F PRIPRAV SA NA LETO S EUCERINOM #1 - Aďulik Sun

PRIPRAV SA NA LETO S EUCERINOM #1

Ahojte :)

Takto na začiatku leta som sa rozhodla spraviť takú mini sériu článkov od rôznych značiek, z rôznych eshopov o kozmetike na leto. Myslím si, že táto téma je viac než aktuálna. A kedy, keď nie takto na začiatku leta majú tieto články vyjsť na blogu? Celkovo vás čaká štvorica článkov! Dnes sa pozrieme na produkty z eshopu elnino.sk, ktorý mi tieto produkty zaslali. Ďakujem. A ja som ich pre vás skúšala počas fakt horúceho júna. A ako som s nimi bola spokojná? To sa dozviete už nižšie v článku... 

Eucerin kozmetika na leto



EUCERIN AFTER SUN SENSITIVE RELIEF GEL-CREAM - Regeneračný gél po opaľovaní  



Značka Eucerin je tu pomerne dlho na trhu. Väčšinou sa to podsúva ako lekárenská značka, keďže sa dá zohnať aj v lekárni a podľa mňa to bolo jediné miesto, kde ste si mohli nejaký slávny kúsok zakúpiť. To sa ale zmenilo a dnes je táto značka dostupná na rôznych eshopoch. Len by som upozornila na ceny, keďže niektoré značky, resp. eshopy rady predražujú. Ja som si ho vybrala teda na stránke spomínanej vyššie. Tu stojí niečo málo cez 7 euro. Veľkosť balenie je 150 ml. Malo by sa teda jednať o gél po opaľovaní - resp. krémový gél. Tento produkt je vhodný na tvár, ale aj telo. Ja som ho používala oba na telo. Mal by byť vhodný na citlivú pokožku - to máme v podstate všetci po priamom opaľovaní, ale aj celkovo, keď prídete zo slnka. Mal by regenerovať pokožku a dodať je hydratáciu. 


Balenie je podľa mňa vhodné aj na cestovanie, keďže sa nejedná o nejakú veľkú nádobu. Rovnako tak, všade sa hodí nejaké telové mlieko alebo niečo, čo môžete natrieť na telo, tvár - všade. Takže takýto kúsok je dobré mať doma so sebou. Ja som ho teda skúšala na mojej "dovolenke" doma, no v Júny bolo tak teplo, že som mala naozaj možnosť ho vystaviť dovolenkovým stavom. Moje telo sa tak spálilo. Ale ako ja to tak mám vždy - každé leto. Najskôr chytím prvú červenú farbu a potom to je už lepšie, všetko sa mi vstrebe. A chvalabohu je to vždy všetko v poriadku. A to nie som na slnku nejako často alebo priamo cez obed. Ale tak nevadí. Moje telo ma k tomu imunitu a už je to taký rituál. Nikdy sa nespálim do stavu, kedy ma to veľmi bolí (okrem nôh, ale to kvôli tomu, že tam sa to stále hýbe). Dosť o mojom spálení. Späť k produktu. Môžete si všimnúť, že to volám telové mlieko hoci je to gélový krém. Podľa mňa to moc gélové nie je a gélový krém mi nedáva veľmi ani zmysel. Telové mlieko má bielu farbu. Na pleti tak trošku zpriesvitnie. Používala som ho ako takú bodku. Vždy som si dala na pokožku Panthenol, ktorý mi krásne ošetril pokožku a stiahol všetko potrebné. Potom som si po vstrebaní dala toto telové mlieko. Takto som to robila niekoľko dní, keďže v lete pokožku vystavujeme viac teplu a slnku, takže ja jej vždy dodám extra hydratáciu. A toto telové mlieko mi k tomu pomohlo. Stačilo ho málo - záležalo koľko chcete krému, či chcete veľmi veľa produktu a teda viac hydratácie. Mne stačilo tak stredne, podľa mňa to stačilo. Vstrebal sa dosť rýchlo a nezanechal mastný finiš, čo som bola rada. Ale pokožka bola na dotyk jemná, taká "napapaná". A to presne očakávam od takýchto krémov. Takže ja som bola spokojná. Ono, moja pokožka nie je extra citlivá, ale toto v lete je špeciálny prípad. Ako som spomínala, v lete sa snažím extra niečo robiť. Mne sa páči to, že tento krémový gél nie je moc riedky, takže to netečie kade tade a skôr je hustejší, no stále dosť ľahký na pleti, pokožke. A tým, že ho stačí aj menej, tak nejako moc som ho ani neminula, nie som ani v polke. Čo sa týka vône, tak tá je taká lekárska. Neviem, takto to vonia u nás v lekárni. Ale nie je to cítiť na pokožke. Takže za mňa palec hore! 


Priprav sa na leto s Eucerinom

EUCERIN SUN SENSITIVE PROTECT SUN FLUID MATTIFYING SPF50+ - Matujúci fluid na tvár s vysokou ochranou  



Keď som si mala možnosť vybrať tieto produkty, tak mi bol navrhnutý aj tento fluid. Súhlasila som. Ale musím sa priznať, že nikdy som nemala fluid. Teda takto v lete. Pár som ich skúšala, ale to boli vždy také tie klasické, ktoré nie sú určené priamo takto na leto a bola som zvedavá. Ja mám radšej, keď fluid je fakt redší, takže som sa bála, aby toto nebol nejaký moc krémový alebo aby to nešlo do tej konzistencie. Nešlo to. Ďakujem! Ale poďme najskôr k takým klasickým parametrom a potom vám poviem aj moju skúsenosť. Balenie je veľké 50 ml. Stojí na eshope takmer 9 euro. Má SPF 50 +. Takže ochranná funkcia je veľmi dobre zastúpená.  Hoci ej fluid väčšinou na tvári ľahký, tak neviem ani prečo, nikdy mi nenapadlo, že by som si ho v lete dala. Takže toto je moja prvá skúsenosť takto v lete. Ono ja som skôr na krémy. Produkt je vodeodolný, čo sa na leto hodí, rovnako aj to, že má schopnosť zmatniť pleť. 

Priprav sa na leto s Eucerinom - krém na tvár 50

Na pleti je veľmi ľahký, nepôsobí ťažko - spojí sa s pleťou. Mne nerobil ani lepkavý finiš. Rovnako tak pleť zmatní. Áno, matný nevydrží neviem ako dlho, ale to nemôžeme od neho čakať, keď sa potíme v lete. Ale je tm vidieť, že zmatňuje. Rýchlo sa vstrebe a stačí ho tiež máličko. Na pleti nejako nedráždil, nevysušoval. Rovnako tak môžem potvrdiť, že keď som ho mala, tak na pleti na neopálilo ani trošičku. Jediné, čo som mala ja s tým problém, je ta aplikácia. Ja nemám rada, keď musím niečo vylievať alebo keď už musím, tak aby som mala nad tým nejakú kontrolu a tu ju nemám. Ale to nie je chyba produkt. Ale nádoby. Produkt samotný je podľa mňa dosť super a ako celkom som sa namotala na tieto fluidy asi aj v lete. Je príjemné, keď viete, že na pleti je niečo ľahké a neupcháva vám to všetky póry. A ešte vás to aj chráni. Pleť je po aplikácii príjemná, jemná a nie je vôbec mastná. 

Eucerin je TOP na leto

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a budete sa tešiť aj na ďalšie články, ktoré pre vás chystám s podobnou tématikou. Teším sa na vaše komentáre! Môžete mi napísať, aké produkty používate v lete vy? Čo sa týka mňa, tak ja stále striedam a nemám žiadne produkty, ktoré kupujem pravidelne okrem Panthenolu. Ale ten máme doma my celoročne. A čo vy? 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára