F 1 TIP NA LETNÉ LÍČENIE + 1 TIP NA FESTIVALOVÉ LÍČENIE SO ZNAČKOU BARRYM - Aďulik Sun

1 TIP NA LETNÉ LÍČENIE + 1 TIP NA FESTIVALOVÉ LÍČENIE SO ZNAČKOU BARRYM

Ahojte :)


Som tu po nejakom dlhšom čase. Mala som pauzu. Takú nechcenú, kedy som sa musela venovať práci a môjmu reálnemu zamestnaniu, pričom blog musel ísť stranou. Ale tak ste mi chýbali! A nie sú to iba slová, u mňa to tak reálne aj bolo. O tom, čo sa všetko dialo si povieme neskôr v inom článku, dnes som si pre vás pripravila líčenie s jednou značkou, konkrétne je to BarryM a ja mám všetky produkty zo stránky elnino.sk. Líčenie malo byť jedno, ale ja som spravila rovno dve líčenia. Tak sa poďme na to pozrieť a poviem vám aj pár slov o produktoch, také malé recenzie. Ideme na to! 



Prvé líšenie so značkou BarryM

                               


PÚDER OD ZNAČKY BARRYM, ktorý musíte mať doma! 



Zmatňujúci sypký púder od BarryM je produkty, ktorý keď nechcete nič iné od tejto značky, tak tento musíte mať doma. Ja som vyskúšala už niekoľko púdrov tohto typu a poviem vám, že som nemala veľké očakávania. Púder ako púder. Ale mýlila som sa. Tento púder je naozaj skvelý! 

Balenie je naozaj pevné, nájdete vo vnútri aj zrkadlo a okrem iného aj teda labutienku s takou tou časťou na prst, čo urýchľuje aplikáciu a celkom aj zjednodušuje. Jediné čo, tak mne tam chýbala taká tá časť. ktorá by zabránila púdru sa vysypať - kompletne. Niektoré púdre majú také tie plastové dierky, ktoré slúžia práve na zachytenie produktu - niečo pustia, ale nie všetko. 

Samotný púder Barry M sa predáva za niečo málo cez 9 euro, ale stojí za to! Púder krásne zmatní pleť. Pleť ale okrem iného vyzerá vyhladená a nerobí biely finiš, čo ja oceňujem. Netreba ho ani veľa. V oblastí očí opatrne, keďže naozaj zmatní pleť, tak aby vás nevysušoval. Ale u mňa žiadne problémy nerobí. Tak som rada a našla som svoj nový obľúbený produkt! Už teraz mám objednané ďalšie dva a naučila som na neho aj moju sestru. Obidve chválime. 


Zaujímavosť: Jedná sa o vegan produkt. 


                              


DLHOTRVAJÚCE PERO NA OBOČIE v odtieni Medium 



Nedajte sa pomýliť s tvarom, resp. balením. Veľa ľudí mi povedalo, že prečo som si vybrala linku na oči a hnedú, veď to nebude vidieť na mojej pleti. Ľudia moji... toto je pero na OBOČIE a to ja mám hnedé. Odtieň som trafila bravúrne, že sa s tým môžem živiť. 

Toto pero na obočie nájdete na eshope za necelý 10 euro, pričom sľubuje teda výdrž. Pero kreslí krásne. Obočie dokreslí prirodzene a nevznikajú vám také tie "slimáky" nad očami. Farba je tiež veľmi jemná. Ale čo mi nevyhovuje je to, že to v týchto teplách teraz nezaschne tak, že by sa to už nepohlo. Keď sa pomýlite a pretriete si oči alebo omylom prejdete cez čelo (obočie), tak sa vám ošuchne dole. A to pre mňa neznamená dlhotrvajúce. Takže tento produkt vám nateraz nemôžem odporučiť. Ale možno v zime bude super, uvidíme... každopádne, nemyslím si, že zaschne na dobrej úrovni. Minimálne nie na mojej pleti, resp. tvári. 


                          


ĽAHKÝ MEJKAP v odtieni 6 a HYDRATAČNÝ LESK NA PERY v odtieni So Intriguing 



Pokračujeme v nie dobrých voľbách a to teda s mejkapom BarryM, ktorý ja mám v odtieni 6. Odtieň som trafila super, teraz na leto, čo bolo aj cieľom, keďže má byť ľahký. Proste spĺňal moje očakávania presne v letných mesiacoch. Ja som zvyknutá na BB krémy a ľahšie mejkapy v lete, ktoré by mali hydratovať, pri najlepšom nevysušovať. Ale toto nebola dobrá voľba... 

Tento mejkap som vyskúšala dvakrát a dvakrát som spravila s ním celé líčenie, ktoré môžete vidieť na fotkách. Raz som išla na celý deň preč, takže som si to všimla až večer, resp. na druhý deň. Stala sa mi taká vec, že už pri odličovaní som mala vysušené miesta na tvári a normálne, keď som naniesla odličovač, tak ma štípali. Tam som mala už zlý pocit, ale reku fajn, mala som dlho mejkap, mohlo sa stať, že sa pleť podráždila, veď nie je zvyknutá na toľko hodín. Ale ráno, keď som vstala, tak ten pocit neodišiel. Mala som na tvári bolestivé miesta, ktoré nepôsobili na pohľad vysušene, ale akonáhle som tam dala nejaký produkt a to aj krém, tak to neskutočne štípalo. 

Skúšala som teda produkty zvlášť (po zahojení samozrejme) a zistila som, že to robil tento produkt. Čo ma veľmi mrzí, lebo zjednotil krásne pleť a vydržal aj celkom dlho nepohnutý, strácal sa prirodzene. Ešte mám potrebu povedať, že ja netrpím na citlivú pleť... mohla som mať zlý / pokazený produkt, keďže som čítala celkom pozitívne reakcie... ale chcela som vám o tom povedať. Samozrejme, produkt som už potom neskúšala. 


Hydratačný lesk na pery od BarryM, tak to je iná báseň. Tento lesk je síce drahší, ale stojí za to. Nájdete ho za niečo málo cez 7 euro. Lesk krásne vonia, na perách je prirodzený a farby naozaj prirodzene, netreba sa odtieňov báť. Okrem toho nelepí a na perách nie je ani moc cítiť, jemne kĺže. Pery pôsobia šťavnato a sú krásne hydratované. Tento produkt vám odporúčam... 


                           


DUO ROZJASŇOVAČA A BRONZERA V JEDNOM BALENÍ OD BARRYM 



Aj aj som podľahla trendom konturovacích tyčiniek, resp. krémovému konturovaniu. A tak keď som videla v ponuke, že aj značka BarryM má nejaké svoje, tak som do toho išla. Priznám sa, že pravidelne používam bronzovaciu tyčinku, nakoľko ja moc nerozjasňujem. Áno, nejedná sa o konturovaciu tyčinku ale o bronzer v tyčinke. Je to malý rozdiel - v odtieni. 

Obidva produkty sú tyčinky, ktoré sa "vykrúcajú" hore a teda sú aj pomerne dosť široké. Je to priamo krémová tyčinka, takže nie je tam žiadny špeciálny aplikátor. Krémové produkty sú naozaj krémové, dobre sa rozmazávajú na pleti a nerobia fľaky. Odtieň je tiež prirodzený, nie je oranžový - čo sa týka bronzera. Rozjasňujúca tyčinka je tiež prirodzená, pomerne dosť svetlá (na opálenú pleť je fakt bledá, takže pozor, ak ste viac opálené) a teda na tvári obidve robia prirodzený finiš. Dajú sa vrstviť, takže v prípade potreby jasného a silného definovania, možné to je, ale treba vrstviť produkt. Produkty vám môžem odporučiť... ja som s nimi spokojná. 


                        



RIASENKA NA EXTRA OBJEM A KOREKTOR OD ZNAČKY BARRYM 



Posledným produktom, ktorý mi nesadol je táto riasenka pre extra objem od značky BarryM. Ale najskôr pár slov o mojich riasach. Ja mám riasy kratšie, ale dosť husté. Hlavne sú rovné a teda len-tak ich niečo neudrží nakrútené. Ani táto maskara. Žiaľ. 

Balenie je krásne, moderné. Aplikátor je tiež super, bežne mi tento aplikátor robí krásne riasy. Je hustý, dobré prečesáva a nezlepuje riasy, farby nanáša akurát. Riasenka hneď zaschne, takže ani sa neobtiera na viečko pri bežnej manipulácii. Dobre sa vrství. Ale čo, tak moje riasy maximálne nafarbí, ale nič s nimi nespraví. Absolútne nič. A keď ich mám aj natočené, tak vlastne mi do hodinu spadnú a sú opäť rovné. Neviem kde je chyba, ale naozaj nevidím rozdiel, keď ju mám a keď nie. A keďže stojí skoro 8 euro, tak vám ju neodporúčam. Radšej siahnite po lacnejších a lepších, na trhu je z čoho vyberať... Ak máte s ňou skúsenosť, tak mi dajte vedieť do komentára, som zvedavá! 


Korektor od značky Barry M som si zamilovala. Ja ho mám v odtieni 3 a sadol mi brutálne. Je to korektor tekutý. Nemá vysokú kryciu schopnosť, skôr takú ľahkú až strednú. Ja som ho využívala na oblasť pod očami a na rozjasnenie pleti. Tam bol krásny. Kruhy pod očami zakryl na požadovanej úrovni, ale teda na vyrážky by som ho nepoužívala. Je ľahký, pod očami veľmi príjemný a nedráždi pleť. Naozaj to mám odskúšané... 

Na eshope ho nájdete za niečo málo cez 7 euro a v troch rôznych odtieňoch, takže si vyberiete každý. Ale naozaj mi sadol. Vôbec mi neliezol do vrások a vydržal na mieste aj niekoľko hodín. Keď dobre zafixuje sa, tak potom vydrží fakt pokojne aj celý pracovný deň. Určite ho vyskúšajte... 


                                  


PALETKA OČNÝCH TIEŇOV NUDE&NEUTRAL RICH OD ZNAČKY BARRYM



Paletka očných tieňov od značky BarryM si ma hneď získala a ja som si ju zamilovala. Nájdete v nej aj matné odtiene, aj trblietavé odtiene, pričom tie odtiene sú veľmi jemné a na dotyk také maslové - hlavne tie s trblietkami. Očné tiene sú krásne pigmentované, povedala by som že až vysoká pigmentácia, takže treba s nimi opatrne. Mne osobne ani neprášia a nerobia na očiach fľaky. Mne sa s nimi pracuje veľmi dobre.

Na prvý pohľad sa môže zdať, že s paletkou sa nedá vyčariť veľa muziky, ale naozaj sa dá. Odtiene sa krásne dopĺňajú a hlavne dajú sa kombinovať, dobre sa strácajú. Mne osobne v paletky chýba nejaký svetlejší odtieň (pod obočie na prejasnenie), ale inak jej nemám čo vytknúť. V paletke teda nie je zrkadlo, čo môže niekomu vadiť a tiež je to balenie z takého papiera, ale pevného. Mne paletka už aj spadla a prežila bez jediného škrabanca, takže bude asi aj fakt pevné. 


Na eshope ju nájdete za 13 euro, čo sa môže zdať aj veľa, aj málo. V paletke je 9 pigmentovaných odtieňov, v krásnych farbách, s ktorými sa dá vykúzliť pomerne dosť. Za mňa je do adekvátna cena v pomere k výkonu, ktorý táto paletka má vysoký. 



KONEČNE SME SA DOSTALI K LÍČENIAM S PRODUKTAMI OD ZNAČKY BARRYM 



Obidve líčenia sú podobné, no v podstate iné. Každopádne som si to užila a s produktami sa mi robilo dobre. Aj keď teda potom som prišla na tie nedostatky. 



Festivalové líčenie 

                       

Líčenie na denné nosenie alebo niekde von 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Ak by som mala vybrať fakt to najlepšie, tak je to púder a hneď potom paletka očných tieňov. Do komentára mi môžete napísať či ste značku poznali, používali alebo je pre vás neznáma? A ktoré líčenie sa vám páči viac? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: