F Som na dne #30 Posledné spotrebované produkty? Áno! - Aďulik Sun

Som na dne #30 Posledné spotrebované produkty? Áno!

 Ahojte 😃

Pozerám teraz spätne, že tento článok bol publikovaný naposledy minulý rok v novembri. Wau... to je celkom dosť. Ale má to svoje vysvetlenie. Ja som si totiž povedala, že tento typ článku už písať nebudem. Dokonca ani už neodkladám spotrebované produkty. Tieto fotky sú teda staré a nie sú to aktuálne produkty, no povedala som si, že vám ich ukážem a na čas skončíme túto sériu pri krásnom čísle 30. To je číslo aktuálneho dielu. Tak poďme na to... 

Spotrebované produkty



Ku každému produktu vám poviem iba skutočne zopár slov, lebo to by ste mali článok na tri hodiny. Poviem snáď iba to podstatné a keby ste mali viac otázok, tak mi pokojne napíšte do komentára a ja vám odpoviem... Ideme na to! 

Nivea krém na tvár_notinosk

Ako môžete vidieť na viacerých fotkách, tak peny do kúpeľa od značky Balea sú moje must haves. Rôzne druhy. Stoja asi dve eurá a majú rôzne vône. Ja ich milujem. Hlavne tieto veľké litrové. Nižšie na jednej z fotiek môžete vidieť aj tie pollitrové peny, ktoré sú tiež super. Dobre penia a vôňa je parádna. Spravia čo majú a mňa osobne nejako nevysušujú. Ani som asi nečítala zlú recenziu... 

Ďalším veľ,i obľúbeným produktom je Gliss Kur kondicionér v spreji. Mal by pomôcť k lepšiemu rozčesávaniu a celkovo vyživiť vlasy. Musím povedať, že ja ho používam už asi 4 roky a stále je dobrý a vhodný. Vôbec nezmizol efekt. Striedam druhy. V podstate všetky sľubujú to isté, takže nie je čo riešiť, aj keď sú z inej rady. Stojí okolo 5 euro, no nájdete ho veľakrát aj v akcii. 

Žihľavový šampón je u mňa už taká malá klasika. Je výborný! Je lacný. Nájdete ho v COOP jednota a stojí necelé euro, nič iné okrem žihľavy v ňom nie je. Takže podľa mňa výborná kúpa! 

Avon látková maska. Tá modrá je konkrétne na výživu a obsahuje vodu. Tieto látkové masky stoja niečo okolo 1,50 e a podľa mňa sú výborné. Stačí ich nechať pôsobiť 10-15 minút. Konkrétne po tejto je pleť veľmi jemná a mne osobne zmierňuje aj opuch pod očami. Majú viac druhov. 

Lacalut zubná pasta je u mňa tiež stálica. Neviem či mi pomáha, no moje ďasná sú pokojnejšie a to mi zatiaľ stačí, aj keď ich mám stále červené. Neviem čo robím zle, no bojujem stále. Táto zubná pasta je trošku drahšia, stoji okolo 5 euro. A majú viac druhov. 

Mandľový krém na tvár. Na toto ma naučila moja mamina. A veru mala pravdu. Je výborný. Ale pre suchú, možno normálnu pleť. Ak máte mastnú pleť, tak to isto nebude pre vás. Krém je dosť mastný, dlhšie sa vstrebáva a vonia ako mandle. Stačí ho skutočne málo. My máme od značky Dermacol a je tiež výborný, tento na fotke sme kúpili v COOP Jednote. A stál okolo 4 euro. 

Nivea krém na tvár, tak to je ďalšia klasika. Či už taký klasický modrý alebo tento ružový. Tento mne osobne vyhovuje viacej, aj keď zásadný rozdiel v nich nevidím. Tento je jemný a na pleti je veľmi ľahký. Ja si kupujem to najväčšie balenie, to sa najviac oplatí (tip). 

Rexona sprej proti potu_notinosk


Sprchový gél Dermacol Men - tento kupujeme ocino, odkedy sme ho našli v pultoch. Je to aj sprchový gél, aj šampón. Stál nás vtedy asi 3 eurá, no vydržal ocinovi dosť dlho a on si ho chválil. Majú aj rôzne druhy, takže môžete tomu svojmu vybrať aj podľa vône. Voňajú naozaj tak typicky chlapsky a ako aj dobre penia, čo som tak sledovala (keď došiel mne, ale pssst). 

Mydlo na ruky od značky Cien. Tu nemám čo veľmi hovoriť. Mydlo stálo asi 2 eurá, pumpička fungovala a penilo dobre. 

Vatové tampóny - obidva druhy stáli 1 euro a zohnala som ich v drogérii. Netrhali sa, boli dosť tvrdé. 

Nivea krém na tvár Mix me - tu môžete vidieť, aké sú tie fotky fakt staré, keďže toto je limitka asi minulého leta. Túto ananásovú verziu som mala vždy najradšej. 

Voňavka Cool de Saphir bola výborná. Vydržala dlho voňať na tele a mám pocit, že sa ani nemíňala. Tú som kúpila sestre na Vianoce a bola s ňou veľmi spokojná. Kúpila som jej ju na Vianoce 2018 - len tak pre predstavu a stála okolo 10 euro. 

REXONA  je pre mňa na leto úplny must haves. Hocijaká. Je to značka, na ktorú nedám dopustiť. Mne funguje na 100 % a vonia krásne. Všetky druhy, ktoré som vyskúšala a nebojím sa tvrdiť, že som vyskúšala takmer celú ponuku, keďže ja si vždy kupujem inú. Stojí okolo 2 euro, no záleží na produkte. Ja cez leto stavím iba na ňu a môžem vám ju odporučiť! Vždy! 

Nivea gél na holenie je pre mňa vždy iba pánsky. A používam ho aj ja teda. Neviem ako vám, ale mne nesadli také tie klasické ženské peny na holenie a fakt nepotrebujem, aby pena voňala ako grep a podobne. Takže vždy siahnem po pánskom produkte a mám pocit, že niekedy sú aj lacnejšie tieto pánske produkty. Tento gél je konkrétne 200 ml a stoji 4 eurá. Gély mám radšej ako obyčajné peny, no od tejto značky aj tie peny vyzerajú super! 

Garnier micelárna voda na pleť bola u mňa dlhé roky klasika. Dnes používam iné značky, no nie z toho dôvodu, že by bola táto zlá. Odlíčila pekne, nevysušovala a netrvalo jej to dlho. Má 400 ml a stojí okolo 4,30 e. Mne vždy vydržala veľmi dlho, môžem vám ju určite odporučiť. Ja som ju vymenila, keďže denne skúšam nové produkty a tak striedam produkty, aj keď mi sadnú. A táto micelárna voda bola dosť dobrá. Mala iba problém s maskarou - treba dlhšie odličovať. Ale vždy to zvládla. 

Adidas sprej proti potu. Tento mi nesadol. Dlho nevydržal ani voňať a nemám pocit, že by aj nejako odstraňoval pot, resp. to, aby ho nebolo cítiť, vidieť. Takže za mňa toto nie... 


Garnier micelárna voda_notinosk

Masky na tvár, Rexona, Cien_notinosk

Renovality Argánový olej_notinosk

Biela perla zubná pasta. Jedná sa o slovenskú značku. Ja som vyskúšala niekoľko produktov od nich a boli vždy super a spravili to, čo sľúbili. Ak sľúbili belší úsmev, tak ste ho získali. Samozrejme, toto u dočasné riešenia. Ale efekt tam bol. Stojí okolo 10 euro, takže je dosť drahá, no oplatí sa ju mať vždy doma a použiť pár dni pred nejakou akciou a podobne. 

Arganový olej od Renovality asi nemusím nejako predstavovať. Ja som vám naň písala aj zvlášť článok a viete, že ja si ho idem. Podľa mňa je to skutočné zlato a moje vlasy vždy dá veľmi do poriadku, až sa čudujem ako to robí. Okrem vlasov sa dá využiť aj na pleť, no mne začal upchávať póry. Takže ja iba na vlasy, no nedám naň dopustiť. Stačí ho skutočne máličko, iba pár kvapiek, takže vydrží veľmi dlho. 


Bioderma micelárna voda_notinosk


Dove sprej proti potu - tento mi tiež nesadol. Teraz som videla všade reklamy naň a neviem... mne nesadol. Cítila som, že som spotená. Nikto sa nesťažoval, že by som smrdela, ale aj tak. Stojí okolo okolo 2 euro. 

Avon očný krém. Ten som zdisovala v Kozmetických hriechoch na blogu, takže k nim nemám viac čo povedať. Proste nie! 


Rimmel maskara_notinosk

Vlhké utierky Pampers - to je taká moja klasika na všetko. Či už na štetce alebo na tvár, keď potrebujem iba pretrieť ju s niečim. Nosím ich všade - aj keď cestujem, mala som ich aj na intráku. No všade boli so mnou. 

Maskara Rimmel uhorková - o tej ste už nepočuli dosť dlho, čo? Neviem či ju majú ešte aj v stojane, no ja som s ňou bola veľmi spokojná a toto bolo moje niekoľké balenie. Stála vtedy okolo 8 euro. Krásne mi natočila riasy. 

Labello vo vajíčku - toto ružové bola tuším malina. Ja labello celkovo mám rada, teraz majú aj novinky rôzne, určite sa po nich pozrite. Pohybujú sa v cene okolo 3 euro. A krásne pery hydratujú a tiež dobre voňajú (a chutia). 


Biela perla, Ziaja Tonik_notinosk

Ziaja Tonik bol pre mňa základ. Ja som ho používala roky - konkrétne tento Asai. A bol výborný. Mne pleť nijako nedráždil, nevysušoval. Krásne voňal. Mne veľmi vyhovovalo to, že bol v spreji a mal príjemný aplikátor. Stál okolo 2 euro. 

Nivea scrub na tvár- ja som mala všetky, na fotke môžete vidieť ten ružový. Mne osobne tento ružový nič s pleťou nerobil a bola som akurát tak od neho akoby mastná. To začal však robiť až neskôr. Na začiatku bol úplne v poriadku. Časom sa mi teda sprotivila tá konzistencia. 

Bioderma micelárna voda - tam nemám čo povedať. Je výborná a používam dodnes! Hoci je drahšia, no siahnem vždy po nej, keď mi nejaká dochádza a nemám ďalšie na skúšanie, takže sa k nej rada vraciam. Mne najviac sadla táto ružový variant. 

Dermacol ružová voda - ja som túto vodu používala na všetko. Pred mejkapom, po ňom na fixáciu ale aj pri čistení pleti. Bola na všetko a bola dobrá. Neobsahovala toľko percent ruží, no voňala krásne. Nerobila neplechu na pleti, takže som ju používala veľmi rada. Bola veľmi osviežujúca. Stála vtedy okolo 8 euro. 

Nočný krém (žltý na fotke) s nechtíkom mi nesadol. Ja mám nejaký problém s prírodnou kozmetikou. Mne zatiaľ nesadlo nič. A to je divné, neviem čo robím. Nesadol mi ani tento krém. Mal tau divu konzistenciu. Viac si o ňom nepamätám no viem, že som vravela, že už si ho nekúpim. 


Krémy na tvár_notinosk

Dermacol Aroma Ritual - peeling. Bol veľmi príjemný, dobre voňal. Mal jemné kúsky a nejako nedráždil prehnane pleť. Nebola vysušená. Pleť bola veľmi zobudená, čo spôsobila čokoláda. Ale bol super. Od vtedy som mala aj ďalšie a nedala som na ne dopustiť. 


Dermacol Aroma Ritual scrub_notinosk

Gliss Kur, Dove_notinosk

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil Snažila som sa byť stručná. Niekde som vám dala aj linky na to, kde produkty zoženiete. Čo ste naposledy minuli vy? Mali ste nejaký produkt z mojich spotrebovaných produktov? Aká bola vaša skúsenosť? Napíšte mi do komentára... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Fúúha dosť si toho vypotrebovala, lacalut tiež často používam aj biodermu mám rada

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ráda čtu tyhle články,, ale chápu, že psát je dlouhodbě se nedá, protože většinou se v něm objeví dost stejných produktů :)

    Jak jsem se dostala k šití

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Také máš koukám v oblibě produkty od Balei. Nedám na ní dopustit. :))

    OdpovedaťOdstrániť