F NOVINKA: Revolution PRO Nath paleta na kontúry tváre - Aďulik Sun

NOVINKA: Revolution PRO Nath paleta na kontúry tváre

Ahojte :)

Nachádzam sa momentálne v absolútne v bojových podmienkach. Ono, aby som vás uviedla do obrazu. Začalo to v Nitre, keď zapnem NTB a nejde mi klávesnica. Nejdú niektoré písmenká, aby som bola presná. Takže momentálne premýšľam nad novým NTB, zháňam všetky informácie. A čo ďalej? Sedím za NTB, ktorý je sestrin - iné je tu všetko, od klávesnice až po samotné vnútro. Nič tu nemám, takže zapájam všetky disky, USBčká a dúfam, že tie veci niekde jednoducho budu. Zatiaľ všetky mám, ale tak človek nikdy nevie. A to sa stalo teraz, keď mám spolupráce, kde mám deadliny, rovnako tak v čase skúšok, kde mám odovzdávať práce. Naštvalo ma to... To je aj dôvod, prečo nie som tak aktívna ako doteraz. Ale to sa napraví. 
Každopádne, aby tento článok nebol iba o mojom sťažovaní - na to tu mám iné rubriky :) Tak som sa rozhodla, že vám ukážem paletku, konkrétne je to paletka na konturovanie tváre od NATH, ktorá je od značky Revolution PRO. Kto ma sleduje dlhšie, tak si určite všimol, že ja mám značku Make up revolution celkom rada - hlavne ich paletku na konturovanie, ktorú mám už roky a stále som ju neminula, i keď vyzerá už biedne. A práve preto som súhlasila, že otestujem aj túto! Rovnako sa mi páči, že táto značka spolupracuje s ľuďmi z celého sveta (veď spravili paletku aj s češkou Petrou LovelyHair). A aká paletka je? Tak to už nižšie v článku... 

Revolution PRO paletka na konturovanie


Vnútro konturovacej palety NATH

Paletka na konturovanie stojí necelých 14 euro. Môže sa to zdať na prvý dojem dosť, no treba si uvedomiť. že je to za celú paletku, ktorá obsahuje rozjasňovače, žltý púder, konturovací púder. Čo mňa veľmi zaujalo, tak som našla na stránke informáciu, že je to Vegan produkt. Jedná sa o púdrové produkty. Veľmi sa mi tiež páči, že tiene majú svoje názvy a sú napísané na balení priamo pri tieňach, nie iba na ochrannej fólii, ako to bývalo v minulosti. Celé balenie je z plastu a tvrdého papiera. Z vonku sú názvy krásne zlaté, čo dodáva taký šmrnc. A nižšie na fotke môžete vidieť aj pigmentáciu jednotlivých tieňov! 

Konturovacia paletka Revolution Pro NATH

Hneď na prvý pohľad môžete vidieť, že paletka je dosť objemná, takže na cestovanie asi nebude, keďže v ponuke nájdete ďaleko praktickejšie paletky. Rovnako tak paletka neobsahuje ani zrkadlo. Mne osobne to ani nevadí, keďže väčšinou mám v peňaženke druhé, no každopádne verím tomu, že niekomu tam môže chýbať, ak sa líči podľa zrkadiel v paletách. Mne prišlo vždy aj tak veľmi zbytočné, keďže bolo vždy špinavé a vždy som obdivovala ľudí, ktorí sa podľa toho vedia líčiť a teda nemajú ho také špinavé. Tu by sa asi ani nezmestilo, resp. muselo by byť iné balenie. Paletka na mňa pôsobí veľmi žensky, čo asi spôsobuje ružová farba so zlatými detailami. Rovnako tak mi príde dosť elegantná. 
A aké sú teda produkty? Jednu vec im musím vypichnúť hneď na začiatku. Dosť prášia. Ale iba v paletke. Ono, ako môžete vidieť aj na fotke, tak pigmentácia je skvelá. Mne sadli aj podtónom. Rozjasňovače by mol byť viac také wau, ale sú krásne, decentné, no niečo spravia a vyzerá to výborné. Konturovací púder vyzerá veľmi dobre, stačí iba trošku, keďže je fakt dobre pigmentovaný. Za mňa táto paletka určite áno. Ono, oplatí sa asi viac tým, ktorí nechcú taký haloo efekt a stačí im niečo jemnejšie, prirodzenejšie. Produkty sa dajú ale vrstviť, takže dá sa vybudovať aj poriadne silný efekt!  
Musím sa priznať k jednej veci. Ja som tieto produkty používala aj na oči - vždy to robím s týmito paletkami. Je to praktické na cestovanie, že takto máte 2v1, pokiaľ nepoužívate farebné tiene, ale chcete iba niečo spraviť s viečkom. A aj v tejto úlohe spravili krásnu službu. 

NATH Revolution Pro paletka na konturovanie

 A takto vyzeral môj výsledky look. Prinášam vám aj druhé fotky, kde som dala iba jednu vrstvu produktov. Rovnako aj tú, kde som to vrstvila... A takto to dopadlo: 

Výsledný look s NATH paletkou

Look s rozjasňovačom NATH paletka

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či ste túto paletku poznali, prípadne či ju máte? Ak nie, tak či vás zaujala? Konturujute sa vôbec? Lebo mi príde, že väčšina ľudí stále používa bronzer a koniec. Aj ja som medi nich patrila, kým som neprišla na chuť konturovania - jemného konturovania, asi pred 5 rokmi. Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. O tejto paletke som nedávno čítala príspevok a veľmi ma zaujala. Budem veľmi rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: https://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a čo na ňu hovoríš? S čím ta zaujala?
      Idem pozrieť...

      Odstrániť