F Ako z nudnej bundy spraviť niečo viac? - Aďulik Sun

Ako z nudnej bundy spraviť niečo viac?

Ahojte :)

Tento článok na mojom blogu asi nečakal nikto. Pravdu povediac, ani ja nie. Ono, ja som dosť kreatívna, keď chcem, maľovať "viem". Ale keď príde na niečo fakt vážne, tak to už som opatrná. Predsa pokaziť si bundu za 50 euro nechcete. Ale tak karanténa robí svoje a nejako sme sa spolu so sestrou do toho pustili. A dnes vám prináša už výsledok, tak poďme sa spolu na to pozrieť!




Určite by ste sa ma pýtali dole v komentároch na bundu. Ja mám túto z bonprixu, no rovnakú som videla aj na eshope - Gate. Moja bunda stála 50 euro, čo je celkom dosť za takúto bundu, no splňovala moje požiadavky, ktoré boli skutočne náročné - bunda musela byť dlhšia, širšia, voľnejšia, svetlá s malými fľakmi a musela mi byť minimálne pod zadok. Človek by neveril, aké je to náročné nájsť presne takúto bundu, ktorá by bola "čistým plátnom". Fakt náročné. Všade som videla iba popísané alebo niečo na nej bolo iné, nepekné. A tak som na svoju čakala asi rok... bez srandy. Ono, pôvodne som ju chcela čistú, nejako ju neupravovať. Ale ako som písala vyššie, karanténa robí svoje. A tak som experimentovala...

Ako som spomínala vyššie v článku - bunda stála 50 euro, čo je fakt dosť a takýto kúsok si nechcete len tak pokaziť. Mrzelo by to. Preto mám pre vás tip na web, kde zoženiete zľavy. A je tam práve aj spomínaný Gate. Sú tam zľavy a kupóny fakt na veľa eshopov, ktoré bežne využívate. A teda ak budete hľadať pokojne aj bundu na prerobenie ako ja, tak ju dokážete mať lacnejšie cez web bonipo.sk. Je to lacnejšie, ušetríte si peniažky na nejaké ďalšie nákupy a to sa hodí aj v tejto situácii.


AKO SME BUNDU PREROBILI? 


Ako hovorím, tak pôvodná bunda bola úplne nová, čistá bez nejakých detailov. Klasika. My sme sa rozhodli, že si tam nažehlíme pár detailov. Dobre, nezostalo to pri pár detailoch, ale taký bol fakt plán. Na internete zoženiete nažehlovačky rôzneho druhu, veľkostí. Je toho skutočne veľa, len si dajte pozor, aby to boli nažehlovačky na textil. To je iba jediné pravidlo. Inak sa predstavivosti medze nekladú a môžete si vybrať od ružičiek, cez rôzne znaky, vlajky či topánky až po nažehlovačky typu jednorožec a iné zvieratá. Fakt je toho veľa na výber - nie ako keď som bola ja malá a na výber nebolo nič také. Ach. Ale dnes sú iné možnosti... My sme minuli na nažehločky 20 euro (na dve bundy, rôzne veľkosti). 



Sestra sa ešte viac odviazala a chcela nafarbiť názov svojho blogu a presvedčenia aj na chrbát, teda zadnú časť... Tak sme to spravili. Bolo to šialené, no podarilo sa. Takže sme spokojné! Ale boli to nervy. Ak by ste aj vy chceli si niečo nafarbiť, tak opäť - farby na textil a tie zoženiete aj v drogérii alebo v zmiešanom tovare. Nemal by to byť problém, u nás to majú aj v papierníctve. 




AKO VYZERÁ VÝSLEDOK? 


Ja vám tu ukážem výsledok iba mojej bundy. Ak by vás zaujímal výsledok mojej sestry, tak ona chystá článok rovnako, takže keď tak mrknite tam. Názov blogu máte na bunde. 

Takže ako vyzerá moja bunda? 


Ja som teda si dala na chrbát červenú ružu a nad ňu som dala iba čierne hviezdy. Neviem prečo, ale veľmi sa mi to páčilo - bolo to jednoduché, možno prvoplánové, ale mne sa to páčilo. Je to také jemné, ženské. 






Tak a toto boli ďalšie detaily... 


Eshop s nažehlovačky som vám sem neuviedla, lebo to bol nejaký úplne random eshop. Ale na internete je toho skutočne veľa, takže pokojne dajte do googla, čo hľadáte a ono to pôjde samo. Skutočne... Nažehlovačky odporúčam nazehlovať priamo na bundu, no cez látku. A silno pritlačiť. Trvá to iba pár sekúnd. 


Ja som veľmi spokojná. Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať ako trávite karanténu vy? Čo kreatívne ste spravili? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Já teda moc kreativní nejsem, ale ta bunda je naprosto boží ♥️ asi se nechám inspirovat. Radši si ale pořídím nějakou buundu ze sekáče...jak se znám, tak ji zničím 🙈

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) A tak treba skúšať :D Ono, pôvodne mala byť čistá, ale nejako sme sa spustili... ale tak keby máme možnosť sekáče, išli by sme tam (a mali teda plány, že ideme kresliť po nej) :) Len teraz ako sú zavreté obchody, nič sa nedá ani kupovať takto... takže sme išli cez internet :)

      Odstrániť
  2. Hľadám dobrú a kvalitnú džinšovú budničku, táto vypadá skvelo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow, povedený výsledek! Moc se povedla. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá to moc pěkně. Já sama bych asi takovou odvahu neměla, jsem spíše na jednodušší, nudné věci. XD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak karanténa robí svoje :D Ale tak niekedy je dobré sa trošku "pustiť" od zachodených vecí...

      Odstrániť