F RECENZIA RUŽOVEJ RADY ZNAČKY NIVEA - Aďulik Sun

RECENZIA RUŽOVEJ RADY ZNAČKY NIVEA


Ahojte :) 

V tomto článku sa spolu pozrieme na novinky od značky Nivea. Značka Nivea sa rozbehla s novinkami. To je jasné. Pred chvíľou sme tu mali zelenú radu Detox a dnes tu máme novú ružovú radu. Čo je mne osobne ešte viac sympatické. Ja mám rada, keď značka vymýšľa nové veci a o to viac, keď viem, že je v tom aj úspešná. A teda značka Nivea v tom úspešná určite je. Poznáte určite čiernu radu, ktorá bola geniálna a všetci sme ju chválili a dodnes ju používame. Teda ja určite áno a nehodlám sa jej vzdať. A aká bola táto priam dievčenská rada? Tak to už nižšie v článku... 




MICELÁRNA VODA S RUŽOVOU VODOU A OLEJMI 

Klasika. Micelárna voda. Vždy tu boli diskusie o tom či áno a či nie. A ak áno, tak ktorú z toho množstva. Vždy je dobré sa rozhodnúť podľa seba a nie podľa iných. Teda, Treba skúsiť a zistiť čo vyhovuje vám. A tým sa riadiť. Ja si neviem už ani predstaviť odlíčenie, čistenie pleti bez toho, aby som nepoužila micelárnu vodu. Takže za mňa to je must have. A táto konkrétne je aj dvojfázová. Mala by odlíčiť aj vodeodolný mejkap a rovnako aj pery! Tiež obsahuje aj ružovú vodu, čo je veľké plus. Veď ružová voda sa používa veľmi často na pleť, lebo má veľmi veľa blahodarných účinkov. Obsahuje aj oleje, takže by nemala vysušovať. A balenie je veľké 400 ml. Cena je rovnaká ako pri iných micelárnych vodách. 

A aká táto micelárka teda je? Ja som ju skúšala takmer mesiac. S prestávkami. A to z jediného dôvodu. Keď som ju použila prvýkrát, tak mi upchala póry a vyhádzala som sa z nej. Na miestach, kde som nikdy nemala pupienok na tvári. Nechápala som prečo, tak som skúšala čo by to mohlo byť, lebo ja som celú radu začala používať naraz. Pomaly som teda vynechávala produkty a pleť sa mi zhoršovala. Nakoniec som zistila, že to bola micelárka, keďže som ju vyradila a pleť sa mi začala dávať dokopy. Čo ma mrzí a neviem s čím to je, keďže iné micelárky mi od tejto značky sadli a produkty s ružovou vodou mi sedia. Netuším. Ale určite ju posuniem ďalej, nech robí radosť nejakej kamoške, ktorej bude vyhovovať. Ale čo sa týka odlíčenia, tak určite odlíči. Nemala problém s mojim mejkapom a odlíčila všetko poriadne. Zanechala jemný mastný finiš, ale taký príjemný. Nič lepkavé. Pleť nebola vysušená a nemusela som použiť ani krém (večer sa snažím dávať menej krému, vyhovuje mi to tak viac). 





LÁTKOVÁ MASKA NA PLEŤ 


Tu máme veľkú novinku. Alebo teda aspoň ja som doteraz nezaznamenala, že značka Nivea by mala látkové masky. Ak ich mala, tak ma opravte. Mala by táto obsahovať argánový olej, shea butter. Výsledkom by malo byť rozjasnenie pleti. Je to klasická, látková maska na 10 minút. Ja tieto masky milujem a musím mať ďalšiu. Na pleti bola veľmi príjemná a pleť nijako nevysušovala. Sedela priamo na moju tvár. Nikde mi nič nevyselo, netrčalo, no naozaj ak keby merali moju tvár. Asi prvá maska, ktorá mi takto sadla. Pleť bola po nej veľmi príjemná na dotyk a bola taká plnšia, trošku viac farby mala. Takže za mňa určite áno! 




RICE SCRUB


Balenie je veľké 75 ml. Je to v mäkkej tube, takže aplikácia je ľahšia. A áno, jedná sa o ryžový peeling. Priznám sa, že nič takéto som nemala, takže som bola veľmi zvedavá. Ja som doteraz poznala iba také tie klasické scruby, ako cukrový, kávový a podobne. Tento produkt obsahuje aj maliny, čo spôsobuje príjemnú vôňu. Na prvý pohľad vyzerá, že čiastočky nebudú až tak veľké. A poviem vám, že ani neboli. Teda boli tak akurát. Nedráždili mi pleť, no boli cítiť. Celý scrub je taký hustejší, čo mne osobne viac vyhovuje. Čiastočky sa nerozpúšťajú, takže je na vás koľko ich budete masírovať na pleti. Ja to robievam tak 5 minút a zmývam. Nechcem si zas dráždiť pleť. Toto by som odporučila aj mastnej pleti, no nie moc citlivej. Ale je na vás ako vám sadnú peelingy. Ja mám kamarátku, ktorá scruby nemôže ani cítiť a to má normálnu pleť. Je to veľmi individuálne. Každopádne. Mne pleť nevysušoval, nedráždil. Nevyhádzala som sa z neho. Používala som ho raz do týždňa Stačí ho máličko. A krásne vonia. Takže za mňa ja tento produkt áno... 




BALZAM LABELLINO


Ľutujte, že toto necítite. Tak krásne to vonia. Ja mám svoj nový obľúbený balzam na pery do školy. Zjedla by som to. A navyše, tieto labellina veľmi dobre hydratujú. Takže za mňa toto určite dobrá voľba! Vonia mi ako melón a ako fakt by som ho zjedla. Mne sa zdá, že jemne zafarbí aj pery. Ale skutočne iba jemne, nie je to nič výrazné. Za mňa určite áno, veď ma poznáte, že mám doma sále asi 3 rôzne - ešte stále!  




TELOVÉ SUFLÉ S OLEJOM


Pri tomto produkte som si nebola istá, keď som to otvorila. Krásne to vonia to je isté. Ale ja a suflé nikdy nie sme kamaráti a bola som veľmi zvedavá ako toto dopadne. Ale tešíla sa! Obsahuje tiež jojobový olej a cherry. To spôsobuje tú krásnu vôňu. Má hustejšiu konzistenciu. Balenie je veľké 200 ml. Suflé je príjemné na tele a veľmi rýchlo sa vstrebe. U mňa to netrvá dlhšie ako 5 minút. Je pravda, že si ho dávam menej, lebo nemám rada, keď som dlho mastná. Pokožku mám po lete dosť suchú, takže som ocenila celkom rýchlu hydratáciu. Nezanecháva ani nejako mastný finiš, takže je výborný na večer. Tak ho aspoň používam ja. Pokožka je príjemná na dotyk, hydratuje určite. Aký celkovo je vám poviem, keď ho miniem. Ale zatiaľ sme si celkom sadli, uvidíme ako to bude ďalej. Použila som ho iba párkrát, no nevidím to vôbec zle... 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a trošku som vám v krátkosti pripomenula tieto produkty a ukázala novinky od značky Nivea! Určite mi napíšte či máte radi túto značku a ktorá z noviniek vás zaujala najviac? Teším sa na vaše komentáre...Ak by som mala vybrať jeden produkt, ktorý mi najvac sadol, tak je to určite ten scrub a balzam. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára