F RECENZIA : Dva rôzne spreje na vlasy - Aďulik Sun

RECENZIA : Dva rôzne spreje na vlasy

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť z e-shopu notino.sk, ktorý má aj českú verziu. Pripomínam to stále, pretože mi stále chodia na to otázky :) Stále recenzujem produkty z minulého nákupu, nie som taká šialená, že furt tam nakupujem. Aj keď je pravda, že tam nakupujem naozaj často. Dnes sa v článku pozrieme na dva spreje, ktoré sú určené na vlasy. Som si istá, že poznáte ten pocit, keď vaše vlasy sú z piatkovej party úplne mimo a na druhý deň sa nedajú rozčesať. Tiež poznáte obdobie, keď máte chuť na rovné alebo kučeravé vlasy a svoje krásne, jemné vlasy namáhate žehličkou či kulmou. Dnes vám ukážem dva produkty, ktoré riešia tieto problémy. Sú to dve rozdielne značky. Ja som ich opäť kúpila na tejto stránke, pretože u nás v drogérii nemajú presne tieto. Na tieto dva produkty som počula aj chválu, aj nie. Ako som bola s nimi spokojná ? Čítajte ďalej ... 


Ako prvým začnem so sprejom od značky Avon. Túto značku nemusím asi nijako predstavovať. Je to značka, ktorá je verejne známa tým, že má veľa produktov, no nie často veľmi kvalitné. Musím povedať, že mne sa v poslednej dobe táto značka veľmi spríjemnila. Neviem či je to tými produktami alebo som si na ňu proste zvykla a viem, čo mám čakať. Dnes vám poviem o spreji, o ktorom som počula aj negatíva a iba sem - tam nejaké pozitívum. Čo je smutné. Sprej pre jednoduché rozčesavanie vlasov je podľa mňa veľmi dôležitý. Ja mávam pomerne veľakrát problém práve s rozčesaním vlasov. U mňa to je spôsobené tým, že ja mám veľmi husté vlasy, ktoré tvoria často "vlasové gudže" a to je naozaj nepríjemné. Každopádne tento sprej stojí 2, 90 euro, pričom ho tam je 150 ml. Je to zo série Avon Naturals s vôňou marhule a bambuckého masla. Je pravda, že tá marhuľa tam je naozaj krásne cítiť. Keď sme pri tom balení, tak ešte vám poviem, že nádoba je z mäkkého plastu, takže sa dobre drží a môžete ju stlačiť. Rozprašovač je klasický. Ja som ho používala s bola som s ním spokojná. Moje vlasy mali prirodzený lesk a skutočne sa dobre rozčesávali. Čítala som niekde v recenzii, že po ňom rýchlejšie mastneli danej slečne vlasy. Mne sa toto nestalo, pričom to môže byť spojené s tým, že ja mám suché vlasy. Ja som s týmto produktom spokojná. Čo sa týka používania. Tak sa môže nanášať na suché alebo vlhké vlasy ku korienkom a končekom, pričom to hrebeňom prečešete cez celú dĺžku vlasov. Myslím si, že za tú cenu sa oplatí. 










Ďalší produkt je sprej pre tepelnú úpravu vlasov. Tento produkt je od značky Schwarzkopf, ktorú tiež nemusím predstavovať. Túto značku používajú známy kaderníci a určite aj vyše domáce kaderníčky. Ja osobne som tento produkt videla práve u mojej kaderníčky a keď som ho videla tu na e-shope, tak som ho jednoducho musela mať doma. Tento sprej je trošku drahší stojí 4, 70 euro, pričom je naozaj dobrý. Je dokonca väčí ako ten od Avonu, tohto je 200 ml. Rozprašovač je klasický ako pri spreji od Avonu. Musím povedať, že vonia naozaj chemicky a veľmi silno. Ak nemá niekto rád také prenikavé chemické vône, tak to radšej nekupujte. Je pravda, že na vlasoch to už nie je cítiť. Ja som ho používala pomerne dlho a ešte nie je vidieť koľko som ho minula. Výhody tohto spreju sú nasledovné : hebkosť, bojuje proti krepovateniu, nelepí a vlasy rýchlejšie schnú. Toto všetko to aj spĺňa. Nanáša sa na vlhké vlasy, kedy sa idú fúkať. Je pravda, že tento sprej je formovaný pre fúkanie vlasov a nie na Žehličku, no funguje to aj pri nej. Je to veľmi silný sprej a preto je potrebné, aby ste to nemali na slnku a pri dosahu detí. Tiež je nebezpečné to streknúť do očí či niekde na pokožku, mimo hlavy. Mohla by nastať reakcia, ktorá by bola nepríjemná. Ja si vlasy skôr fúkam ako žehlím, no som s ním spokojná. Môžem ho opäť odporučiť ...






Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Nabudúce to budú pravdepodobne opäť rozhovory. Teším sa na vás .. Do komentára mi napíšte či používate takéto spreje, prípadne akú značku.

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Obě dvě věci vpadají dobře. :) Mám kudrnaté vlasy a už mi je dělá problém je rozčesat potom, co jsem sje měla třeba svázané nebo je česala před hodinou. :D K Avonu jsem měla dřív taky odstup, ale poslední dobou mají spoustu dobrých věcí. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tým Avonom naozaj súhlasím :) Tak skús, možno ti to naozaj pomôže :)

      Odstrániť
  2. Měla jsem ten od Avonu a ta vůně je překrásná ♥. Miluju meruňkovou vůni :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja našťastie nemám problém s rozčesávaním vlasov (ak si ich rozčešem pred aj po umytí/spánkom), ale ten druhý sprej ma zaujal, keďže ja hlavne počas školy svoje vlasy žehlím dosť často.
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ještě jsem je nezkusila, ale vypadají dobře
    terina98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť