F 3 tipy na super produkty + 1 priemerný produkt a 1 prepadák podľa mňa! - Aďulik Sun

3 tipy na super produkty + 1 priemerný produkt a 1 prepadák podľa mňa!

 Ahojte :)


Tento článok je vlastne taký mix vecí, ktoré som si objednala na eshope elnino.sk a ktoré zároveň patria medzi také stálice, ktoré objednávam dookola. Teda až na niektoré veci z tohto nákupu. To nič nemení na tom, že v tomto mojom nákupnom článku nájdete aj krátke recenzie na produkty, ktoré vám tu ukážem. Prezradím vám, že mi nie všetko sadlo. Tak poďme už na to! 






SÉRUM NA VLASY OD ZNAČKY GARNIER FRUCTIS A ŠAMPÓN OD ZNAČKY REVLON S ARGANOVÝM OLEJOM 



Obidva produkty majú pumpičku. V poslednom dobe si vyberám iba tie, ktoré majú pumpičku - zdá sa mi to extrémne praktické a jednoduché pre aplikáciu. Poďme ale postupne... 


Sérum regeneračné na vlasy od značky Garnier Fructis ma zaujalo na prvý dojem. Toto sérum je vlastne ako maska na vlasy, ktorá sa neoplachuje. Taktiež sa dá využiť na mokré, aj suché vlasy (podľa návodu). Ja som nanášala vždy na mokré vlasy ako posledný krok pri umývaní, resp. pred vysušením (potom iba už sprej na ochranu vlasov pred teplom). 

Tento produkt nájdete na eshope vo veľkosti 400ml, čo je naozaj dosť veľa. Ja mám stredne dlhé vlasy a teda stačili mi dve pumpičky. Používam ho už mesiac pri každom umytí a približujem sa k polke balenia, takže vydrží naozaj dlho. A stojí necelých 5 euro. 

Sérum obsahuje vitamín B3, B6, kombináciu výťažkov z rastlín a ovocia, proteín z citróna  a cieľom je vlasy posilniť a uzdraviť. Taktiež obsahuje amla olej a tekutý eminokeratín, čo pomáha regenerácii vlasov. Zaujalo ma aj to, že balenie je z 50% recyklovaného materiálu a 100% reyklovateľná nádoba nesmie chýbať. Produkt pomerne silno vonia a je to taká tá ich klasická vôňa. 

A fungovalo to? Poviem vám takto... Ja používam už roky masky na vlasy, pričom moje husté vlasy to fakt potrebujú. Každopádne, toto sérum bolo dobré v tom, že netreba veľké množstvo produktu na jednu aplikáciu, aplikácia bola jednoduchá a navyše tento produkt mne nezaťažoval vlasy. Vlasy boli po uschnutí jemné, držali tvar a hlavne rýchlejšie sa nemastili. 



Šampón s arganovým olejom od značky Revlon, ktorý je pre všetky typy vlasov vo veľkosti 240ml za necelých 7 euro. Tu sa dostávame rovno k produktu, ktorý mi nesadol. Na eshope ho nájdete aj v litrovom balení. Tento šampón vsadzuje na istotu a to je olej, konkrétne arganový. Poviem vám tak, že ja a arganový šampón naozaj nie sme kamaráti a asi to tak zostane. Šampón by mal hydratovať vlasy a zvýšiť ich lesk. 

Moje vlasy po použití boli jemné a myslela som si, že je všetko super. Ale ja si bežne umývam vlasy dvakrát do týždňa a ako po aplikácii tohto šampónu som si musela umyť vlasy skôr a teda aj častejšie. Skúšala som produkt dlhšie obdobie a časom sa vlasy viac a viac mastili. Myslím si, že toto je šampón pre ľudí s fakt suchými vlasmi. Alebo pre ľudí, ktorí majú radi arganový olej a sedí im. Mne vadila aj sladká vôňa, ktorá bola veľmi výrazná a na vlasoch zostávala aj niekoľko dní. 




CERUZKY NA OBOČIE OD ZNAČKY CATRICE, RIMMEL A PÚDER OD ZNAČKY CATRICE 



Poďme na ceruzky na obočie. Obidve ceruzky majú aj "štetec". Catrice mám od značky 030 Brown a od značky Rimmel mám v odtieni 001 Dark Brown. Obidve sa pohybujú v nižšej cene a nájdete ich naozaj za lacno. Catrice stojí necelé 3 eurá a Rimmel 2 eurá. 


Catrice ceruzka na obočie je za mňa úplne super. Má super "štetec" alebo teda hrebienok na obočie. Naozaj sa s tým dá pracovať a krásne to upraví obočie. Okrem toho je super pigmentovaná a je vhodná aj pre začiatočníkov. Inak, je to taký akurát odtieň - ani tmavý, ani svetlý. Opakovanou aplikáciou sa dá krásne aj stmaviť. Kupujem ju roky a je stále skvelá. Je to ceruzka na strúhanie, čo môže niekomu vadiť, ale mne to vyhovuje. Je stredne tvrdá, takže nejako vás pri aplikácii neškriabe a je aplikácia príjemná. Nie je ani vosková, takže vydrží dlhšie obdobie. Mne cca mesiac a pol denného používania. Cez deň ju neopravujem a krásne vydrží, stráca sa prirodzene. 


Ceruzka na obočie od značky Rimmel nie je podľa mňa taká výhra. Je to taký zvláštny odtieň hnedej, že mne na obočí ide až do ryšava a to teda nie je žiadúci efekt. Okrem toho je na pohľad menšia ako od značky Catrice. Hrebienok na obočie je podľa mňa neforemný a mne sa s ním ťažko prečesáva obočie. Okrem toho cez deň sa ceruzka nezamkne a obtiera sa veľmi rýchlo - na hocičo, hocikde. Takže treba aj opravovať. Veľké sklamanie... 



A máme tu púder od značky Catrice v odtieni 010 Transparent. Je to klasický zmatňujúci púder. Tu ja nemám čo vytknúť, lebo prácu si spraví super. Pleť je matná, cez deň treba reaplikovať podľa potreby. Nepráši nejako extrémne a nerobí okolo seba bordel. Ja ho používam hlavne na celú tvár. Púder nájdete za necelé 4 eurá a na takú cenu hodnotím veľmi pozitívne. Tento púder je vhodný aj pre vegánov a neobsahuje ani žiadne oleje. 




ARDELL TEPELNÁ KULMA NA MIHALNICE 



Túto tepelnú kulmu na mihalnice od značky Ardell nájdete na eshope za niečo málo cez 3 eurá. Ja keď som to tam videla, tak som bola skeptická. Poďme ale postupne. Aby ste boli v obraze. Moje mihalnice sú krátke, rastú si svojim svetom a smerom. Ale som na ne hrdá, lebo sa stále držia. Ale klasické kliešte mi s nimi nič nespravia a keď aj spravia, tak iba na chvíľu. Takže preto som bola skeptická. Ale povedala som si, že sú to iba tri eurá, tak aj keď to nebude fungovať, tak to skúsim. Tie tri eurá obetujem... 


A teda takto. Tepelná kulma funguje na baterky, takže žiadna elektrina. Okrem toho je to jednoduchá aplikácia - nahrejete, priložíte, zacviknete, podržíte pár sekúnd a pustíte. A hotovo. Mihalnice mi to krásne vytočí od korienkov a teda tak mi to otvorí oči, resp. pohľad, že wau. A potom môžete nanášať už maskaru. Ja to robím takto. A vyhovuje mi to. Čo sa týka výdrže, tak mne to vydrží natočené niekoľko hodín, ale určite mi to nedá celý deň. Takže za mňa super na oslavy, party alebo nejakú akciu, prípadne aj bežné nosenie do práce či školy - ale teda treba rátať s tým, že to nedá celý deň. Mne to ale určite uľahčuje život... 


PS: Nemusíte sa báť opálenia, nepáli to na dotyk, len pri oku cítite jemné teplo. Nič nepríjemné... 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a dala som vám zopár tipov. Ak by som mala vybrať jeden produkt, tak určite vám poviem, že tá kulma na mihalnice a SOS sérum na vlasy. Do komentára mi napíšte čo ste si kúpili alebo vyskúšali z kozmetického sveta vy? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Řada Fructis od Garnier mi vyhovuje už několik let, tyhle jejich produkty dokonale voní a měla jsem po nich vždy velmi hebké vlasy na dotek. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je super recenzia, a všetky či máš nejaký naj?

      Odstrániť