F 3 TIPY NA SPRCHOVÉ GÉLY A 2 TIPY NA BALZAMY OD ZNAČKY KNEIPP - Aďulik Sun

3 TIPY NA SPRCHOVÉ GÉLY A 2 TIPY NA BALZAMY OD ZNAČKY KNEIPP

 Ahojte :) 


Vítam vás pri článku o novinkách značky Kneipp, ktoré som získala z eshopu elnino.sk. Okrem toho som mala možnosť nahliadnuť do iných balíkov, takže mám celkom predstavu o tom, čo si značka Kneipp pre nás tentokrát pripravila. Ja vám tu poviem ale pár slov o produktoch, ktoré som získala ja, za čo ďakujem. Značka Kneipp u mňa patrí k mojim stáliciam na vani či v kabelke (majú aj balzamy a podobne). Poznám ich ponuku do detailov, takže vám sem dám tipy aj celkovo na ich značku. Tak poďme na to... 





SPRCHOVÉ GÉLY OD ZNAČKY KNEIPP PRE MUŽA AJ ŽENU 



Sprchové gély má značka naozaj kvalitné a hlavne veľa druhov. Ja som dostala tri z nich, no odporúčam pozrieť eshop, kde ich nájdete oveľa viac. Ale poviem pár slov k tým, ktoré som dostala... 

Sprchový gél mandľové kvety je prioritne pre tých, ktorí obľubujú jemné vône, ktoré nie sú veľmi výrazné. Tento sprchový gél krásne jemne pení a netreba ho vôbec veľa. Vôňu cítite aj keď vyjdete von z vane, ale na druhý deň už nie (mala som aj také výrazné, že bolo cítiť aj na ďalší deň). Okrem toho vám navodí príjemnú atmosféru vo vani - ja preferujem s touto vôňou vaňu. Ideálny večer, keď si dáte horúcu vaňu, bylinkovú penu a telo si umyjete týmto sprchovým gélom. Veľmi príjemne to na mňa pôsobí a dostane ma to do úplného relaxu. Sprchový gél spraví to, čo treba. 

Ak ste milovníci výrazných, ovocných vôní, tak určite pre vás bude práve sprchový gél dobrá nálada, ktorý obsahuje oleje marakuje a grepu. Tento gél vám veru spraví dobrú náladu a to každému. Ja ho využívam na ťažké dni, kedy potrebujem nakopnúť a dodať energiu. Ideálny na ranné sprchy, alebo ako odmena večer po náročnom dni. 

No a pre mužov majú tiež sprchový gél, ktorý je teda aj šampón. Veď to poznáte. My ženy máme tri rôzne produkty a im stačí tento jeden. Ach tá nespravodlivosť. Vonia typicky mužsky. Taká tá typická vôňa pre mužské produkty. Ale veľmi intenzívna. 

Všetky sprchové gély sa sú vo veľkosti 75ml a stoja do 3 euro. 




BALZAM NA PERY A JEDEN RÚŽ OD ZNAČKY KNEIPP 



Ja mám balzamy rada a nosím ich nonstop po ruke v kabelke či len tak niekde v mikine a podobne. Takže u mňa sa žiadny nestratí. 

Najskôr si povieme o balzame na pery, ktorý obsahuje aloe vera a mint. Tento balzam stojí do 8 euro, čo je podľa mňa už trošku vyššia cena. Som trošku skeptická, lebo tento balzam mi nesadol. To neznamená, že je zlý. Vám môže sadnúť a bude váš najobľúbenejší. Každopádne, mňa štípe a teda dosť - nie je mi to príjemné. Nie je to také jemné štípanie, ktoré by ja neviem - zväčšovalo pery, ako je teraz trendom, ale fakt také, že je niečo zle. Takže ja som ho posunula ďalej a zatiaľ som nepočula zlú recenziu... Na perách bol príjemný (myslím konzistenciu), nelepil a teda nemal ani nejakú vôňu. Balenie ma zaujalo, keďže bolo veľmi jemné a estetické. 


Ale čo som si zamilovala, tak je vyhladzujúci balzam na pery v odtieni Natural Rose. Majú k dispozícii tri odtiene. Ja mám tento jemný ružový. Tento balzam vyzerá už ako klasický rúž, ktorý je jemne pigmentovaný a v podstate vám jemne zafarbí pery, pričom vyzdvihne vašu farbu pier. Tento rúž je na perách príjemný, nevysušuje a nelepí. Otiera sa veľmi prirodzene a nie je vidieť, že vám mizne z pier. Ja som s ním spokojná - viackrát sa mi stalo, že mi chválili pery a mala som práve tento rúž. Balenie je tiež veľmi jemné, elegantné. Rúž nájdete na eshope za 8,15e. Mňa zaujalo, že obsahuje iba prírodné oleje a je šetrný k životnému prostrediu. Pery by mali byť hydratované - to neviem, ale určite to nie je balzam, ktorý vám dá dokopy pery, skôr by som to brala ako rúž. A ak by ste sa pýtali, čo obsahuje, tak je to práve mangové maslo, berry vosk a avokádový olej. 


                      



Mňa veľmi zaujala značka, nakoľko sa jedná v podstate o prírodnú značku, ktorá si dáva záležať na kvalite produktov, taktiež na ich samotnom spracovaní a výbere. Značka si zakladá na piatich pilieroch a to na pohybe, vnútornej rovnováhe, vody, vode a rastlinách. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať to, či vás produkty zaujali alebo máte radi túto značku? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Od této značky jsem nikdy nic nezkoušela, ale budu to muset napravit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak miluješ soľ do kúpeľa, tak odporúčam od tejto značky :) Za mňa je to stále TOP od nich, potom hneď sprchové gély a tieto balzamy :)

      Odstrániť