F Som na dne #30 - Aďulik Sun

Som na dne #30

Ahojte :)

Tak naposledy tu bol tento článok v Novembri. V decembri som toho veľa neminula a tak som sa rozhodla, že chvíľu počkám a spojím niekoľko mesiacov dokopy. Teda konkrétne iba dva. Aj keď to vidím tak, že tie ďalšie spotrebované produkty budú opäť dlhšie. Dnes sa spolu pozrieme na pár produktov, nebude to nič extra dlhé. Ale máte radi tento článok a ja ho rada píšem! Tak poďme na to! 




Tekuté mydlo od značky Fresh. Toto som kúpila ja v Teta drogérii niekedy už ale riadne dávno. Stálo to asi 2 eurá a pekne to voňalo. Ako mydlo to bolo fajn, hoci bolo dosť riedke. Ruky to očistilo a vôňa bola príjemná. Ale druhýkrát si to asi nekúpim. Nepáčila sa mi tá konzistencia.

Soľ do kúpeľa s olejmi od značky Deluxe. Tak táto soľ do kúpeľa bola výborná. Ja som ju dostala ako darček. A krásne voňala. Bola s vôňou olív. Mala tam riadnu časť s olejmi. A pritom to vôbec nerobilo a nezanechávalo mastný finiš. Aj moja mamina sa bála, že bude mastná, ale nebola. Veľmi dobrá bola a prevoniala celý kúpeľ.

Termálna voda - tak to je ten maličký sprej vpredu. Ja termálnu vodu mám veľmi rada pred nejakou akciou, ale nejako si na nej nepotrpím. Viem, že má výborné účinky, ale nevidím rozdiely v drahých a aj v tých lacnejších vodách. Ja som toto dostala ako darček k nákupu. Bola výborná, osviežila. Ja som ju používala hlavne v lete. A bola super, no asi ju nepotrebujem druhýkrát, minimálne nie od tejto značky.

Balea dozodorant v spreji. Tak tento voňal krásne. Bol s vôňou kokosu a ja som to používala aj ako voňavku, keďže krásne a silno to voňalo. Dokonca to aj čosi vydržalo, takže to hneď nezmizlo. Vždy na izbe mi baby vraveli, že ako to krásne vonia. A to stálo okolo 2 euro iba.

Balea peny do kúpeľa. Môžete vidieť, že ja si ich skutočne idem. Hlavne tieto ovocné, ktoré sú parádne. Dobre penia, až na tú s medom. Krásne voňajú a mňa osobne ani nevysušujú. Takže ja môžem iba odporučiť, hoci ich treba dať veľa, ak máte radi bohatú penu. Jedna stojí okolo 2 euro a je to litrové balenie.

Intímný gél od značky Nivea. Ja som doteraz používala Lactacyd a bol super, ale chcelo to zmenu. A tak som siahla po značke Nivea. Značka Nivea je dobrá značka, mám rada ich produkty. Ale toto som neskúšala. Bolo to pre mňa niečo nové. A dobre som spravila. Stoji asi 4 eurá približne. Ja ho kupujem klasicky v drogérii. A je super. Nedráždi, neštípe a máte veľmi príjemný pocit. Nemala som s ním žiadny problém.

Zubná pasta od značky Colgate. Tú momentálne mám doma znovu. A je super. Má v sebe také čiastočky a mám pocit, že skutočne mi pomáha. Nerobí zázraky, ale určite tam je vidieť rozdiel. Plánujem robiť pred a po, takže som zvedavá na výsledok potom. Ale nestojí veľa - okolo 2 euro a je super. Nedráždi mi ďasná, čo mne väčšinou robia pasty, preto používam najčastejšie Lacalut.

Pena na holenie od značky Nivea. Tak tu nebola potreba ani spolupráca, aby som môj ocino si obľúbil túto penu. A my s ním. Je naozaj dobrá Táto bola taká čierna a potom sa premenila na penu. Veľmi zaujímavé. Robila to, čo mala a stála asi 3 eurá. My si už dávno nekupujeme špeciálne dámske peny na holenie. Podľa mňa v tom nie je vôbec rozdiel a nepotrpím si ani na balenie.

Šampón na vlasy od značky Cien. Tento bol s bylinkami. A bol dobrý. Ja som ho používala na intráku, bol asi za 2 eurá a dosť veľký. Dobre voňal. Ja som si ho kúpila vtedy, keď som siahala po bylinkových veciach, keďže som mala doma žihľavový šampón a ten mi jediný pomáhal vtedy. A tak som do toho išla. Bol super, vlasy očistil, nezaťažoval vlasy, nemastil ich. Ale po čase prestal fungovať a to som mala iba toto jedno balenie. Takže druhýkrát už asi zoberiem iný...

Balea sprchový gél - tak tento stojí asi jedno euro. Všetci to poznáme. Každý máme doma aspoň jeden. A tento voňal krásne letom a ako ja mám dodnes spojenú túto vôňu s intrákom. Asi doživotne. Bol fajn, penil tak akurát. Nemôžete čakať zázraky za jedno euro, ale určite neurazí. Minimálne pre to balenie a vôňu.

A vatové tampóny od značky Linteo. Tie boli dobre, netrhali sa, čo je fajn. Boli jemné, takže ani nedráždili pleť.


Korektor značky Catrice. Tak tu asi nemám čo dodať. Každý z vás ho určite pozná a vie, že je to klasika, ktorá nesklame. Je naozaj dobrý, krycí a vydrží dlho. Ani nejde do vrások. Stojí okolo 4 euro v DM drogérii. 

Žihľavový šampón, tak ten tu máme rovno viackrát. A to som niektoré balenie aj vyhodila. Používa ho moja celá rodina. Stojí asi jedno euro v Jednote a je fakt dobrý. Je tam iba žihľava, nič iné. A stojí za to. Určite vám ho môžem odporučiť. Nevysušuje, umýva dobre a netreba často ani kondicionér. 

Antiperspirant Dove - tak tento som skúšala kvôli tomu, že nemá hliník v sebe. A toto bolo obdobie, kedy som to fakt riešila. Ale už je to za mnou. Akože fungoval, ale nevydržal dlho a to mne osobne vadilo. Stál asi 3 eurá. 

Panthenol pena - tak toto je letný produkt, ale dám to sem. Ja milujem veci s panthenolom. Väčšinou sa spálim a toto mi pomáha. Dobre, nie vždy do červena ale keď mám podráždenú pokožku, stačí to naniesť a verte mi! Na druhý deň to máte preč. Krásne chladí. Produkty Panthenol sú drahšie, ale stoja za to. 

Balea pena do kúpeľa - túto sme mali, keď sme boli prechladnutý, lebo eukaliptus je parádny na dýchacie cesty. A je to overená klasika. Stojí to okolo 3 euro, je to 500 ml, ale je to fakt dobré a stačí máličko. Toto je moja láska. 

Garnier micelárna voda - Tak toto je overená klasika číslo 2. Vždy sa do toho vraciam. Vždy sa vrátim k tejto klasickej micelárke, keď mám pauzu medzi novinkami. Je to klasika, ktorá nesklame. Mňa osobne nedráždi, nevysušuje mi pleť a je veľmi príjemná. Nijako nevonia. A vydrží dlho. 

Borotalco - toto som videla u jednej blogerky, ktorá ho miluje. Nechápem prečo. Dobre, neobsahuje hliník, ale čo viac? Mne osobne ani dlho nevydrží a ako za tú cenu? Stál okolo 5 euro. A to je dosť na takýto produkt, plus keď mi ani nefunguje. Som z neho sklamaná... 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Je to opäť trošku dlhšie, ale tak nejako sa to nakopilo. A vy mi môžete napísať čo ste naposledy minuli vy? S čím ste boli spokojní a s čím naopak nie? Teším sa na vaše komentáre...

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára