F PRIPRAV SA NA LETO S MALIBU A PIZ BUIN #2 - Aďulik Sun

PRIPRAV SA NA LETO S MALIBU A PIZ BUIN #2

Ahojte :)


Máme tu druhý článok z mojej maličkej série článkov o príprave na leto s nejakou značkou. Dnes v tomto diely tu máme dve značky, no viac produktov. Jedna značka má jedného zástupcu, keďže tú poznáte z mojej strany za minulé leto, no chcela som vám ju pripomenúť. A druhá skupina produktov bude od značky, ktorá nie je moc známa, resp. dostáva sa do popredia za posledné roky. Tieto produkty mám zo stránky elnino.sk. A ako som bola s nimi spokojná? A čo som si vybrala? Tak to dozviete nižšie v článku, ale chcela som vám ešte povedať, že na mojom instagrame prebieha súťaž o penu PIZ BUIN a môžete sa zapojiť aj vy! Nájdete ma tam ako @aduliksun

Balíček kozmetiky Priprav sa na leto s ním



Tak takto vyzerá obsah tohto druhého článku... sú to teda dve značky, no rôzne produkty! 

Sprej na telo po opaľovaní


Začala by som takými klasickými parametrami a to teda cenou a veľkosťou balenia. Cena je niečo cez 6 euro, pričom veľkosť balenie je 200 ml. Jedná sa o sprejový produkt. Neviem ako vy, ale ja sprejové produkty preferujem. Z jediného dôvodu - nie je všetko špinavé po ich aplikácii a hlavne nemáte od produktu celé ruky, šaty, všetko. A to je plus tohto produktu. Aplikátor môžete vidieť na nižšej fotke. Sprej je jednosmerný, má jeden prúd a nestrieka teda všade okolo vás. Dá sa krásne určiť miesto, kde chcete produkt naniesť. Keď nastriekate miesto, tak je to priesvitná tekutina, ktoré pri roztieraní naberá jemnú bielu farbu. Treba to jemne roztrieť, no nie moc. Ono, ak dáte jemnú vrstvu, tak netreba ani roztierať. Ja som vždy dávala väčšiu a opakovanú vrstvu. Pokožka je jemná na dotyk. Produkt zanecháva mastný finiš, ktorý ani nezmizne po vstrebaní produktu. Vstrebáva sa do pár minút. Upokojí pokožku a myslím si, že aj hydratuje dosť dobre, keďže potom som už nepotrebovala žiadnu inú hydratáciu. Takže za mňa tento produkt určite áno! 

Aplikátor sprej po opaľovaní

Po opaľovaní Malibu


Túto značku ste u mňa mohli vidieť v starších článkoch - rovnako pred rokom som vám ju predstavovala. Poďme ale konkrétne k tomuto produktu. Tento produkt na eshope zoženiete v dvoch druhoch, resp. baleniach. Jedno balenie nemá pumpičku a druhé má. Ja mám teda to s tou pumpičkou. Balenie má veľkosť 200 ml. Cena je niečo do troch euro. Takže cena je výborná. Ja som bola veľmi zvedavá na tento produkt, keďže väčšinou nájdete krémy, mlieka, peny či fluidy - nie priamo gély. Aspoň ja som sa s tým nestretla nejako často. A tak som mala jasnú voľbu, keď som vyberala produkt, s ktorým vám chcem pripomenúť túto značku. Je to teda gél s Aloe vera. Aloe vera má výborné účinky na naše telo. A je dobré, keď ju používam na liečenie, hydratáciu pokožku. moja babka dokonca mala aj priamo kvetinu, ktorú používala - teda jej listy. 

Balenie je vhodné aj na cestovanie a dovolenku. Nemá nejaké studené účinky, ale to nevadí. Gél má zelenú farbu, no na tele sa stane priesvitným. Je hustejší, takže netečie všade. Dobre sa roztiera. Je na pokožke veľmi príjemný. Ja som si ho jemne zamilovala. Jemne? Ono, mám radšej klasické krémy, mlieka, ale toto je také dobré obnovenie produktu. Je to hlavne rýchle. Vstrebe sa rýchlo. Vonia tak neutrálne ako bylinky, ale nie nejako silne. Fakt jemne. Mňa nevysušoval, nepotrebovala som ani viacero vrstiev. Som spokojná. Na fotke nižšie môžete vidieť aj aplikátor. 

Malibu - prípravok po opaľovaní s Aloe Vera

Pena po opaľovaní


O tento produkt môžete súťažiť na mojom Instagrame (@aduliksun). Ja som si túto penu nechala na absolútne leto po mojom prvom použití. Táto pena je tak chladivá, príjemná na pokožke, že toto si nechám na absolútne leto, keď bude fakt horúco (predsa len, v Júny bolo teplo, ale vieme, že príde to horšie teplo). Bola chladivá, hustá, nestekala. Na pokožke bola fakt príjemná a zachránila nejednu spálenú pokožku. Použila som ju síce iba raz, možno dvakrát, ale stálo to za to. Ako fakt som mala z nej dobrý pocit a vy sa môžete teda zapojiť na instagrame v súťaži. Môžem vám ju odporučiť. Balenie je veľké 150 ml, stojí niečo okolo 8 euro. Má SPF 30. Na eshope je k dispozícii aj s nižším SPF. Je to na vás - tá stojí okolo 7 euro. Aplikátor môžete vidieť na fotke nižšie. Ono, pripomína mi pánske peny na holenie. Aj textúrou, nadýchanosťou, aj tým aplikátorom. Mne sa to veľmi páči. 

Aplikácia peny po opaľovaní

PIZ BUIN IN SUN ALOE VERA SPF30 - Ochranný balzam na pery

Toto je asi môj prvý balzam na pery s ochranným faktorom. Vždy som to nejako vynechávala, keďže raz som mala zlú skúsenosť. Je to teda klasický, tyčinkový balzam na pery s SPF 30 a obsahuje aj Aloe vera. Na perách je veľmi mastný, akoby tak sedel na perách. Pery sú vyživené. Nepraskajú mi pery a nejako ich ani nedráždi. Ono, neviem čo viac k nemu povedať. Ak vám vadí, keď balzam na perách sedí a robí mastný finiš, tak to nebude pre vás. Ako ja viem, že balzam robí logicky mastný finiš, ale toto je také iné - väčšie. A skoro som zabudla, chutí dobre :) Vonia tiež veľmi príjemne. Balzam stojí takmer 4 eurá. 

Balzam na pery

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a momentálne nás čakajú ešte dva články z tejto série. Do komentára mi môžete napísať, či ste niekedy tieto značky skúšali a ak áno, tak čo od nich? Teším sa na vaše komentáre! 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Produkty vypadají zajímavě, od Piz buin mám opalovák přímo do hor :D

    https://thewaybya.webriter.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Z akej krajiny je znacka Piz Buin?
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vznikla a názov má po mene hory v alpách. Vyrába sa v EÚ, niečo a robí vo Francúzsku.

      Odstrániť