcela dostať práve na tento galavečer a zažiť celú tú atmosféru. To sa mi splnilo a ja som si splnila môj cieľ, ktorý som v tejto súťaži mala. Splnili ste mi ho teda vy, keďže ste mi aj vy posielali svoje hlasy, za ktoré vám chcem poďakovať. Blíži sa aj súťaž, ktorú som si pre vás  pripravila ako veľké ďakujem za všetko. Tento galavečer bol pre mňa vrcholom, ktorý som chcel dosiahnuť. Emócie som mala veľmi premenlivé. Raz som bola rada, raz som mala zmiešanú náladu. Keď som videla aký úspešní ľudia sú okolo mňa, tak som sama seba pýtala, čo tu robím? Viac bolo pozitívnych pocitov, ktoré ma sprevádzali počas celého večera. Ja som si vedomá, že na internete je možno oveľa viac blogov, ktoré by sa sem hodili možno viac, no ja som rada, že som to mohla zažiť. Uvedomujem si, že čo je dnes, zajtra nemusí byť a tak som si tento večer užila naplno! Nikdy neviete, kedy sa takáto príležitosť opäť zopakuje. Vážim si túto možnosť a ďakujem za ňu. Bol to zážitok na celý život. Prišla som domov motivovaná sa zlepšovať a vylepšovať aj blog (je toho naozaj veľa, čo môžeme zlepšiť). Dúfam, že vás môj blog bude baviť a budeme sa tu v komentároch stretávať a diskutovať ešte dlho :) 



 Celý večer som bola v obkolesení známych, no hlavne úspešných ľudí. Či sa už jedná o blogerky, ktoré sama sledujem už veľmi dlho alebo aj majitelia rôznych firiem či psychológovia. Aj takí ľudia boli na tomto predávaní cien. Čo ma v podstate sklamalo bolo to, že na akciu sa vykašľali takmer všetci youtuberi, ktorí boli nominovaní. Ako beriem, že mohli mať niečo dôležité, no vyzeralo to divne, keď tam nikto z ocenených nebol. Avšak, aj toto malo výnimku. Ako jediná ocenená sa zúčastnila Paťka z videoblogu Patty Image, ktorá bola moja favoritka, no bolo jasné, že to zas vyhrá Gogo. Ja som Paťke držala veľmi palce a som rada, že sa umiestnila. Je pravda, že sa stále usmieva. Čo som videla počas afterparty, ktorá bola po predaní cien, tak sa stále usmievala a bola také slniečko. Takých ľudí mám skutočne rada.


Počas večera sa všetko fotila a teším sa na oficiálne fotky, ktoré budú čoskoro. Táto slečna, možno pani prišla za nami či by sme si na fotku nespravili selfie, tak prečo nie? :) Vznikli z toho celkom dobré fotky. Ja som sa snažila si celý večer užiť a myslím si, že sa mi to aj podarilo. Na ďalšej fotke môžete vidieť moju fotku pri nominácii. Ten pocit želám každému zažiť. Skutočne. Vtedy so mnou lomcovali emócie. Viem, že pre niekoho je to absolútna somarina, že sa teším z toho, že tam bolo moje meno. Ja považujem môj blog za priestor, kde môžem povedať čokoľvek a zostane to tu navždy. Zostane to tu aj 20 rokov po tom, čo ja tu už možno nebudem. Chápete... Niečo, kde som prispela k niečomu. Aj keď to budú moje fotky z výletu. Ten článok si budú môcť pozrieť ľudia aj o 50 rokov neskôr a ja budem ten autor. Ide o to, že tu po mne niečo zostane. To bol môj cieľ. A v ten moment, keď som počula svoje meno, tak som si uvedomila, kde som sa to dostala. Bola som nadšená, rozčarovaná, motivovaná a nesmierne vďačná a šťastná. Naozaj som cítila pozitívne emócie. Bolo mi jasné, že sa s najväčšou pravdepodobnosťou neumiestním, no napriek tomu som bola rada a priala som to víťazom. Vyhrali naozaj dobrí blogeri.


Ja som na tejto udalosti stretla moje kamarátky, ktoré boli tiež nominované. Takže som bola rada ešte viac, keďže sme si dovtedy písali iba cez sociálne siete. Musím pochváliť aj jedlo, ktoré bolo dobré, no najviac mi učarovala ryba a sladké koláče. Čo vám poviem. Som na sladké. Odišla som okolo polnoci. Večer som zakončila ešte s fotkou Patty Image. Ja ju milujem a naozaj je skvelá. Fotka je trošku roztrasená, keďže fotila moja sestra na môj mobil a ja tam mám také zvláštne zaostrovanie, tiež k tomu prispelo zlé svetlo. Paťka bola ochotná so mnou vyfotiť niekoľkokrát, až kým nebola fotka správna. Je mi ľúto, že som jej nevedela povedať súvislú vetu :) Zmohla som sa len na pár slov. Ale povedala mi, že budú meet upy, tak možno sa vidíme niekde! Teším sa.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude už v Utorok ako vždy. Do komentára mi napíšte vaše blogy, prípadne favoritky, ktoré ste mali. Teším sa nové tipy na blogy! Tiež dúfam, že som vás trošku vtiahla do diania a užili ste si to aspoň tak ako ja spolu so sestrou. Ešte raz vám ďakujem, že som toto mohla zažiť! 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

20 Comments:

  1. Bol to mega večer. Ani neviem, kedy naposledy som sa tak nasmiala. Niekoľko krát som plakala od smiechu, aj od dojatia. Fotografka nám hovorila, že sme jednoznačne najveselšia dvojica zo všetkých a stále si nás fotila :D Domov som prišla o 2 ráno :D O rok znovaaaaaaa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak škoda, že som nesedela pri vás :-) rada sa smejem... tak o rpk boh vie čo bude ...

      Odstrániť
  2. Tak to velká gratulace, sice tvůj blog neznám, ale je mi to tu sympatické :) Musím pochválit, jak si se oblékla a nemohu přestat obdivovat pruhovaný top a dlouhou sukni z poslední fotky! To je dokonalost! ♥♥♥ Já na tyhle soutěže moc nejsem, ale chápu je :) Co ale jde mimo mě je ta neúčast nominovaných youtuberů... O.o To mi přijde až neslušné...
    -EVA
    Rainbow Journeys

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne :-) som rada, že ti je blog sympatický :-)
      Ďakujem aj za chválu outfitu :-)
      Tá neúčasť dorazila aj mňa. :-)

      Odstrániť
  3. Ádi, už jsem viděla nějaké zmínky na Facebooku, ale ještě jsem Ti nepopřála, takže moc gratuluji! ♥ Jsem ráda, že sis to užila :).

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc krásny článok ♥ gratulujem k 7. miestu a držím palce aj do budúcnosti :D Mňa osobne tiež veľmi prekvapila tá neúčasť bloggerov/youtuberov. Myslím, že moderátori mali čo robiť aby to nebolo také trapné..
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem veľmi pekne :) Myslím si, že to vyznelo divne tak či tak. Moderátorka bola skvelá a otočila to na srandu, ale bolo to fakt trápne, keď nikto neprišiel. Ani tí, ktorí boli na nižších priečkach :)

      Odstrániť
  5. gratulujeeeem :) musel to byť skvelý večer :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bol to naozaj skvelý večer, užila som si ho rovnako:) Gratulujem k umiestneniu:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) Ja gratulujem tebe :) Aspoň sa mám s čím chváliť :D Sedela som rovno za tebou :D

      Odstrániť
    2. haha, nemyslím, že je to niečo, čím sa treba chváliť:D ďakujem veľmi pekne:)

      Odstrániť
    3. Nemáš za čo :) Tak náhodou :) Priala som ti to.

      Odstrániť
  7. Podla fotiek prostredie vyzera ovela obycajnejsie ako pri ceskej verzii sutaze. V podstate sa necudujem, ze niektori nominovani to ignorovali. Podmienky a pravidla sutaze boli pre blogerov a youtuberov velmi nevyhodne. Aj ked si myslim, ze ich citalo velmi malo ludi. V podstate niekto ma zisk z reklamy na zaklade prace blogerov a youtuberov. Za mna teda tato sutaz nie.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tie pravidlá čítala a tiež som sa na ne zostala chvíľu pozerať. Ale tak čo narobíme, na Slovensku nie je nič bez toho, aby z toho niekto neprofitoval. A k tomu prostrediu... áno, bolo to oproti ČR veľmi komorné.

      Odstrániť