F NA SKOK VO VYSOKÝCH TATRÁCH CEZ ZIMU - Aďulik Sun

NA SKOK VO VYSOKÝCH TATRÁCH CEZ ZIMU

Ahojte :)

Na začiatku roku 2020 sme stihli zbehnúť aj do Vysokých Tatier. Na instagrame som vám sľúbila, že spravím aj článok, ktorý bude plný fotiek, keďže sme ich tam spravili neskutočne veľa. V úvode vám poviem pár slov k tomu, kde sme boli a potom budú iba fotky. Tak poďme na to... 



A kde sme teda my boli? 


Vysoké Tatry sú naozaj veľké a dostať sa všade je nemožné, aspoň zatiaľ. Ale z to, máme obľúbene miesta, na ktoré chodíme pravidelne. A jedným z týchto miest je aj Hrebienok. Hrebienok je celkom dostupné miesto pre každého - aj pre deti, aj pre dospelých. Hore môžete ísť peši - trvá to približne 40 minút chôdze. Alebo môžete zvoliť cestu, ako my tento rok, lanovku. Lanovka hore aj dole stojí 9 euro, študenti, dôchodca, deti. Dospelí majú o 2 eurá viac. Dá sa kúpiť aj jedna lanovka smerom hore alebo dole. Dole vám predajú iba cestu hore, keď chcete jednosmernú, ale hore na Hrebienku dostanete aj cestu dole. 

Nám počasie krásne prialo a bolo krásne slnečno. Ani lístok či ihličie sa nepohlo, čo bolo super. Užili sme si to tam. Boli sme tam aj v reštaurácii, kde varili naozaj chutne. A nestálo to ani až tak veľa. Výhľady boli výborné a videli sme skutočne ďaleko. 

A navštívili sme aj Tatranský dóm. Tento dom je z niekoľko stoviek ľadu a je to zážitok vidieť. Brutálne to vyzeralo. A bola tam zima (logicky). Bolo to zadarmo. Rada bola dosť dlhá, ale ide to celkom rýchlo, takže pohode. Nedajte sa odradiť... 

Potom sme sa presunuli na Štrbské pleso. Toto bolo také neplánované, ale sme radi, že sme boli. Na tejto destinácii som bola prvýkrát v zime. A vidieť zamrznuté pleso bol zážitok na celý život. Aj som sa po ňom prešla. Bolo to fakt dobré! 

A teraz poďme na tie fotky... 





































Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či ste niekedy v Tatrách boli a ak áno, tak kde? Teším sa na vaše tipy a ak máte článok, pokojne pošlite link! :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Též jsme byli v Tatrách, chystám o tom také článek :). Koukám, že se dalo už chodit po Plesu, no já se toho bála, když jsme tam byli my, nebylo to všude ještě úplně zmrzlý :D.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, už sa dalo a bolo to fakt pevné :) Potom pošli link na článok, rada si prečítam :)

      Odstrániť