F Recenzia : Balzamy na pery - Aďulik Sun

Recenzia : Balzamy na pery

Ahojte :) 

Dnešný článok je trošku iný. Raz na blogu som písala o mojich obľúbených balzamoch na pery. Dnes to bude celkom podobné ako vtedy. Dnes sa pozrieme na niekoľko balzamov, ktoré som vyskúšala a dnes som ich už minula. Skúšala som ich naozaj dlho a tak som sa rozhodla, že vám to dnes ukážem a niečo vám poviem. Ja som si ich opäť kúpila na stránke www.notino.sk. Tam som ich kúpila, pretože sa mi zdali najviac výhodné. Určite mi napíšte do komentára či používate aj vy balzamy a aké značky. Som zvedavá a možno mi poradíte nejaký super balzam a moje obľúbence v tejto sfére sa zmenia :) Ideme rovno na článok ...



Tak toto je opäť moja svätá trojica. Tento prívlastok sa stáva nejako súčasť tohto blogu. Všade vám vždy ukazujem tri produkty pri recenziách. Hrozné ... Každopádne, dnes sú to balzamy, ktoré hrajú hlavnú rolu v dnešnom článku. Konkrétne sú to dva balzamy od značky Ziaja a jeden od značky Lacalut, ktorý som bežne v obchode ešte nevidela. Ako obstáli ? Čítajte ďalej ... 

Ako prvým začnem balzamom od značky Lacalut. Ten si môžete kúpiť v kozmetickej sade s pastou na zuby, ktorej cena je skvelá ! Na stránke nájdete túto sadu už za 2, 30 eur, čo je skvelá cena. Keď si vezmete do úvahy, že v kamenných obchodoch stojí táto pasta na zuby okolo 4 euro, čo je naozaj rozdiel. Na stránke si môžete kúpiť sadu, kde je pasta na zuby a k tomu tento skvelý balzam na pery. Tento balzam je skvelý ! Je celý biely, mastný a krásne vyživuje. Keď si ho dáte na pery, tak dlho cítite, že tam niečo máte. Treba povedať, že nelepí a nie je nejaký nepríjemný na perách. Práve naopak ! Ja takéto balzamy milujem ! Musím povedať, že asi nebude vhodný pod rúž. Vtedy sa môže stať, že bude zlý pre takého človeka. Balzam rýchlo nevsiakne, takže pod rúž nie je dobrý. Rúž by sa mohol ztierať a nesadol by si tak dobre na pery. Ak používate iba balzamy a chcete krásne vyživiť pery, tak môžem vám tento balzam odporučiť. Je lacný, super efekt a k tomu nemusíte riešiť vzhľad či značku. Lacalut každý pozná a nejako to nerieši. Lacalut je všeobecne skvelá značka a ja osobne používam aj danú pastu zo sady. :) 


Ako ďalšie dva produkty tu máme Ziaja Coconut balzam na pery a Ziaja Cocoa Butter balzam na pery s kakaovým maslom. Kakaový balzam je o trošku lacnejší ako ten kokosový balzam. Tak ide aj o kvalitu. Ideme najskôr na to lepšie. Kokosový balzam je lepší, výživnejší, krásne vonia a myslím si, že je to lepšia varianta na pery ako ten kakaový balzam. Prečo mi nesadol ten kakaový balzam ? Je pravda, že dobre chutí a kakao tam je dobre cítiť. Avšak, nevyživí ako ten kokosový a myslím si, že je celkovo slabší ako ten kokosový balzam. Na perách sa dosť ťažký a tiež lepí sa na perách. Obidva sú teda na perách priesvitné a cenovo sa líšia - kokosový balzam stojí 2, 05 eur a kakaový balzam je lacnejší, ten stojí 1, 85 eur. Celkovo som bola spokojnejšia s tým kokosovým balzamom. Nemôžem povedať, že je jeden z nich zlý. Nie je. Ani ten kakaový nie je najhorší a pokojne môžem povedať, že som mala oveľa horšie balzamy. Takže určite skúste ... Ako sa hovorí : " Sto ľudí, sto chutí." 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na vaše komentáre. Budem rada za nejaké tipy na balzamy, keďže ich milujem :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Balzám na rty Lacalut vidím poprvé. Tuto značku poznám jen s výrobky na zuby, ale dle tvého popisu stojí za vyzkoušení. Já ráda používám balzám na rty od Oriflamu nebo máslo na rty v kelímku od Nivei. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skús eos :D alebo sovičku z h&m stoji fakt za to. Ma pekny obal a staci fakt malicko na pery lebo je dost mastný :)
    *Yenkie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja eoss balzamy moc nemusím a teraz mali tú kauzu, že obsahujú veľké alergený :) Ten sovičkový vyzerá dobre :)

      Odstrániť
    2. ten sovickovy je otrasny,nehydratuje smrdi a je to umelovina fuj ani raz som si ho nedala na pery

      Odstrániť
    3. ďakujem za tip, že nie je dobrý :)

      Odstrániť