F PRIPRAV SA NA LETO S DERMACOLOM #3 - Aďulik Sun

PRIPRAV SA NA LETO S DERMACOLOM #3

Ahojte :)

Dáme si na chvíľku pauzu od spoluprác a vecí, ktoré mi niekto poslal (i keď to neovplyvňuje moje recenzie). Navyše, ak nie je predajňa vo vašom okolí, tak ich zoženiete aj na iných eshopoch ako je napríklad notino, kde aktuálne prebieha aj zľava 20% v rámci akcie Summer Black Friday. Stačí zadať kód sksummer a zľava sa vám odpočíta v košíku. Oplatí sa využiť! Ako som spomenula vyššie, ja som si ich kúpila v predajni Dermacolu, no majú aj eshop a dovážajú aj domov. A čo som si teda vybrala? Aké produkty sú? To už nižšie v článku... 

Dermacol - kozmetika po opaľovaní


Dermacol - kozmetika po opaľovaní

 DERMACOL SUN MILK - MLIEKO NA OPAĽOVANIE 

Chcela by som vám tu teda ukázať toto telové mlieko na opaľovanie. Väčšina produktov, ktoré som vám tu ukazovala je po opaľovaní. Keďže ja viac používam produkty PO opaľovaní, nie moc na opaľovanie. Sedí mi to tak viac. Dnes vám ale ukážem aj niečo na opaľovanie a to konkrétne toto mlieko, ktoré je aj vodeodolné. aplikátor tohto produktu môžete vidieť na fotke nižšie. Je to klasická strečka, pričom je to veľmi silný, jednosmerný prúd. Mlieko je klasické biele. Je viac hustejšie, takže nesteká dole po tele. Potreba rozotretia. Obsahuje SPF 10. Na pleti je veľmi príjemné. Pokožka je na dotyk jemná, veľmi príjemná. Ja mám radšej, keď niečo hydratuje viac. Takže za mňa pre suchú pokožku asi moc nie. Ale pre klasickú, normálnu alebo mastnú pokojne áno. Balenie je veľké 200 ml. Cenu vám nepoviem presne, ale stálo to okolo 7 euro. Dermacol celkovo má drahú kozmetiku takto na starostlivosť. V ponuke je mnoho značiek, ktoré majú kvalitné produkty na leto a sú aj lacnejšie. Je to asi o preferencii kupujúceho. 

Dermacol sprej po opaľovaní

Dermacol mlieko po opaľovaní Beta karotén



Tento produkt absolútne milujem. Toto je moja láska na toto leto. Je to telové mlieko od značky Dermacol. Stojí okolo 9 euro, pričom balenie je veľké 200 ml. Tentokrát je to klasické mlieko na telo. Vonia dosť výrazne, je to cítiť aj na tele. robí mastný finiš, no rýchlo sa vstrebe. Necháva taký jemný film na pokožke. Toto patrí ale k tým produktom, ktoré mi zachránili pokožku, keď som sa spálila a doživotne ho budem za to milovať. Naozaj pleti pomohol a ja som rada, že som si ho teda kúpila. Ako áno, nevýhoda je to, že máte mastné úplne všetko, ale tak čo vám poviem... za tu záchranu to stálo. Ale stále skúšam a konkrétne veci vám dám viac vedieť potom aj na instagrame ako vždy! Ale už teraz som v polke - áno používam ho denne, od začiatku júna. 

Dermacol - kozmetika po opaľovaní

Mandľové telové mlieko Dermacol



Tak a tieto dva produkty by som vám rada ukázala. Sú moje TOP, lebo obsahujú mandle. Za to ich milujem. Ja milujem všetko s mandľami. Naučila ma na to moja mamina a používam ich aj ja dodnes. To tá veľká história Dermacolu - zasiahla už dve generácie. Telové mlieko (to ružové) vyzerá ako obalovo, tak aj obsahovo super. Pritom vonia krásne a nemôžem nič iné zlé na to povedať. Vstrebáva sa rýchlo, nerobí mastný finiš. A hydratuje krásne. Ja som s ním veľmi spokojná a rovnako tak aj krém na fotke nižšie. Je to krém na tvár a používame ho s maminou už veľmi dlho. A čo vám poviem, toto je naše asi 20 balenie. A bude ich ešte veľa... Je to super produkt. 

Dermacol denný krém

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať, aké produkty od Dermacolu používate vy? Teším sa na vaše komentáre... A vážne, toto spolupráca nie je, len tieto produkty milujem a preto som vám ich chcela ukázať. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Já Dermacol vůbec nemůžu mít, na kůži mi nesedí a akorát se potom osypu :D Každopádně tím výrobek vůbec nechci odsuzovat a věřím, že někomu perfektně sedí :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je zvláštne :O ale poznám ešte jednu osobu, ktorá má ale tiež takýto problém ale s inými značkami...

      Odstrániť