F PHOTO DIARY: Festival Welcome Summer 2019 - Aďulik Sun

PHOTO DIARY: Festival Welcome Summer 2019

Ahojte :)

V poslednej dobe obnovujem články, ktoré tu dávno neboli. Taký photo diary tu tiež dlho nebolo a tak poďme na to. Tentokrát je to z akcie, resp. festivalu Welcome Summer 2019. Je to festival, ktorý je u nás v Bojniciach. má pár rokov za sebou a je vždy na našom plážovom kúpalisku. Začína to okolo 17-stej. My sme tam prišli až okolo 20-tej, keďže naši obľúbenci začínali až v tomto čase. Predstavili sa viacerí od Adama Ďuricu, cez Zoči voči, Paru až po Iné Kafé a Ega. Potom bola zábava v podobe DJ-ov. My sme po Egovi odišli a došli sme domov okolo tretej. Takže párty to bola riadna. Ukážem vám pár fotiek a poviem vám aj moje dojmy celkovo z festivalu, no aj z koncertov. Tak poďme na to... 




Nám začal program s vystúpením Adama Ďuricu. A opäť nesklamal. Videli sme ho už niekoľkokrát a vždy mal iné vystúpenie, no vždy fakt dobré! Zazneli jeho klasiky, známe piesne a najväčšie hity! Navyše, bolo ešte málo ľudí, takže sme mali taký VIP koncert! 


Stánky - alkohol, nealko, drinky, pivo. Rovnako tak bolo v ponuke aj jedlo. Mohli ste si pochutnať na cigánskej, hotdogu či hranolkách alebo si dať hamburger. Mali ste skutočne na výber! Rovnako tam bola ponuka aj kávy, kukurice, pukancov. Bola tam aj zóna Bažantu. Stánky boli tak ďalej, samozrejme, nechýbal ani Redbull. 










My sme zahájili leto s pivom v ruke a bolo nám dobre! 



Pokračoval koncert Zoči voči. A tí boli geniálni. Skutočne. Oni asi nikdy nesklamú. Zaspievali svoje najväčšie hity a to človeka proste baví. Fakt boli super a už sa teším, keď ich stretnem znovu. 



Pár neutrálnych záberov...




Neskôr nasledovala skupina PARA. Musím priznať, že tu som poznala možno 5 najznámejších pesničiek, moja sestra si na tom išla. Ale boli super! Naozaj spravili zábavu a to je hlavné! 




Hneď po tejto kapele išlo Iné Kafé. Ja túto skupinu milujem, ale tu ma sklamali. Viem, že majú výročie a spomínajú, ale tešila som sa na Vrátka. Rovnako tak som sa tešila na klasické hity, ktoré sú otrepané, ale fungujú. Nebola som sama, čo boli sklamaní. Ľudia normálne odchádzali, že toto pokazili a idú domov. Spievali v starej zostave, kedy vlastne Vrátko (súčasný spevák) ešte nebol spevákom ale iba gitaristom. Spievali navyše staré pesničky z prvého albumu a ľudia, ktorí nešli iba na nich nemali šancu sa zabaviť. Ako nepáčilo sa mi to... a podľa mňa sa to ani nehodilo. Dokonca, ich skoro vypískali, keď mali dávať prídavok. 



A posledný bol EGO. Tam  nemám ani čo dodať. Najlepšia bodka, ktorá tam mohla byť. Super bol! 






Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či máte radi festivaly, či chodíte na ne a ak áno, tak na aké? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára