F RECENZIA : Značka Kallos ( šampóny ) - Aďulik Sun

RECENZIA : Značka Kallos ( šampóny )

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť recenzia na produkty z e-shopu notino.sk, ktorý má aj českú verziu. Tieto produkty ste mohli vidieť v článku, ktorý vyšiel v sekcii " Haul". Dnes sa spolu pozrieme na značku Kallos. Táto značka zažíva hlavne v poslednej dobe veľké BUM ! Je to lacná a kvalitná kozmetika. Na tomto e-shope ju nájdete veľmi rýchlo. Kallos má veľmi veľa vecí a nešpecializuje sa iba na vlasy. Je to značka, ktorá má produkty na vlasy ako masky, šampóny či kondicionéri. Zameriava sa aj na produkty mimo vlasov. Je to veľmi dostupná značka a myslím si, že si ju môže dovoliť každý jeden človek na našej planéte. Neviem či majú drahší produkt ako 6 euro. Možno fakt nejakú horúcu novinku. Ja som od tejto značky vyskúšala šampóny a kondicionér. 

Na začiatok sa  pozrieme všeobecne na značku a jej pôvod. Táto značka má pôvod v Maďarsku. Určite ste si všimli, že na Slovensku, no aj v Česku zažíva veľmi veľké Haló. Prečo ? Lebo je výhodná cenovo, no aj kvalitne. Za lacné ceny kúpite veľmi kvalitnú kozmetiku. Veľa ľudí je skeptických, pretože je to maďarská značka a boja sa, že to bude niečo ako poľské výrobky. Narozdiel od tých poľských výrobkov, tieto maďarské sú kvalitné a nemajú v sebe nič nezvyčajné ako iné značky, ktoré na Slovensku a v Česku kupujeme úplne bežne. Dokonca v Rumunsku a v spomínanom Maďarsku patrí táto značka medzi najpredávanejšie produkty v celých krajinách. Je to taký malý zázrak, že ju máme aj na Slovensku a v Česku. Táto značka sa špecializuje na vlasovú kozmetiku, no môžete si kúpiť aj krémy či telové mlieka a podobne. Väčšinou je špecifická jemnými kvetinovými a ovocnými vôňami. 





Ja som vyskúšala niekoľko produktov na vlasy. Tu hore na fotke sú šampóny, ktoré sú na objem a suché vlasy. Ja som skúšala viac ten na suché vlasy. Musím povedať, že bol skvelý. Šampón na suché vlasy je naozajstný zázrak. Zas iba chválim, no ja kupujem veci, u ktorých som si niečo prečítala na internete a nejdem zbytočne do niečoho riskantného. Táto značka mala skvelé ohlasy a tak som išla do toho ! A neľutujem ! Šampón je skvelý. Moje vlasy boli skutočne suché, keďže som bola pravidelne na Slnku počas prázdnin a to aj cez obed, čo sa neodporúča. Preto som sa rozhodla, že skúsim nejaký takýto šampón a ono to zabrala. Moje vlasy boli oveľa jemnejšie a malý prirodzený lesk, čo aj sľubuje tento šampón. Cítila som aj na dotyk, že vlasy majú "šťavu" a sú vyživované. To je asi najlepšia vec, ktorú môžete spraviť v tomto období pre vaše vlasy. Šampón je biely, textúra je naozaj hustá a stačí malé množstvo na vytvorenie peny. Vôňa je príjemná, no cítiť tam trošku taký ten typické závan, ktorý je v každom šampóne. Veľa ľudí sa ma aj pýtalo na používanie. Používa sa klasicky ako normálny šampón, len stačí oveľa menšie množstvo na vytvorenie peny. Ja som ho používala pomerne dosť dlho a bola som s ním spokojná. Cena je skutočne prijateľná, veď stojí iba 1, 80 eura. Čo nie je vôbec veľa a za takúto cenu asi šampón normálne ani nezoženiete. Toto balenie, ktoré mám ja, je naozaj veľké - má 1 liter. Takže vidím t tak, že aj o rok cez leto ešte bude v kurze ! Ďalší šampón, ktorý je na objem je tiež rovnako kvalitný a stojí rovnako. Môžem iba odporučiť. 





Ako ďalšiu vec tu máme opäť šampón a kondicionér. Tentokrát je to šampón na lupiny. K tomuto nemôžem veľa povedať, pretože som to neskúšala zas toľko. Šampón je proti lupinám a zatiaľ mi zaberá. Uvidím ako to bude neskôr, určite vám dám o tom vedieť niekde. Kondicionér je na vyrovnávanie vlasov a dodanie lesku. Tiež mi zatiaľ zaberá, aj keď je trošku nepríjemný na moju pokožku. Moja pokožka hlavy asi nebude kamarátka s ním. Každopádne je to v štádiu skúšania. Vône obidvoch produktov sú krásne, jemné. Tentokrát je textúra redšia, no nie úplne riedka. Stačí malé množstvo a vytvorí sa skutočne bohatá pena. Po nanesení je vôňa oboch produktov intenzívnejšia a prevonia minimálne tú kúpeľňu. Cenovo sú aj tieto produkty prijateľné a stoja obidva do 2 euro, pričom obidva sú pomerne dosť veľké a to 300 ml. Aj toeto produkty môžem odporučiť ... 







Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, v ktorom sa pozrieme na dva spreje. Do komentára mi napíšte či poznáte túto značku a či ju používate, prípadne vaše postrehy. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

14 Comments:

  1. Šampóny vypadají lákavě, ale asi bych si je nekupovala, vyhovují mi mé od GlissKur:)
    Verranda

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O značce Kallos jsem slyšela, chtěla jsem masku na vlasy, ale ještě jsem se k tomu nedostala. Na ty šampony určitě mrknu.
    CHIC Adriana

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :) Kallos značku mám naozaj veľmi rada, skúšala som už rôzne veci, ale zatiaľ nie šampóny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ještě sem o ní neslyšela, ale rozhodně po ní mrknu, vypadá zajímavě .)
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, zvu tě ke mně na blog na giveaway, je tam i trocha kosmetiky :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vyzerá to zaujímavo, túto značku som ešte neskúšala :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  7. No ja som vyskusala aj sampon, aj sampon na stieborny nadych vlasov a momemntalen sa liecim na koznom oddeleni. Lekarka ma odporucila az na hospitalizaciu. Vo vlasoch sa mi urobili mokvave chrasty a prenieslo sa mi to na tvar. Uz nikdy viac tato znacka.

    OdpovedaťOdstrániť