F RECENZIA: Krémy na ruky od značky Ziaja - Aďulik Sun

RECENZIA: Krémy na ruky od značky Ziaja

Ahojte :)

Ak ma sledujete dlho, tak viete dve veci. Prvá vec je tá, že ja značku Ziaja milujem. Druhá vec je tá, že nie vždy dám na krémy na ruky. A to z jednoduchého dôvodu. Nikdy som netrpela na nejaké suché ruky a skôr som to mala opačne. Pocit, kedy mám mastné ruky sa mi hnusí. Vždy som mala spojené s natieraním rúk práve tento pocit, takže som to odkladala. Jasné, logické Adi. Kým si neuvedomíš, že si iba mala zlé krémy. A prečo som na to prišla? Ako? Jednoducho. Našla som krémy, ktoré mi ten mastný pocit nerobilo. Aha. Môj svet sa práve obrátil na ruby...   




ZIAJA KRÉM NA RUKY S D-PANTHENOLOM 

Krém na ruky je dôležitý. Či chceme alebo nie. Či som si to uvedomovala alebo nie. A verte mi. Ja som prípad, ktorý to odkláňal tieto tvrdenia veľmi dlho. Fakt dlho. Niekoľko rokov. Kým moje ruky nevyzerali hrozne. Doslova. Okolo prstov, nechtov len také suché kožičky, ktoré sa mi trhali všade, kde sa dá. A bolelo to. Vtedy som si uvedomila, že niečo na tie ruky musím dávať. 

Krém na ruky s D-panthenolom bol dobrý krok. Áno, používala som aj iné krémy. Stále skúšam niečo nové a stále hľadám ten pravý krém, ktorý tu so mnou bude dlhé roky a ja ho nebudem chcieť zmeniť. Tento krém je dosť silný adept. Priznávam. 

Krém má teda 100 ml. Stoji do 2 euro. Čo je super cena, nebudeme si klamať.Obsahuje samé dobré látky, vrátane D-panthenolu, ktorý je dobrý na citlivú pleť, no aj na podráždenú. Takže vlastne by mal hydratovať, pomáhať koži sa nejako zaceliť a schopiť - keď to poviem tak ľudovo. A mám pocit, že toto aj robí... Navyše je v tube, takže aplikácia je jednoduchá, keďže tá tuba je veľmi mäkká. Konzistencia je skôr redšia, no dobre sa vstrebáva a nemá nejakú špecifickú vôňu.

Som teda spokojná? 

Ja určite áno. Dobre sa vstrebe a to do pár minút. Nemám vôbec pocit mastných rúk, takže podľa mňa nezanecháva mastný finiš a navyše sa neobtiera, keď niečo chytíte. Viete, nemáte taký ten pocit, že ste zašpinili úplne všetko, čo ste mohli... 

Navyše tá cena je fakt výborná. Akurát balenie, dobré aj na cestovanie. A hodí sa do kabelky, kde som ho nosila aj ja počas cestovania. Úplne v pohode so mnou prežil niekoľko ciest. Mňa osobne presvedčil fakt, že nemusím ho aplikovať moc často. Teda, že raz ho namažem a druhýkrát mám potrebu až o niekoľko hodín. Takže určite áno! 


REGENERAČNÝ KRÉM NA RUKY S KARAMELIZOVANÝMI MANDĽAMI 

Začala by som asi takými základnými informáciami k tomuto krému s mandľami. A to teda:


  • Má 200 ml 
  • Stojí skoro 5 euro 
  • Vonia ako Vianoce 
  • Jedná sa skôr o krém na zimu 
  • Vysoko hydratuje
  • Rýchlo sa vstrebáva 
  • Má hustejšiu konzistenciu 
  • Balenie obsahuje pumpičku, takže je extrémne praktický 
  • Balenie je z tvrdšieho plastu 
  • Obsahuje UV filtre, ktoré chránia pred starnutím pokožku 
  • Môže sa použiť často


Toto všetko vyššie spomenuté platí. Vonia ako Vianoce. Hneď keď si k tomu čuchnete, tak ako to pochopíte. Karamel, mandle - ešte k tomu chýba koleda a bolo by to všetko ako na Vianoce. Naozaj skvelý produkt. Veľmi rýchlo sa vsiakne. Máte po ňom veľmi dlho mastný finiš a krásnu vôňu na rukách. Teda ja som ju tam cítila ešte dobré hodiny. A možno som si to nahovorila, ale bolo to pekné, keď som čuchla k ruke a cítila som Vianoce. 

Som spokojná? 

Áno som. Určite. Je extrémne praktický práve vďaka pumpičke, čo sa oceňujem na všetkých krémoch, mliekach a tak podobne. Takže toto je veľké plus. Krásne vonia a pleť mi nijako nedráždi, čo je super. Ja by som ho odporučila ľuďom s jemnou, suchou pokožkou, ktorá nie je fakt nejako veľmi citlivá - práve kvôli tej aróme. Ale môžete skúsiť. Cena pomer výkon je veľmi dobrá. Mne veľmi pomohol na tie ruky, takže odporúčam. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či máte nejaký produkt od tejto značky a ak áno, tak aký? Zaujali vás tieto produkty? Prečo? Teším sa na vaše komentáre... A aby som nezabudla - nakupovať môžete aj tieto produkty v kamenných, no aj v internetom obchode. Tak poďte si spraviť radosť... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára