F AVON: Líčenie na Valentína ♥ - Aďulik Sun

AVON: Líčenie na Valentína ♥

Ahojte :)

Kto kedy povedal, že líčenie na Valentína musí byť ružové? Ja nejako moc neoslavujem, ale tento rok som sa rozhodla, ž to zmením. Ale nie vo veľkom, ale tak v malom. Teda dúfam, že sa to nezvrhne, veď to poznáte. A ja nemám rada ružovú farbu, takže som zvolila práve takú zelenú farbu, ktorá vytiahne moju farbu očí a myslím si, že takéto líčenie sa mi hodí. A aké produkty som použila? 



V spolupráci s Avonom som si pre vás pripravila líčenie, ktoré ja zvolím aj na večer, keď budeme oslavovať Valentín. Použila som tieto produkty: 

Make up - Color trend  v odtieni Beige 
Oči - gélová linka, zelená ceruzka, maskara, ceruzka,
Pery - rúž 

A výsledok? 




Samozrejme, mám na pleti aj púder Miss sporty a korektor Catrice. Obočie mám s ceruzkou Catrice. A tiene mám od značky Make up revolution. 


Určite sa môžete tešiť na článok, recenziu dekoratívnej kozmetiky. Toto je moje také prvé dojmy. Takže by som vám mohla s plným skvelým svedomím odporučiť zelenú gélovú linku, ktorá drží ako úplná pecka! Manipuluje sa s ňou skvelo a kreslí aj po tieňoch, takže super. Tiež vám môžem odporučiť maskaru, ktorá je na objem a to skutočne robí. Make up je skôr ľahší a pôsobí ako BB krém. Kryje tak stredne, skôr iba zjednotí pleť. Zelená vodná linka bola dobrá, manipulovalo sa s ňou dobre, ale po niekoľkých hodinách sa začala z oka strácať. Čo sa týka čiernej linky, tak tá drží skvelo, ale po 5tich hodinách sa začala rozmazávať. A rúž je taký stredný. Zaschne do matného, ale nezaschne úplne, trošku sa odtláča na zuby. tiež keď pijete, tak sa pomaly stráca. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi napíšte či oslavujete Valentína a či sa nejako špeciálne na neho líčite, chystáte? Teším sa na vaše komentár! Ja volím tento look. :) 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára