F 9 MOJICH NOVÝCH KOZMETICKÝCH OBJAVOV A 2 PREPADÁKY - Aďulik Sun

9 MOJICH NOVÝCH KOZMETICKÝCH OBJAVOV A 2 PREPADÁKY

 Ahojte :) 


Vítam vás pri článku po 2 mesiach. Áno, tak dávno vyšiel uplynulý článok a ja neviem ako ten čas ušiel a sama neverím, že sú to 2 mesiace. Neskutočné. Od posledného článku sa udialo pár zmien, zažila som niekoľko skvelých zážitkov a teda o týchto veciach vám poviem v nejakom zvlášť článku. Ale môžem povedať, že ste mi chýbali... každopádne, tento článok bude opäť kozmetike a teda nájdete tu pár krátky recenzií na produkty, ktoré som si obľúbila, objavila ale aj ktoré mi nevyhovovali, tak sa poďme na to všetko teraz pozrieť! 




REVOLUTION TIMELESS JE TOALETNÁ VODA, KTORÚ MUSÍŠ MAŤ DOMA AJ TY 


Áno, presne tak ako čítate.... Toaletná voda Timeless je produkt, ktorý som objavila náhodne, no o to viac som si ho zamilovala. Hľadala som nejakú výraznú, korenistú vôňu, ale nie čisto korenistú. Kamarátka mi spomínala, že práve značka Revolution má dobré vône a teda mohli by mi sadnúť. Takže keď som na eshope videla túto a po prečítaní popisu na webe, neváhala som. A dobre som spravila... 

Toaletná voda je teda vo veľkosti 100ml, pričom na eshope máte k dispozícii aj menšiu veľkosť alebo taký výhodný balíček. Moja 100ml veľkosť stojí niečo málo cez 15 euro a nájdete ju v krásnom mramorovom flakóne

Na webe sa dočítate, že sa jedná o romantickú kvetinovo-ovocnú vôňu, pričom je to mix ovocia, kvetín, korenia a driev. Po čuhnutí musím povedať, že ja tam cítom viac tých korenín a driev a určite sa nejedná o nejakú sladkú vôňu. Práve naopak. Ale je to krásne, výrazná korenistá vôňa, ktorá vydrží naozaj dlho. V pohode ju cítiť po 6 hodinách (skúšala som v práci, kde sa aj potím a podobne), na oblečení vydrží ešte dlhšie. A ako hovorí názov, naozaj je táto vôňa nadčasová... 




FIXAČNÝ GÉL NA OBOČIE PRE ŽENY OD ZNAČKY REVOLUTION 


O áno, pri tomto produkte budeme ešte stále pozitívny. Keď sa povie fixačný gél na obočie, tak si predstavím gély, ktoré som našla v drogériách a teda skôr som ich minula ako by niečo začali fixovať. Ale toto? Odpadla som pri prvom použití... 

Ja mám obočie tenké (od prírody) a krátke, no tvrdé chĺpky. Takže niečo, čo by mi ich udržalo na nejakom mieste bolo náročné nájsť. Doteraz. Balenie obsahuje nádobu s gélom, taktiež aplikátor, ktorý je na fotke. A teda stačí málo produktu (na moje obočie, ktoré je tenšie) a naozaj vám to obočie "pricapne" na vaše čelo, že dovidenia... celý deň sa vám obočie nepohne, nerobí žmolky a ani sa po celom dni nedrolí. Treba dať menej produktu, lebo pri väčšom množstve ako vám uschne gél vám môže obočie robí tvrdé miesta, ktoré časom odpadnú (ten produkt navyše, ale obočie stále drží). Odličuje sa ľahko a ide bez problémov dole s vodeodolným odličovačom. 

Tento produkt je parádny a teda za mňa 10 z 10 bodov. Nájdete ho na eshope za necelé 4 eurá vo veľkosti 3ml. 




DERMACOL BB KRÉM A MAYBELLINE KOREKTOR? 


Tak toto kombo nesklamalo... aj keď tu mám aj jednu kritiku. Ale poďme postupne. Korektor od značky Maybelline v odtieni 05 Brightener je zázrak na kruhy pod očami či jemné linky. Má jemnú ružovú farbu, ktorá trochu aj rozjasní, no hlavne zakryje výraznejšie kruhy pod očami. Môžeme teda povedať, že vám krásne zjednotí pleť v oblasti očí. Korektor nezachádza do vrások, nezhlukuje sa do nejakých útvarov po celom dni a nevysušuje očné okolie. Aplikácia vďaka hubke je jednoduchá a produktu netreba veľké množstvo. Okrem toho teda krásne splynie s vašou pleťou. Ja používam potom ešte extra korektor priamo na rozjasnenie, keďže mi to viac vyhovuje, ale stačí aj tento - spraví pekný, jemný a prirodzený efekt. Nájdete ho na eshope za necelých 8 euro. 


BB krém od značky Dermacol nájdete tiež na eshope vo veľkosti 30ml a teda je to jeden z mnoha BB krémov, ktoré mi sadli. BB krém je ľahký, krásne zjednotí, krycia schopnosť je ľahká, no jemné nedokonalosti zakryje. Avšak, ja som ho rýchlo minula... teda použila som ho trikrát a už som mala problém z neho niečo dostať, resp. išlo to z tej tuby ťažšie a teda tipujem, že ho použijem ešte dvakrát a budem na nule. Ale teda nepoužívala som ho vo veľkom množstve, takže si myslím, že mi vyschol ako sa tam dostal vzduch. Ale to môže byť aj iba chybné balenie alebo niečo podobné, takže nechcem to priamo prisudzovať tomuto produktu ako nevýhodu. 




MAX FACTOR RÚŽE AKO KEDYSI? 


Max Factor je pre mňa taká stálica produktov a pamätám si túto značku hlavne z minulosti, kedy som ju používala na dennej báze. A teda keď som videla tieto va krásne odtiene rúžov, tak som neváhala. Vedela som, že budú dobré. A nemýlila som sa... 

Takto hneď na začiatok hovorím, že je to klasika. Takže sa jedná o krémové rúže s jemným odleskom a teda za mňa nevysušujú, rada ich používam s konturkou. Okrem toho sú na perách príjemné a teda vydržia na perých pár hodín, pričom po jedle či pití ich treba znovu naniesť. Odtiene mám English Rose a Simple Nude. Na fotkách nižšie budete vidieť práve English rose, keďže sa jedná o jemný ružový odtieň, pričom na perých vyzerá tak prirodzene. A čo sa týka ešte tej výdrže, tak stráca sa tak prirodzene zo stredu pier, ale teda nerobí pri reaplikácii nejaké hrudky. 

Ale to balenie? Venujme mu pozornosť. Musím sa priznať, že ma zaujalo aj to... ale teda je to taká pomaly retro klasika, ale mne sa to páči. Na eshope ich nájdete do 5 euro. 



OBJEMOVÁ RIASENKA OD ZNAČKY BOURJOIS, ktorá nič nerobí? 


Na začiatok hovorím, že ja mám krátke riasy, ktoré rastú smerom dole v pomerne dosť dobrom objeme, ale teda sú krátke a objem na prvý pohľad nie je viditeľný. Každopádne, mám nejaké obľúbené riasenky, ktoré s mojimi riasami spravia poriadok. Takže mala som s čím porovnávať. 

Táto riasenka je na eshope za cca 8 euro (teraz tam nie je cena, keďže je vypredaná). Ale teda sľubuje o 50% väčší objem. Čo u mňa nenastalo. Aplikátor je síce super, keďže dokážete s ním byť precízny, ale teda to je všetko - veľmi veľa produktu aj naberá, takže je to celé také mokré. Každopádne, dala som tomu viackrát šancu, keďže niektoré maskary sú také, že keď trošku vyschnú, tak sú lepšie. Tu sa mi to nestalo. S mojimi riasami nič nespravila, maximálne ich iba nafarbila. A teda mne sa aj drolila a odtierala na viečko. Pri iných maskarách sa mi to nedeje. Takže za mňa toto nie... 


                            


CERUZKY, CERUZKY, ACH TIE CERUZKY.... od rôznych značiek na pery či na oči alebo obočie 



Začneme krásnou ceuzkou na pery a to od značky Bourjois, konrétne v odtieni Cherry Boom Boom, ktorá je krásne sýto červená, dobre kreslí, dobre sa aplikuje a netvorí podráždené pery. Taktiež s ňou v pohode pretrete celé pery alebo iba okraje. Nie je síce krémová (skôr taká vosková), ale naozaj dobre kreslí. Nájdete ju za 2 eurá, čo je pekelná cena a stojí za to... okrem toho sa krásne roztiera, ale na okrajoch pier po zashcnutí drží super. Dá sa používať aj bez rúžu iba s leskom. Zaschne do takej matnej červenej farby, pigmentovaná je na 100%. 


Následne tu máme dve ceruzky od značky Maybelline a to na oči - linky. Jedná sa o Tatto lines Gél Pencil. Ja mám teda dva odtiene a to Ultra Pink a Purplepop, ktoré zoženiete za niečo málo cez 5 euro. Začneme pozitívnymi vlastnosťami - sú videodolné, majú gélovú konzistenciu, takže sa s nimi dobre kreslí a sú krásne pigmentované. A sú za dobrú cenu, pričom sa ani nelámu. Ja mám s nimi jeden a zásadný problém, že na moje viečko jednoducho nekreslia. Skúšala som aj bez očných tieňov, aj s očnými tieňmi. Vychádza mi to na to, že mám asi mastnejšie viečko (pričom ale iné linky mi takýto problém nerobia, takže bude asi problém to, že sú to ceruzky). A jednoducho nič - nakreslí sa mi šmuha, ktorá nie a nie dokresliť. 

Nemyslím si, že sa jedná o zlý produkt, len som to zle domyslela, keďže moje viečko je asi fakt mastnejšie a povolené, takže táto ceruzková linka jenoducho nie je produkt pre mňa. Takže ak aj vy máte takéto viečko, tak opatrne s kúpou a ak nemáte tento problém, tak kupujte, lebo keď som skúšala kresliť na ruku či inde, tak to bola pecka! 

Na fotke môžete vidieť aj rozjasňujúcu ceruzku na oči od značky Essence, ktorá je krásne pigmentovaná, krémová, takže vnútorná linka oka sa s ňou kreslí bez problémov. Krásne rozjasní. Nájdete ju na eshope za 1,50e, čo je skvelá cena! Takže táto linka je parádna - je takej jemnej telovej farby, čo ale práve robí super efekt. Na oku vydrží dlho, mne bez problémov dáva celý deň. 


Ceruzka na obočie s kefkou od značky Rimmel je posledným produktom na dnes, o ktorom sa budeme rozprávať. Ja som pravidelný zákazník, takže áno... som spokojná a teda odtiene sú na výber viaceré. Ja mám konkrétne 002 Hazel, čo je stredne hnedá farba. Ceuzka má aj kefku. Ceruzka je stredne tvrdá, takže kreslí sa s ňou dobre, ale nerozmazáva sa. Pri väčšom potení - napríklad v lete, sa ceuzka zvykne obtláčať, čo je trochu nevýhoda, ale nikdy nie tak, že by celá zišla dole. 




AKO VYZERÁ FINÁLNY LOOK? 


Ja som sa teda líčila so všetkými produkmi tu spomínanými, avšak tie linky som tam nedala, keďže naozaj to s nimi bola patália... Jedná sa o také každodenné líčenie, takže nič výnimočné, ale mne sa to veľmi páči - jednoduchosť je niekedy naozaj cesta. Ani by som nepovedala, že mám na sebe celkom dosť produktov... 

                  


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať, čo vás z produktov zaujalo a či sa líčite každý deň alebo iba občas podľa nálady? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára