F ZIAJA - KOZIA RADA NA VLASY - Aďulik Sun

ZIAJA - KOZIA RADA NA VLASY

Ahojte :)

Dlho tu nebola recenzia na žiadne produkty od značky Ziaja. A práve preto som si pre vás pripravila ďalší článok od tejto značky. A tiež ma donútil fakt, že som vám tieto články dlžná, keďže som posledné obdobie testovala všetky tieto produkty a ešte aj ďalšie, ktoré som vám ukazovala na instagrame a nedostali sa ešte na blog. Z jednoduchých, mojich životných dôvodov, ale to vám poviem v inom článku. V tomto článku sa spolu pozrieme na radu na vlasy. Tak poďme na to! 




POSILŇUJÚCI KONDICIONÉR NA VLASY S KERATÍNOM 

Kondicionér z kozieho mlieka - pri tomto produkte som bola veľmi opatrná. Z jedného dôvodu. Ja používam kondicionéry v spreji a nie takéto z rôznych rád. Nebola som si istá či to vlastne má pre moje vlasy zmysel, keďže mám fakt obľúbený jeden v spreji, ktorý používam stále dookola. Ale skúsila som. Aj to som sa naučila pri blogu, že proste niekedy treba dávať šancu produktom, aj keď si myslíme, že pre nás nebudú. Práve tie vedia neskutočne prekvapiť. A tak to bolo aj v tomto prípade. Ono, táto rada je výborná. Ale keď ju používate spolu. Všetko spolu. Teda, nie šampón od inej značky, kondicionér z inej značky a tak nejako podobne. Všetko spolu ladí a jeden bez druhého ten pekný efekt nespravia. Osobne mi to problém nerobí, keďže mám rada všetky produkty od jednej rady, značky. I keď, podvádzam toto pravidlo s tým obľúbeným kondicionérom, ale ten funguje výborne s hocijakým produktom. 
Tento produkt obsahuje proteín z kozieho mlieka a rovnako aj keratín. Práve tieto zložky pomáhajú posilniť vlasy a dodávajú im aj lesk. Mali by aj zabraňovať lámavosti a krehkosti vlasov. Chráni aj končeky. Vlasy by mali byť na dotyk jemné. Stojí necelé tri eurá. 
Mne osobne sa páči, že je aj menší ako šampón, takže to míňate tak nejako rovnako. A nezostane vám kondicionér ešte na ďalší rok. Niektoré značky totiž majú balenia, že šampón a aj kondicionér 500 ml, čo je šialené. Ten kondicionér nie je šanca minúť a ešte keď ho nespájate s inými radami, že by ste ho dokončili. Alebo ja málo míňam tento produkt? Neviem... Dajte mi vedieť ako to máte vy! 
Vzhľadom na to, že moje vlasy sú jemné, vypadávajú mi a na dotyk veľmi tvrdé - tento produkt mal fakt ťažkú úlohu. Dať ich dokopy. Alebo teda aspoň trošku. Veď to sľúbil. Ale ja som zástanca toho, že tieto produkty sú skôr na udržanie stavu vlasov. Ak máte zničené vlasy, tak nič vám ich nedá úplne dokopy. To nehovorím, že produkty sú zlé. To nie. späť ale k tomuto produktu, lebo začínam inú tému (zase). Tento kondicionér naozaj vyhladil tie vlasy a dodal im lesk. moje vlasy trošku zaťažoval a boli skôr bez objemu ako inokedy, ale to nebude váš problém, ak si umývate vlasy viac ako dvakrát do týždňa. S tým, že ja nie, tak očakávam a chcem, aby vlasy vyzerali dobre aj dlhšiu dobu. Takže určite tento kondicionér vám môžem odporučiť. Stačilo ho máličko a podľa mňa stojí za vyskúšanie. 


POSILŇUJÚCA MASKA NA VLASY S KERATÍNOM 

Túto masku úplne milujem. V podstate táto maska robí to, čo kondicionér. Teda tiež posilňuje, vyhladzuje. A to skutočne robí. Ja som sa nestretla asi s nijakým produktom na vlasy, ktorý by mi až tak vyhovoval. Veľakrát si dávam iba šampón a práve túto masku. Je na vlasoch krásna, ľahká a vlasy sú skutočne hladké. Dokonca mám pocit, že mi vydrží aj dlho objem, keď si dám len túto masku. Takže skutočne je veľmi ľahká a nejako moc nezaťažuje vlasy. Takže za mňa určite áno. Ono stačí ju nechať pôsobiť iba 5 minút a už vidíte výsledky. Ale je na vás ako dlho si ju tam necháte. Ja som veľmi spokojná. Keď ležím vo vani a dávam si chvíľku relaxu, tak je geniálna. Stačí jej máličko a ja si ju dávam od polky hlavy ku končekom. Ku korienkom si ju nedávam - neviem ani prečo, robím to tak vždy a vždy mi to tak vyhovuje. Takže za mňa palce hore! A aby som nezabudla, stojí 3 eurá. 


POSILŇUJÚCI ŠAMPÓN NA VLASY S KERATÍNOM 

A tu máme šampón s kozím mliekom, ktorý je geniálna. Ako najlepší produkt z týchto všetkých troch produktov! Ak si máte vybrať iba jeden produkt z týchto produktov, tak je to jednoznačne tento! Vyskúšajte a neoľutujete. Aj na instagrame ste mi písali viaceré, že ho používate a ste spokojné! Je teda na posilnenie zničených vlasov. Keď som začala tento produkt používať, tak som sa ostrihala. Lebo vlasy boli zničené, suché a jednoducho nebolo iné riešenie. A ako na takú obnovu som začala používať tento produkt a neoľutovala som. Vlasy sú po ňom krásne, jemné a príjemné na dotyk. Ako som sa iba kukala. Po prvom použití boli vlasy hneď krajšie. Ja trpím často aj na lupiny. Tie nezničí, no časom vidím, že bojuje jemne aj s tými lupinami, takže uvidíme, čo bude ďalej, ale ja som veľmi spokojná. Je to aj veľké balenie. Ja ho používam už viac ako mesiac a teraz som iba prešla polovicou, čo je super! A nestojí opäť veľa. Nájdete ho na eshope za 3 eurá. Takže vlastne táto sada vás vyjde do 10 euro, čo je parádna cena za tak super produkty. U mňa hlavne rozhodol fakt, že môj objem vlasov nijako sa neznížil, takže moje vlasy zostanú pohode tie 4 dni, čo je u mňa taká klasika. Samozrejme, aj im nedám nejako zabrať. Inak si ich vyčistím častejšie. Ja som bola veľmi prekvapená a ako za tento produkt dám aj ruky do ohňa. Naozaj! Ja už mám doma ďalšie balenie, ktoré som zohnala aj v DM drogérii, takže určite mrknite aj tam! Vôňa je taká klasická, nevonia nejako špecificky. 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či máte skúsenosť s týmito produktami a ak áno, tak akú? Teším sa na vaše komentáre! A opakujem... keby si mám vybrať jeden produkt, tak je to ten šampón. To je láska. A čo vy? 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára