F Mačka na vankúši ?! - Aďulik Sun

Mačka na vankúši ?!

Ahojte :)


Dnes tu máme ešte článok z e-shopu postovnezdarma.cz. Tentokrát vám porozprávam o skvelej veci. Musím sa priznať, že na túto vec som sa skutočne tešila ! Dlho trvalo kým mi to prišlo - bolo v tých 21 dňoch, čo je na stránke uvedené. Takže všetko je v poriadku ! Ja som sa tešila, pretože mi mal prísť 3D povlak na vankúš ! Mne veľmi vyhovovalo, že to nie je celý vankúš, ale iba povlak. Hneď, keď som prišla domov, tak som obliekla do toho vankúš a bola som nadšená a šťastná. Musím sa priznať, že ja mačky veľmi nemusím, no tento vankúš sa mi páči a myslím si, že to bude super vyzerať v novej izbe. Chcela som sa vás spýtať, že či by ste chceli články o mojej prestavbe - budem si pravdepodobne meniť izbu. Boli by to iba tri články, takže taká krátka séria :) Chceli by ste ? Napíšte mi do komentára. Spomínam to aj preto, lebo veľa vecí som si objednávala práve z tohto e-shopu. Také tie typické vychytávky, ktoré nepotrebujete, no chcete ich :) 



Tento povlak je 3D, takže to v tme vyzerá naozaj strašidelne :) Na stránke si môžete všimnúť, že v ponuke je niekoľko druhov. Ja som pôvodne chcela ten, kde je mačka s hamburgermi, ale nevedela som, ktorý povlak to je - podľa čísel pri objednávke, keďže na obrázku v tej dobe chýbal tento popis. V súčasnosti tam už tieto čísla sú, takže to je veľké plus. Neľutujem, že som išla naslepo, aj keď som chcela niečo iné. Tento povlak sa tiež veľmi podaril a myslím si, že to bude mať super úžitok v spomínanej novej izbe. Je pravda, že tento štýl nemusí sadnúť každému, keďže je to mačka. Sama sa čudujem, že sa mi to páči, keďže takéto zvieratá moc v láske nemám. 

Povlak je bavlna a polyester. Za seba musím povedať, že materiál je veľmi príjemný na dotyk. Tiež nič z neho netrčalo a zašité šviky sú super. Tento povlak obsahuje maličký zips, ktorý v celom výsledku nie je ani vidieť. Rozmery sú celkom veľké, keďže to je približne 40x45 cm, čo je pomerne dosť. Ja som do toho dala normálny vankúš s perím, ktorý bol pred tým obdĺžnikový. To je tým, že tento povlak je dosť široký. Ja mám teda konkrétne tento vankúš s 3D mačkou.Cena je celkom veľká - pohybuje sa necelých 15 euro. :) 

Myslím si, že takéto dizajnové vecičky sa páčia každému. Hoci svoju izbu plánujem robiť v inom zmysle, aj tak si myslím, že toto sa tam bude krásne vynímať hneď vedľa vankúša v podobe smajlíka, ktorý je tiež z tejto stránky. Do komentára mi napíšte či máte radi takéto dizajnové veci alebo ste skôr za klasiku ? Budem sa tešiť na vaše komentáre ... 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Teším sa na ten ďalší a tiež sa teším na komentáre, ktoré mi zanecháte na otázky : Či chcete články o prerábke izby a či máte radi dizajnové vecičky alebo ste za klasiku ? :) Som zvedavá, čo mi napíšte ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Jeee, tak tenhle polštářek by se mi taky líbil. Vypadá skvěle. Články o pokoji si určitě ráda přečtu a dizajnové věcičky mám raději. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť