F Líčenie na Festival Welcome Summer 2019 - Aďulik Sun

Líčenie na Festival Welcome Summer 2019

Ahojte :)

Dlho tu nebolo líčenie. A teda dnes je tu. Rozhodla som sa, že opäť bude v spolupráci s notino.sk. Všetky produkty, ktoré som použila totiž zoženiete práve aj na tomto eshope a tak prečo to nespojiť? Takže som tu a aspoň je tu aj líčenie, ktoré na tomto blogu chýbalo. Kedy som ich robila viac, dnes je to menej, ale snažím sa! Chcem to napraviť, ale sledujte môj instagram, tam pridávam viac fotiek s líčením! A teraz poďme na článok... 

Make up revolution a Rimmel v líčení



Finálne líčenie

Produkty

Tvár: 

Make up - Tekutý make up Rimmel odtieň 010
Púder - Ŕimmel Stay matte 001 

Obočie: 

Catrice ceruzka na obočie odtieň brown 

Oči: 

Linky - Avon linky vo fixe 
Maskara - Rimmel uhorková maskara 

Pery:

Balzam Piz Buin SPF 30 

Líčenie na festival na Slovensku

Nie som vôbec ten typ, ktorý nosí výrazné líčenie. A je jedno, čo alebo akú akciu sa jedná. Aj na festival vždy siahnem po jemných odtieňoch, len ich navrstvím. Cítim sa v tom jednoducho lepšie a o to ide, no nie? Podľa mňa je jedno čo máte na očiach. Dôležité je to, že ako sa cítite vy v tom, čo máte na očiach. Niekto sa môže cítiť úplne super v červenom líčení. Ja zas v tom jemnom, no aj keď sa snažím trošku pritvrdiť. Stále som iba začiatočník a druhá vec je to, že na festivale je nebezpečenstvo rozmazania. Toto sa lepšie stratí ako nejaké výrazné líčenie. A to sú moje dôvody. Myslím si, že sa mi toto líčenie aj celkom podarilo, hoci sú tam isto nedostatky. Ale človek sa stále učí... A čo vy? nosíte výrazné líčenie na festivaly alebo skôr nie? 

Všetky produkty, ktoré som použila milujem. Používam ich denne a sú to moji obľúbenci. Nebolo to tak, že mi eshop poslal produkty a ja som ich použila. Toto mám doma už nejaký piatok a líčim sa s tým každý deň do školy alebo takto cez prázdniny na nejaké akcie. A som rada! Môžem vám to odporučiť. Všetko. Najviac asi paletku na konturovanie od Make up revolution, lebo tú mám doma asi 4 roky a stále nie som na dne, aj keď sú v nej veľké krátery a čoskoro budem musieť obnoviť. Ale nevzdám sa jej len tak! Sľubujem. Páči sa mi, že je stále v ponuke a podľa mňa si každý tam vyberie. Je tam niekoľko tieňov na konturovanie, rovnako tak na rozjasnenie a aj banánový púder. Pigmentácia je super a každý tón pleti si tam niečo nájde. Aspoň si to myslím. A aký je váš top produkt? U mňa to vyhráva jedine táto paletka! 

Líčenie so značkami Rimmel a Make up revolution na festival

Dúfam, že sa vám dnešný kratší článok páčil. Teším sa na vaše komentáre a odpovede na moje otázky! Prinesiem vám atmosféru aj z tohto festivalu, snáď čoskoro. A chystáte sa na nejaký festival? 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára