F ČO SA NACHÁDZALO V PR BALÍKU OD ZNAČKY NIVEA? AKÝ PRODUKT ODPORÚČAM? - Aďulik Sun

ČO SA NACHÁDZALO V PR BALÍKU OD ZNAČKY NIVEA? AKÝ PRODUKT ODPORÚČAM?

 Ahojte :) 


Značka Nivea je pre mňa srdcová značka. Neviem, mám pocit, že to píšem v každom článku a stále je to pravda. Je skvelé sledovať, ako sa táto značka dokáže posúvať stále vpred, vymýšľať nové produkty a prispôsobovať sa trendom. Som rada, že vďaka spolupráci môžem byť pri tom. Ale viete, čo? Aj bez spolupráce by som bola. Lebo Nivea je Nivea a hovorím, mám ju rada. V dnešnom článku vám ukážem produkty z rady HYDRA. Tak poďme na to... 




ČO SA NACHÁDZALO V BALÍKU OD ZNAČKY NIVEA? 



Produkty od značky Nivea sú moje obľúbené. Tentokrát sa tam nachádzali produkty z rady HYDRA SKIN - okrem starostlivosti, tentokrát tam bol aj mejkap. Tu vám prikladám obrázky z oficiálneho mailu, ktorý som dostala. 






V balíku sa nachádzala: 

  • micelárna voda HYDRA skin 
  • denný pleťový krém krém 
  • nočný pleťový krém 
  • látková maska na tvár 
  • mejkap HYALURON CELLULAR filler v odtieni 01 Hell 


Nechcem vám tu vypisovať to isté, čo sa dozviete na eshope, v drogérii alebo priamo na nejakom PR článku. Ja vám chcem povedať moje dojmy a prvé recenzie produktov. Tak poďme na to... 





MICELÁRNA VODA HYDRA SKIN OD ZNAČKY NIVEA 



Táto micelárna voda nie je moja prvá od značky Nivea. Okrem toho, túto som už raz aj skúšala. Ja preferujem micelárky s olejom, keďže mám vodeodolnú maskaru - teda, keď sa bavíme o tom, kedy sa odličujem s micelárkou. Ja micelárnu vodu používam iba na cestách alebo výletoch, prípadne keď sa mi niečo nepodarí a potrebujem odlíčiť niečo konkrétne (nie celý mejkap). 


Táto micelárna voda odlíči, ale nie vodeodolné produkty. Taktiež nemám pocit, že by nejako výrazne sťahovala pleť alebo vysušovala. Mne taký malý pocit natiahnutia pleti robí každá micelárka a aj toto je v tej miere, že je to v pohode. Keďže sa micelárna voda oplachuje, nevidím tam veľmi zmysel toho obsahu kyseliny hyalluronovej. Ale pokojne ma v komentári opravte, ak to má nejaký efekt na pleť. To či pleť hydratuje neviem, keďže ju hneď oplachujem. Netvorí mi nejaké suché miesta, ani moju pleť vyslovene nedráždi. Neobsahuje parabeny a ani nemá vôňu. Je to veľkosti 400 ml a zoženiete ju na eshopoch či v drogériách. 




LÁTKOVÁ MASKA NA TVÁR Z RADY HYDRA SKIN OD ZNAČKY NIVEA 



Látkové masky sú moja srdcovka. Viem, viem... nie je to moc ekologické, keďže sú na jedno použitie. Ale napríklad ja, čo masku používam raz za štvrťrok alebo iba pred nejakou akciou, tak celé balenie klasickej masky sa mi neoplatí a už sa mi párkrát stalo, že sa mi klasická maska pokazila. Takže ja som si obľúbila tieto látkové masky. 


Látkové masky od značky Nivea som už tiež mala, ale v drogériách nájdete naozaj veľmi veľa druhov. Táto látková maska je teda na jedno použitie. Za mňa je dosť vlhká, nikde ale netečie. Mne na tvári sedí perfektne a teda nechávate si ju pôsobiť 10 minút a zvyšky z masky vmasirujete do pleti. Po chvíľke sa vám vstrebú do pleti. 


Moja pleť je po tejto maske jemná na dotyk, nemám žiadne červené podráždené miesta. Aj keď sa jedná o hydratačnú masku, tak nezabúdajte na krém. Okrem kyseliny obsahuje aj aloe vera, ktoré sa práve stará o hydratáciu. Ale stále to je iba maska... nezabudnúť na krém. 




HYALURON CELLULAR FILLER - TÓNOVACÍ KRÉM OD ZNAČKY NIVEA 



Ja mám pocit, že tento tónovací krém som skúšala už v minulosti, keď som bývala na intráku v Nitre. A vtedy mi neskutočne pomohol. Pamätám si, že bol ľahký, nepôsobil na tvári ako maska a v neposlednom rade bola aplikácia veľmi ľahká aj o 5 ráno, keď som vstávala do školy. 


Neviem či sa zmenilo nejako zloženie alebo nie, ale vtedy bol super. Teraz mám najsvetlejší odtieň 01 Hell a teda zatiaľ vyzerá super. Viem, že vtedy sa riešili tie hubky či je to hygienické a podobne. Mne to nejako nikdy nevadilo a v konečnom dôsledku som to používala. Je to plastové balenie zo zrkadielkom a hubkou, takže vhodné na hodenie aj do kabelky. A čo sa týka praktickosti, tak zrkadielko sa dá nechať aj doma a teda zobrať so sebou priamo iba ten tónovací krém. Dá sa to vybrať. 


Netreba od toho čakať, že vám to zakryje všetky nedokonalosti. Nezakryje. Zjednotí vám pleť, zakryje nejaké červené miesta, ktoré máte ráno. Ale mne to vtedy stačilo. Ja by som to odporučila hlavne asi mladším ročníkom, resp. ženám, ktoré nepotrebujú alebo nevyžadujú krycie schopnosti na nejakej vyššej úrovni. Pleť nijako nevysušuje. 


                



DENNÝ A NOČNÝ KRÉM OD ZNAČKY NIVEA Z RADY HYDRA SKIN 



Denné krémy od značky Nivea som tiež už vyskúšala požehnane. Myslím si, že každý z nás pozná taký ten klasický Nivea Care krém. Je skvelý. Tieto konkrétne z HYDRA skin sú tiež parádne, hlavne pre ľudí, ktorí majú radi ľahké krémy. 


Obidva tieto krémy sú dosť ľahké, majú gélovú konzistenciu. Krémy sa rýchlo vstrebajú, treba rátať s jemnou vôňou. Pleť nie je na pohľad mastná, ale na dotyk je cítiť, že tam niečo je. Nie je to však mastný finiš, nelepíte sa. 


Krémy majú plastový obal vo veľkosti 50ml. Krému stačí málinko. Ja mám zmiešanú pleť a tieto krémy mi vyhovujú. Z dôvodu pomerne silnej vône neodporúčam citlivej pleti. Po aplikácii je pleť hydratovaná a na pohľad vyzerá prirodzene, keďže sa jemne leskne. Mejkap na tomto kréme drží dobre, nejako to jeho výdrž neovplyvňuje. 


Čo sa týka nočného krému, tak nejako rozdiel nevidím. Konzistencia aj vôňa sú si podobné. Ja mám na večer rada hustejšie krémy, takže po tomto kréme siaham zriedka, ale sem-tam áno. Mňa celkom prekvapilo to, že pri aplikácii máte vynechať okolie očí. Neviem ako vy (možno som sama), ale ja denné krémy, krémy celkovo používam na celú tvár a prejdem cez oči, okolie očí. 





Tieto produkty sú dobré. Odporúčam určite látkovú masku a denný krém. Značka Nivea je za prijateľné ceny a naozaj dostanete dobré produkty. Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Napíšte mi určite do komentára či ste túto radu skúšali alebo stále odolávate? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Nivea produkty mě nikdy nezklamaly, mám tu značku moc ráda. :) Micelárku jsem zkoušela a byla super. :)

    OdpovedaťOdstrániť