F Látkové masky na pleť v rôznych variantách / part. 2 - Aďulik Sun

Látkové masky na pleť v rôznych variantách / part. 2

Ahojte :)

Máme tu pokračovanie tejto povedzme série o látkových maskách. Ak ste nevideli prvý diel, tak sa určite mrknite najskôr naň až potom pokračujte. Nebudem sem písať to isté, keďže tam som to podľa mňa dobre všetko vysvetlila. Každopádne, jedná sa o masky zo stránky www.nadherna-plet.cz a predstavujeme vám s týmto spôsobom štartovací balíček v hodnote necelých 27 euro. A poďme sa teda pozrieť priamo na ďalšiu masku! 



Takto vyzerá štartovací balíček... My sa dnes pozrieme konkrétne na masku REFRESH mask. 


A čo sľubuje táto maska? Táto maska je určená hlavne pre ľudí, ktorým chyba prirodzený lesk pleti a tiež pre ľudí s tmavou pleťou. Mala by byť pleť po použití rozjasnená a plná energie. Maska obsahuje Niacinamid, ktorý posiľňuje ochranu funkciu pokožky a tiež zabaňuje vysúšaniu pleti a starnutiu pleti. Všetko znie skvelo, ale je to pravda? 


My sme zaregistrovali hneď po odstránení masky z pleti, že pleť je napnutá, na dotyk veľmi tvrdá ale pôsobila zdravo. To, že nevysušuje nemôžeme potvrdiť, keďže nám sa zdalo, že trošku pleti chýbala hydratácia.  Keby hodnotíme tieto masky, tak by dostala 7 bodov z 10 bodov. Môžem vám ju ale stále odporučiť.

A tu máte aj konkrétne video s ďalšími informáciami... 





Dúfam, že sa vám článok a video páčilo. Do komentára mi môžete napísať či ste o týchto maskách už počuli a ak áno, tak či ste boli spokojní? Teším sa na vaše komentáre...

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments: