F 💄 LÍČENIE S PRODUKTAMI ZO STRÁNKY NOTINO.SK 💄 - Aďulik Sun

💄 LÍČENIE S PRODUKTAMI ZO STRÁNKY NOTINO.SK 💄

 Ahojte :) 


Tak takýto článok tu už sakra dlho nebol. Fakt. Tipujem, že už je to aj polroka, čo nevyšiel článok v spolupráci s notino.sk, čo mňa celkom aj mrzí, lebo ja som si stále objednávam u nich nejaké produkty. A veď do môžete vidieť aj na mojom instagrame, kde ich pomerne často označujem. A to teda mimo spolupráce. Ale ako sa koniec roka blíži, povedala som si, že je na čase vydať aspoň jeden článok pre nich. Stále je to môj obľúbený eshop a teda nevenovala som sa mu absolútne. Áno, chcem to takto napraviť. A snáď - ďalšie články budú vychádzať už nie takto po polroku, ale aj skôr. Verím tomu. A čo som si pre vás pripravila? Dnes to je líčenie... 




Ono vám sa to nezdá, keďže vychádzali články, ktoré boli pripravené vopred. Ale celkom som vyšla z cviku. A teda články s líčením ja ani často nedám. Toto dnes je taká moja rutina do práce. Ako som spomínala už v jednom článku, som terénna sociálna pracovníčka v rodinách, takže ja moc v práci nepotrebujem vyzerať, nepotrebujem sa líčiť. Takže líčenie z môjho života celkom odišlo, aj keď sa snažím občas sa líčiť - som žena a jednoducho ma to baví. Ale toto považujem za takú rutinu, že keď už sa chcem líčiť, tak nepreháňam a vyzerá to vlastne nejako takto - jemné oči a trošku výraznejší rúž (som v kancelárii, takže rúž mi je vidieť, keď som v teréne, tak sa nemaľujem). 


A ČO SOM POTREBOVALA? 


Tvár: 

Make up Catrice a rovnako od tejto značky aj korektor 

Púder Rimmel Stay Matte 


Oči: 

Linka na oči Avon vo fixe 

"Tiene" Konturovacia paletka X Petra xoxo 

Maskara Rimmel Extra black 

Obočie: 

Catrice ceruzka na obočie brown 

Pery: 

Rúž Rimmel názov odtieňu mám už zničený, no je to z tej čiernej rady, klasický 





Fotenie bolo veľmi vtipné a vzniklo aj celkom dosť vtipných fotiek (tie možno aj v nejakom článku neskôr). Aké boli produkty, ktoré som použila? 

Najskôr som teda použila korektor Catrice - ten tekutý. A ako podľa mňa, tam veľa slov netreba. Je to overená klasika. Mne očné okolie nevysušuje a zakryje mi aj kruhy pod očami. 

Mejkap som mala tiež Catrice, taký ten ich legendárny a trend roku 2020 s pipetou. A ten je famózny. Vyhladí pleť, zakryje nedokonalosti - aj tie väčšie nedokonalosti, zjednotí pleť a vôbec to nevyzerá ako nejaká maska. Nevytvára mi ani suché miesta na pleti a nepoukazuje na nedokonalosti, práve naopak. Netreba ho vôbec veľa, dobre sa roztiera a nerobí ani šmuhy na tvári. 

Bronzer z Make up revolution X Petra XOXO paletka, na ktorú som vám dala hore aj odkaz. Článok o tomto produkte ste na mojom blogu už mohli vidieť. Ja to používam vždy, keď sa líčim a poviem vám - už mi niektoré odtiene dochádzajú, keďže ja to využívam aj ako tiene na oči. Je to praktické a jednoduché, keďže sa výrazne líčiť nepotrebujem. Podľa mňa je pigmentácia taká akurát, že nejako to nepreženiete, no stále je vidieť výsledok, aj keď nanesiete iba trošku. 

A o ďalších produktoch som vám písala v nie tak starom článku, kde som vám dávala aj linky priamo na produkty, takže bežte pozrieť tam. Sú to také kratšie recenzie, no podľa som celkom vystihla podstatu a ako niektoré produkty sú drahšie, no stoja za to. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať ako vyzerá vaša denná rutina? Robíte si linky? Alebo sa nemaľujete? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: