F Čo si pre nás pripravila Nivea na leto? - Aďulik Sun

Čo si pre nás pripravila Nivea na leto?

Ahojte :)

Máme tu opäť článok z mojej obľúbenej série a to novinky od danej značky. Dnes tu máme značku Nivea. Kto ma sleduje dlhšie, tak určite si všimol, že ja túto značku mám dlhé roky rada. Od začiatku blogu (a to som s nimi nespolupracovala ako dnes) som vám recenzovala rôzne produkty, ktoré sme doma používali a dnes stále používame. Takže by som vám rada ukázala aj súčasné novinky práve od tejto značky. Produkty zoženiete v hocijakej drogérii, no aj na eshopoch! Takže ak vás niečo zaujme, tak je to isto blízko vás... Tak poďme sa pozrieť na to, čo majú nové! 





ČO SI PRE NÁS PRIPRAVILA NA LETO ZNAČKA NIVEA? 


Toto sú teda novinky od značky Nivea. PR balík obsahoval: 

  • BB krém v odtieni light skin tone 
  • 2x Detox látková maska na tvár 
  • Rice scrub - peeling na tvár 
  • Tónovacie telové mlieko

Ja som mala tú česť už s niektorými produktami skôr, no poďme postupne na to. 



NIVEA TÓNOVACIE TELOVÉ MLIEKO S Q10


Priznám sa, že ja som sa najviac tešila práve na to tónovacie telové mlieko s Q10. Už asi odvtedy ako som ho videla u Betky na instagrame. Teraz sa dostať do drogérie u nás, tak to je zázrak. Takže som dúfala, že tento produkt si nájde ku mne cestu (online k nám nedoručujú). Ja som človek, ktorý veľmi rýchlo vybledne, no nie som zástanca rôznych pien a celkovo produktov, ktoré vám dajú umelé upálenie. Ja som skôr na jemné prirodzené opálenie, postupné opálenie a nie takto. Možno zo mňa hovoria zlé skúsenosti. 

Ale čo som si obľúbila za poslednú dobu sú práve tónovacie produkty. Tieto produkty vás nenatrú na žlto či oranžovo, ale vytiahnú silnejšie opálenie, ktoré máte už nadobudnuté. Takže ak ste biely, tak budete biely Nebude to, že na druhý deň sa zobudíte a budete hnedý. Ale fakt je to jemný efekt. 

Navyše toto tónovacie telové mlieko fakt dobre hydratuje a dobre sa vstrebáva. A to ja môžem. Viete, že ja nemám moc rada, keď zostanem dlho mastná. Priamo mastná nie som po niekoľkých minútach, no necháva na pleti taký olejový film. Neodtláčate sa a ani nič podobné. 

Úlohou tohto produktu je vám vybudovať jemné a prirodzené opálenie. Efekt by mal prísť po 10 dňoch, kedy by mali byť viditeľnejšie výsledky. Samozrejme, musíte k tomu trošku pomôcť. Telové mlieko neobsahuje ani nejaké SPF alebo niečo podobné. 

AKO SA TENTO PRODUKT POUŽÍVA? 


Ja som si zvykla večer, keď som plne hydratovala svoju pokožku (ak bola spálená alebo niečo podobné) a spravila som si svoju rutinu. Práve vtedy prišiel čas na tento produkt. Treba rovnomerne naniesť produkt na celé telo (primárne tam, kde chcete mať silnejšie opálenie). Ja som ho nanášala na nohy, ruky, krk. Brucho nie, keďže ja mám celé plavky, takže mi to prišlo zbytočné. 

Treba ROVNOMERNE naniesť, po nanesení je potreba si umyť ruky s mydlom. Treba počkať, kým sa produkt celý vstrebe. Úplne celý. To môže trvať pár minút. Nemali by ste sa obliekať, kým sa produkt nevstrebe. A takto to opakovať pravidelne a dlhšiu dobu, odporúča sa 10 dní najmenej pre viditeľné výsledky. 

A ako som bola ja spokojná? Tak ja som ho používala zatiaľ iba pár dní, pričom vonku bolo dosť slnečno a bola som sa už opaľovať v rámci oddychu. A po približne týždni je vidieť, že pomáha skutočne jemne budovať to opálenie. Ono, keby ho nepoužívam, asi také hnedé telo ešte nemám, keďže toto slnko nie je priamo ako v lete. Ale určite budem ďalej testovať a vy sa dozviete určite viac slov na mojom instagrame, kde ma nájdete rovnako ako tu na blogu, takže @aduliksun

Každopádne balenie je veľké 400 ml a stačí ho fakt máličko. Nevonia nejako špecificky alebo teda ani nesmrdí ako niektoré takéto produkty. Krásne vyživí aj pleť. 


A ČO ĎALEJ BOLO V BALÍKU? 


Okrem teda mlieka na telo tam bol tiež peeling na tvár. Tentokrát som dostala zelený peeling a ja som tento peeling mala, no v ružovej edícii. Tento obsahuje aloe vera a mal by mať silnejšie zrniečka. Veľkosť balenia je 75 ml. Nemyslím si ale že by tie zrniečka boli o niečo silnejšie alebo tak. Skôr mám pocit, že sa aj rýchlejšie rozpúšťajú a nedráždia teda pleť. 

Rovnako tak v balení boli dve látkové masky z rady DETOX. Jedná sa o takú tu tmavú masku. Má sa nechať pôsobiť 10 minút. Musím sa priznať, že tieto masky som nepoužívala dovtedy nejako často. Ale ako veľmi sa mi zapáčili. Dobre sedia na tvári, nepadajú z tváre. Sú dosť vlhké. Pleť je vyživená a taká príjemná na dotyk. 

A ako posledný tam bol aj BB krém. Ja ho mám v odtieni Light. Čo sa hodí, keďže som fakt bledá. Tento BB krém je skôr žltý, no nie je to nejaký rozdiel viditeľný. Mne osobne sedí. Krycia schopnosť je ľahšia, no určite zjednotí dostatočne. Obsahuje SPF 20 a to sa na leto hodí. Na pleti je veľmi príjemný a ani o ňom neviete. Podľa mňa na leto celkom ideálny produkt. 


Dúfam, že sa vám dnešný rýchly článok o týchto novinkách na leto páčil. Do komentára mi môžete napísať, že či používate nejaké produkty od značky Nivea? Ktoré? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Nutně potřebuju peeling a ty platynkové masky :) od Nivea mám nejradši odličovací vody. Jsou asi nejlepší co jsem vyzkoušela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je pravda, odličovacie produkty im idú... ja mám najradšej ich "čiernu" radu :)

      Odstrániť
  2. Niveu mám rada, bežne mám od nej doma vždy nejaké telové mlieko alebo krém. Aj toto tonovacie mlieko som kedysi skušala, ale teda nevyhovovalo mi. Ja tieto produkty bud neviem používat, lebo nech ich akokolvek dobre rozotriem, vždy sa mi robia flaky - alebo proste moja pokožka je taká, že jej nevyhovuju.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Á dávala si si peeling pred tým? Niekedy to robia, keď nie sú odstránené čiastočky kože :)

      Odstrániť
  3. Wow, všechny produkty vypadají skvěle! Nivea je má oblíbená značka. :))

    OdpovedaťOdstrániť