F Masky na tvár od značky EcoCera - Aďulik Sun

Masky na tvár od značky EcoCera

Ahojte :)

Hurááááá! Po dlhej dobe tu máme článok o maskách na tvár. A to ich mám tak rada. Za sebou mám už niekoľko druhov masiek a hlavne niekoľko typov či kusov. Veľmi veľa som toho vyskúšala a časom sa moje preferencie menili. Veď na začiatku mi stačilo, keď som mala masku, ktorá mi moju tvár vyživila. Neskôr som chcela, aby ma nevysušovala. Dnes by som chcela kombináciu s tým, aby robila aj niečo s čiernymi bodkami. Jednoducho, niečo podobné. A tak skúšam, skúšam a  ono sa to nejako nakopí. Tieto dve masky na tvár som si vybrala z elnino.sk. A aké sú? To sa dočítate nižšie v článku... 



INFORMÁCIE O MASKÁCH... 


Ja mám teda konkrétne - ECOCERA ANTI-ACNE Čisticaca pleťová maska a ECOCERA ACTIVATED CARBON Rozjasňujúca pleťová maska. Z obidvoch mám teda 50 g, čo je na dve použitia. Prídu vám takéto dva sáčky a vy si ich máte namiešať samy. Čo mám rada - je to také kreatívne. 

Masky sú na báze koloidného striebra a medi. Prvá maska, ktorá je proti akné, tak by mala zabraňovať tvorbe ďalších nedokonalostí. Mala by čistiť pleť a odstraňovať prebytočný maz. Preto by som rada upozornila, aby ste ju aplikovali nie veľmi často, lebo hoci maz nemáme na pleti radi, ale on má dôležité funkcie. Super zloženie vlastne pomáha ošetrovať poškodené bunky. Mala by zlepšovať pružnosť pokožky, urýchľovať hojenie poškodených miest. Výsledkom by mala byť pokojná pleť. 

Druhá maska, ktorá je s aktívnym uhlím, tak tá by mala pleť rozjasňovať. Mala by tiež logicky odstraňovať odumreté bunky a upchaté póry. Mala by zlepšiť vzhľad pleti a mala by byť tak viac napnutá. Mala by lepšie regenerovať pleť. Obidve masky stoja 3 eurá, no dajú sa kúpiť aj väčšie balenia. 

Ono pre to, aby sme videli napnutú pleť, zmiernenie pórov a podobne, na to treba masku podľa mňa používať dlhodobo. A nie len dve použitie. To nemám šancu zbadať. Môžem vám jedine tak povedať ako sa maska na pleti správala, aká bola pleť tesne po nanesení, po odstránení a či mi nič nespôsobila. Ostatné je na dlhodobé používanie a testovanie. A hlavne, ja mám inú pleť ako vy, takže mne aj nemusí sadnúť to, čo sadne vám. A teda aké masky boli? 

AKO SA MASKY POUŽÍVAJÚ? 


Obidve masky treba zamiešať. Domov vám príde sáčok s práškom. Mali by ste to miešať pred tým ako masku idete použiť. Čo ja vidím ako malé mínus, hlavne ak patríte k ľuďom, ktorí masky si dávajú pred tým ako niekde idú. Ale ak patríte k tým ako ja, čo si masku dávajú večer v rámci relaxu, tak nie je problém. 

A ako treba postupovať? 
Mali by ste 25 až 30 g masky zamiešať buď s 50 ml micelárnym fluidom alebo s vodou. Treba počkať pár minút, kým sa tekutina absorbuje. Potom premiešať. Túto hmotu naniesť na pleť, ktorá ja vyčistená. Samozrejme, nenanášame na pery a oči. Nechajte pôsobiť krásnych 15 minút. Potom sa tiež odporúča pred nanesením masky nastriekať vodu na tvár, aby nevysušila pleť. A odstránite ju po 15 minútach vlažnou vodou. 

Uznávam, je to dosť zdĺhavé, ale na relax večer - raz za týždeň? To si niekedy nájdete čas, nie? Ak ste odpovedali nie, tak by ste mali. Lebo treba venovať nejaký čas aj samy sebe, aby sme sa z toho celého sveta a kolobehu života nezbláznili. 

AKÉ MASKY BOLI? 

 






Vytváranie bolo celkom vtipné, nevedela som odmerať, čo je 50 ml vody, takže jedna z nich je taká viac riedka, ale tá čierna sa mi fakt podarila. Ale bola to zábava, musím uznať. 

A teraz k maskám - obidve dosť silno voňali, až do zaschnutia. Boli také polo husté, pričom sa dobre nanášali na pleť - nestekalo to. Na pleti boli veľmi príjemné. Nevytvárali mi žiadne vyrážky alebo nespôsobili ani podráždenú pleť. Rovnako tak krásne zaschli. Po aplikácii bola pleť čistá, bola jemne suchá, no trebalo dať iba trošku krému. Na dotyk bola príjemná. Tá na akné trošku viac vysušovala, ale inak bola dobrá. Ja mám rada tieto kreatívne veci, no neviem čo viac k tomu povedať. Pre viac výsledkov je určite potreba pravidelne používať. Ale určite vyzerajú dobre a premýšľam, že ich začnem používať pravidelnejšie... 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či ste takéto kreatívne masky niekedy mali? Ak áno, tak aké? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. O takejto maske prvýkrát počujem. Vyzerá super, možno sa na ňu ešte pozriem. Budem veľmi rada ak sa zastavíš aj u mňa na blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť