F RECENZIA : Masky na tvár od značky Freeman - Aďulik Sun

RECENZIA : Masky na tvár od značky Freeman

Ahojte :)

Dnešný článok bude bude podobný ako jeden v minulosti. Opäť tu máme masky na tvár a áno, opäť sú od značky Freeman. Vyskúšala som niekoľko masiek, niekoľko značiek, no tieto od tejto konkrétnej značky ma zaujali najviac. Môžete ich nájsť napríklad na stránke www.notino.sk. Ja ich nakupujem z tohto e-shopu, pretože tam sú dostupné aj menšie balenia. Tieto menšie balenie sú za výhodnú cenu a nemusím skúšať hneď to veľké balenie a zistím, že mi nakoniec ani nesedí. Preto vždy kupujem iba menšie balenie. Toľko pre vysvetlenie a ideme rovno na článok ... 



Tak tu sú všetky moje krásavice. :) Ja mám najradšej tieto tri druhy. Viem, že v minulosti to boli nejaké iné, no názor som zmenila, keď som vyskúšala tieto ! Pochopila som, prečo sú tak obľúbené aj u iných ľudí, blogeriek či youtuberiek. Sú naozaj skvelé ! 


Začnem hneď z pravej strany a to konkrétne s Freeman Feeling Beautiful zlupovacia pleťová maska pre unavenú pleť. Táto maska stojí ako každá iná od tejto značky v tomto článku - 1, 11 euro, čo nie je veľa a je jej tam 15 ml, čo máte na približne 2 - 3 použitia. Ja som dlho nevedela prísť na chuť zlupovacím maskám. Prišlo mi to zvláštne a trošku nechutné. Nemala som rada ani keď sa mi šúpala koža a mala som si to strhnúť. Nevedela som si predstaviť, že si budem niečo sťahovať z tváre. Ako rok plynul, tak som si omylom objednala zlupovaciu masku. Ja som chcela uhorkovú, pretože je to skvelé na pleť. Skončilo to tak, že som mala doma zlupovaciu masku. Nehovorím, že som to neskúsila. Skúsila som to ... Zapáčilo sa mi to. Je to vlastne biely gél, ktorý si nanesiete na pleť a čakáte kým vám to úplne uschne. Keď to bolo úplne suché, tak to chytilo bielu farbu. A začala som to pomaličky odlupovať z pokožky. Zo začiatku to bolo veľmi zvláštne, no potom ma to začalo baviť. Nejako si ma tá maska získala. A výsledok ? Výsledok bol geniálny. Ja mám večne unavenú pleť a moja pleť bola krásne jemná, vyhladená a bol z nej cítiť život. To majú za príčinu aj tie uhorky, ktoré sú na to priam stvorené. Nie nadarmo vo filmoch vidíte ako si robia ženy uhorkovú masku a dávajú si uhorky na oči. Ja som z touto maskou bola veľmi spokojná a uvažujem nad veľkým balením, ktoré určite využijem. 

Ďalej tu máme dve masky a to Freeman Feeling Beautiful enzýmová pleťová maska a Freeman Feeling Beautiful kaolínová pleťová maska pre hĺbkové čistenie. Obidve masky stoja rovnako a o 1, 12 euro, čo nie je opäť veľa. Enzýmová pleťová maska je tá žltá, ktorá bola stredne dobrá. Bola si vôňou alebo výťažkom ananásu, ktorý sa postaral o skvelú vôňu. Masky sú uvedené pre všetky vekové skupiny a tipy pleti. :) Táto ananásová maska sa nedá kúpiť vo veľkom balení, čo je celkom škoda. Po použití moja pleť bola krásna, hebká a myslím si, že aj určitým spôsobom vyživená, pretože som ju nemusela natierať krémom. Ja som bola opäť spokojná. Ako tretiu poslednú masku a podľa mňa aj najslabšiu z týchto troch masiek tu máme svetlo zelenú masku. Ja milujem avokádo a to bol jediný aspekt, kvôli čomu som ju kúpila. Chcela som vyskúšať avokádovú masku. Je pravda, že táto maska hlboko pleť vyčistí. Ja mám pleť s málo akné, no moje akné bolo podráždené a dosť ma škriabala celá tvár. Nehovorím, že to bola chyba masky. Čítala som na ňu iba chvály. Možno to priamo nesadlo iba mne, čo sa pokojne môže stať. Napriek negatívnej skúsenosti ju môžem odporučiť, pretože moja sestra ju skúšala a nemala s ňou najmenšie problémy. :) 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý vyjde hádam čo najskôr. Toto obdobie píšem jednu veľkú prácu do školy, tak snáď články budú pravidelne a nič nevynechám. Som v tomto nováčik - spájať si povinnosti, tak hádam to vyjde dobre ! :) Do komentára mi môžete napísať či používate masky na tvár a aké značky, či používate aj konkrétne Freeman alebo iné ? :) Teším sa na vaše komentáre ... 


xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Masky této značky mám velice ráda :-)
    Avokádovou mám z těchto asi nejraději.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám okurkovou a jsem spokojená, dál chci vyzkoušet tu antistresovou :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám doma spoustu masek na obličej a tak nějak to střídám, od Freeman mám dvě masky tu avokádovou a pak tu modrou, myslím z mrtvého moře, nechce se mi běžet do koupelny a podívat se :D.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť