F RECENZIA: Avon dekoratívna kozmetika - MARK - Aďulik Sun

RECENZIA: Avon dekoratívna kozmetika - MARK

Ahojte :)

Po celkom dlhej dobe tu máme recenziu na dekoratívnu kozmetiku. Po pravde, ja som sa dlho ani nemaľovala, tak nebolo čo recenzovať. Nejako som nemala chuť a keď nemám chuť, nebudem nič robiť na silu. Väčšinou to skončilo tak, že som naniesla púder, korektor a maskaru. Vo výnimočných chvíľach som si dala čiernu linku. Veľakrát to skončilo tak, že som si spravila iba obočie a dala som si rúž, ktorý vydrží, nech s tým mám čo najmenej roboty. Fakt som nemala chuť a nebavilo ma to. Asi som mala zlé obdobie, ale toto obdobie zmizlo preč rovnako, ako všetko zlé v mojom živote. Možno pre niekoho je to zmena, no ja sa cítim práve takto sama sebou. Buď to ľudia príjmu alebo nie. Ale to už nebýva často náš problém, no to je iná téma. Na fotke vidíte look, ktorý som robila s produktami, ku ktorým vám práve dnes poviem čosi viac. Všetky produkty sú od Avonu. Takže poďme rovno na to!


Takto vyzerá look s touto kozmetikou... 



 Ja mám make up v odtieni Beige a nude. Nude je viac taký so žltým podtónom. Ja používam aktuálne Ivory Beige. Make up je veľmi ľahký na pleti. Pleť nijako nezaťažuje. ako hovorím, je veľmi ľahký, takže krycia schopnosť je tiež veľmi priemerná. Skôr jemne zjednotí pleť. Dá sa ale vrstviť. Netvorí mapy po pleti a tiež celkom dlho vydrží. Mne vydržal poldňa a to pršalo a nemala som ho stratený ani v okolí nosa či pri vráskach alebo priamo vo vráskach. Pôsobí prirodzene. Mne skôr príde ako dobrý BB krém. Pri dlhšom používaní som si všimla, že mi robí suché miesta po pleti, takže pre suchú pleť neodporúčam. Ja mám normálnu pleť...


Maskara je na objem rias. Ako môžete vidieť, tak aplikátor je jemne zahnutý, pričom má husté štetiny, no sú tam jemné medzery. Ja tieto aplikátori milujem, keďže s mojimi krátkymi riasami vedia divy. Aj tu tak bolo. Musela som hoci použiť ešte jednu na zhustenie, ale to ja vždy. To určite nie je chyba tohto produktu. Ja mám mihalnice veľmi krátke, takže po čase sa mi stalo, že maskara bola pre ne asi veľmi ťažká, keďže natočenie rias mi nevydržalo ani 3 hodiny. A jediné mínus, ktoré ja vnímam je detail, ale je to vôňa. Táto maskara jemne zapácha a to mne trošku vadí, keďže som naučená už na voňavé produkty. Ale určite jej to neuberá na účinnosti...



 Ďalším produktom je tekutý rúž, ktorý uschne do matného finišu. Balenie je veľmi roztomilé,  vhodné na cesty alebo do kabely, keďže je fakt maličké. Ja mám v odtieni Irresistible. Je to krásna, sýta červená farba. Aplikátor je taký hubkový, niečo ako aplikátory z leskov. Aplikácia je veľmi jednoduchá. Dobre sa produkt nanášal a nebol väčší problém. Naozaj uschne do matného finišu, ale nie úplne do nejakého fakt suchého stavu. Keď sa dotknete pier, tak sa vám jemne odtláča, aj na zuby. Pri pití a jedle sa tiež odtláča a stráca sa dosť rýchlo. Dobre sa ale opravuje.



 Gélová ceruzka v odtieni Tropical teal. Veľmi som sa bála či táto ceruzka bude držať, keďže textúra je skutočne gélová, je veľmi jemná a manipulácia a samotná aplikácia bola skutočne ľahká. Kreslí krásne aj po tieňoch, nerobí fľaky a ani nevynecháva. Je veľmi príjemná na oku a drží fakt peckovo! Dala celý deň, celý upršaný deň a za to má veľké plus! Môžem vám ju iba odporučiť. 


 Ďalším produktom je tiež gélová ceruzka v čiernej farbe a konkrétne v odtieni Blackout. Má rovnaké vlastnosti ako tá vyššie. Je tiež mega. Ja ju nanášam k mihalniciam, kde drží super. Po 6tich hodinách sa začala jemne rozmazávať, ale nie hrozné. Všimla som si to iba ja, lebo som ju sledovala. Je tiež veľmi dobrá a aplikácia bola výborná. 


Posledným produktom je ceruzka na oči v odtieni Teal sparkle. Ja túto ceruzku používam na vodnú linku. Tam je skvelá. Textúra je stredne gélová. Vydrží tam super. Po takých tých ôsmich hodinách začala sa strácať a večer tam už nebola. Má jemné trblietky. Na oku to vyzerá mega. Nedráždila a ani slzy s ňou nepohli. Môžem tiež doporučiť... 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Bolo to také kratšie zhrnutie kozmetiky Mark od Avonu, keďže som nechceli zbytočne obkecávať. Verím, že sa vám to takto páčilo. Do komentára mi môžete napísať či používate dekoratívnu kozmetiku sekcie Mark? Aké sú vaše skúsenosti? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Pěkný článek :-) od Avonu jsem make-up taky zkoušela. Většinou měli ovšem oranžovy podton, což na moji bledé pleti šlo hodně vidět. Lesk a rasenku jsem taky zkoušela. Lesk je super a rasenka trošku horší. :-) taky jsem psala o avon kosmetice, pokud chceš tak koukni. :-)
    http://alexurbanczykova.blogspot.cz/2017/12/avon-produkty-1.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já s Avonem moc zkušeností nemám. Líbila se mi ta rtěnka, ale po přečtení už ani moc ne. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak prepáč, ale tak je to pravda... lepšia pravda, ako lož... Ale majú krásne rúže, len nie tekuté :)

      Odstrániť
  3. Tekutá rtěnka vypadá hodně hezky co se týče odstínů, ten aplikátor už tolik hezký není :D . S kosmetikou od Avonu mám zkušenosti takže můžu říct, že když se dobře vybere, je hodně fajn :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť